A magyar egészségügy továbbra is képes ellátni a megnövekedett feladatát, bőven vannak még szabad ágykapacitások, így minden rászoruló színvonalas ellátást kaphat.

Gulyás Gergely: ezért volt ma kiugróan magas az új fertőzöttek száma

A jövő hétig nem változnak a jelenlegi korlátozások – mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki online Kormányinfón a koronavírus-járvány elleni védekezéssel kapcsolatban.

Gulyás Gergely közölte azt is: az elmúlt héten mérséklődött az új esetszám, konstansan 3000 és 5000 között volt, a csütörtöki kiugró adat pedig a hivatásrendek tömeges tesztelésének tudható be. Utóbbiak eredményeit a kormány a jövő héten értékeli ki, addig csak a jelenlegi intézkedéseket tartja fenn.

A miniszter megerősítette: a magyar kormány több mint 12 millió adag koronavírus-vakcinát kötött le az amerikai és európai fejlesztésűek közül, és tárgyal orosz, izraeli és kínai fejlesztőkkel is.

(MTI)

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Magyarázza már el Orbánnak és az összes szócséplőjének, hogy az ágyakkal nem megy sokra! Az ágyak, a lélegeztetőgépek önmagukban csak dekorációnak jók technikai háttér, és szakemberek nélkül! Arról nem is beszélve, hogy egy síma kórtermi ágy, és egy intenzív ágy között óriási a különbség! Miért kell elbagatellizálni, hogy bajban vagyunk?? Miért kell hiú ábrándokat kergetni, és szédíteni az embereket?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@Horizont: és ugyan honnan tudod te ezeket?? honnan tudod mi bajuk volt...? talán a városodban mindenki közli veled az egészségi állapotát??? ne gyere már ilyen gyerekes dolgokkal...talán láttad a boncolásijukat?? ja...hogy most nem lehet boncolni,mert mengele megtiltotta máskülönben amíg 4000 halottnál az átlag életkor 76 év felett van,addig te küldözgethetsz bármit nekem...
Horizont
@Pálinkás Pál: Jóvanna :DDD te tudod én meg tudok amit tudok. Kisváros.
Horizont
@Honey97: A franc essen beléd hogy itt esz a fene büdös kurva
Edmond Dantes
Nekem csak akkor magas a vérnyomásom,ha mérem.
Jozefina
@Horizont: ne izgassad magad propsi troll ez is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.