A magyar gyermekvédelmi rendszer maga a nyitott szájú pokol.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Az is ritka nagy baromság,amit novákszatyor (by papa49) mondott,hogy a gyerek sérül,ha csak egy szülő neveli.Akkor ebben az országban rohadtsok sérült gyerek lesz/van,mert rengeteg a válás.Viszont vannak házaspárok,akiknek el kéne válniuk,mert esetleg már csak nyírják egymás idegeit,és a gyekekét/gyerekekét,ezért ők attól sérülnek,ha a szülők együttmaradnak. Nincs két egyforma család,nem lehet egykalap alá venni különböző eseteket. Az állami gondozástól viszont még az is jobb,ha egy meleg,vagy egy meleg pár neveli őket.Meginterjúvolták Terry Black gyerekeit,akik elmondták,hogy semmit nem tapasztaltak az "apjuk" körüli dolgokból.Nem mellesleg szépen felnevelte őket, csakhát meghalt szerencsétlen.
kereső
@csipetke: "novákszatyor" má' csak tudja, hiszen sok-és sűrű dógától az ő gyerekeit is csak egy szülő neveli.Orbán scheggéből kilógva nem sok ideje maradhat rájuk, még hétvégén sem.
Nessy
Klasszikus eset! Kiöntötték a fürdővizzel a gyereket is! A gyerekeken csattan az "ostor", amit másoknak szántak. Az élettársi kapcsolat kizárását az örökbefogadásból, máig nem értem! Eddig még racionális, elfogadható magyarázatot N.K. sem tudott adni. CSAK!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.