Szánthó Miklóssal egy éve esett meg a csúfság, az Alapjogokért Központ most adott hírt róla, miután Orbán válaszcikkét visszadobta a Project Syndicate. 

(Forrás: 168 óra)

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ha olyannyira szeretnénk a függetlenséget, akkor miért szeretnénk egyre jobban függeni az orosz és kínai befolyástól? Miért megyünk szembe azzal, amit a velünk szövetséges országok képviselnek? Miért viselkedünk úgy, mintha ki szeretnénk lépni abból az Európai Unióból, amely olyan lehetőséget ad számunkra, mint semelyik másik szövetség? Az EU egy szövetség, nem egy olyan csoportosulás, ahol mi magyarok rabszolgák vagyunk. Az ország jelentős többsége csatlakozni akart ehhez a szövetséghez, amit az Orbán-kormány folyamatosan figyelmen kívül hagy. Küzd és küzd Brüsszel ellen, miközben erre senki nem kérte őket, felhatalmazást meg pláne nem adott. Az, hogy van az országban van néhány haszonélvező és szellemi fogyatékos ember, aki bevette Orbán meséjét, az még nem jelenti azt, hogy az ország lakosságának nagy része egyetértene azzal, amit a miniszterek elnöke immár tizedik éve művel az Unió ellenében.Hogy ez a háború kialakult Orbán és az Európai Unió között annak oka nem a szuverenitásunk elvételére tett kísérlet, hanem a Fidesz diktatúraépítése. Orbán saját magát és maffiarendszerét próbálja védeni Brüsszelben, nem pedig a magyarok érdekeit. Soha a büdös életben nem érdekelte sem őt, sem pedig párttársait, hogy milyen is a magyarok megítélése, vagy hogy milyen színben tüntetnek fel bennünket Brüsszelben. De az sem érdekelte őket soha, hogy az oroszok, a törökök vagy a kínaiak egyre nagyobb befolyásra tesznek szert az országban.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Át kellene nevezni ezt a "Alapjogokért Központot"- orbán vikotr alapjogaiért központtá, mert csak és kizárólag azért van, és létezik. Magyarország lakóinak meg már lassan alapjogai sem lesznek- sokaknak meg már nincsen: úgy mint lakhatás joga, tanulás joga, egészséges élethez való jog, a szabad vallásgyakorlás joga...etc.
Nessy
@RonaGyuri: Ha ezt itthon bevezetnék, lenne egy két műsor, egy két cikkíró , akinek a cikkei miatt a portálokat felelősségre lehetne vonni! De a népnemzetikeresztényjobboldali médiánál ez stílus az etalon!
RonaGyuri
@Nessy: az az igazság, hogy elvben van rá lehetőség! =))
Nessy
@RonaGyuri: Magyarul, a királyi médiára nem vonatkozik!
Eladott Ország
@Nyírfa: ma, 12:49 ◘ Van még ilyen is, hogy Migrációkutató Intézet, meg még a jóisten tudja mennyi fideszes pénzfaló háttérintézmény van, ahol a közpénzmilliárdók a sémiiért elfolynak, miközben Európa Bangladese, koldusháza lettünk! Az értéket termelő, alkotó embereket meg szarér-húgyér dolgoztassuk!
Nyírfa
@Eladott Ország: Kíváncsi vagyok, mit lép az EU a magyar-lengyel balhéra. A maszatolásnak egyszer véget kell vetni, mert az ő szavazóik türelme is elfogy. Az még nekem is nonszensz, hogy Nyugaton az ilyen Orbán-félék rendszerét finanszírozzák a közpénzükből. Abszurd.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.