Meghalt 115, többségében idős, krónikus beteg, és újabb 6360 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést – közölte a koronavirus.gov.hu csütörtökön.

Meghalt 115 beteg, több mint 6 ezer új fertőzöttet regisztráltak Magyarországon

A kormányzati portálon azt írták: 192 047-re nőtt a Magyarországon azonosított fertőzöttek száma. Az elhunytaké 4229-re emelkedett, a gyógyultak száma 49 616.

Az igazolt fertőzöttek számában összesítve megjelennek a mentők által, a szűrőbuszokon, és a kórházi dolgozók körében gyorsteszteléssel kiszűrtek is. A bölcsődei, óvodai, iskolai és szociális dolgozóknál végzett célzott, csoportos tesztelés összesített eredménye jövő hét elején várható – tudatták.

Az aktív fertőzöttek száma 138 202. Az aktív fertőzöttek 21 százaléka, az elhunytak 24 százaléka, a gyógyultak 26 százaléka budapesti. 7537 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 640-en vannak lélegeztetőgépen.

Hatósági házi karanténban 45 750-en vannak, a mintavételek száma 1 566 619-re emelkedett.

(MTI)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Keményen dolgozik a kormány és a törzs azon, hogy januárig meglegyen a 10 ezer halott Mo-on!!! Mindezt teszik politikai és személyi felelősségük tudatában!!!???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
Nem látom az eredményét az éjszakai kijárási tilalomnak, meg az utcai maszkos bohóckodásnak!!! Valahogy elhalkultak a maszkhívek...eddig az volt a dumájuk hogy kell ez az intézkedés a járvány laposítása miatt,...hát valahogy lof@sz köze van hozzá,úgy látom...de ezt mondom tavasz óta...állítólag hülyeséget beszélek,azt valahogy mégis mindig nekem van igazam!!! vagy valaki lát némi javulást a biztos "hatásos" rendelkezések révén??? ennek a járványnak akkor lesz vége, amikor magától kifúj...mert semmit nem tesznek azok érdekében akik veszélyeztetettek.. mint a spanyolnátha...az is magától eltűnt hirtelen...csak az nagyságrendekkel veszélyesebb volt...
Vilagbol Kiabrandult Mosofazek
@Pálinkás Pál: www.life.hu/hirek/20201126-teljesen-osszetortek-annak-a-10-eves-kisfiunak-a-szulei-aki-belehalt-a-koronavirusba.html?utm_source=hirkereso&utm_medium=referral&utm_campaign=hiraggregator

Ez is csak azt bizonyítja, hogy maszk ide, vagy oda, akit vinni akar a vírus, azt viszi. Valamelyik nap marha kellemetlen helyzetbe kerültem, bementen egy nagy élelmiszerboltba és basszus, bent jöttem rá, hogy elfelejtettem a kurv maszkot! Nem és nem fogom megszokni, mert TUDOM, hogy nem véd semmitől. :( Minden esetre kénytelen voltam venni egy 10 darabos csomagot, potom 1500 forintért, mert úgy néztek rám, mintha elmeháborodott lennék. Kezd ebből az egész hajcihőből nagyon elegem lenni!
Pálinkás Pál
@Vilagbol Kiabrandult Mosofazek: "amit egyébként is beteges szervezete nem volt képes legyőzni, és a 10 éves gyermek meghalt. "
sajna...az öregek, meg a betegek...és a maszk valóban semmit nem véd..és hamis biztonságérzetet ad azoknak akiknek óvni kéne magukat!!!
KisGenyo2
Aktív fertőzöttek: 138202
Kórházban: 7537
Karanténban 45750
Ezek szerint teljesen szabadon flangál az országban 84915 koronavírus ferőzött. Hát köszi!
SystemError
@KisGenyo2: Haha, igen figyelemreméltó meglátás!:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.