A magyar egészségügy továbbra is képes ellátni a megnövekedett feladatát, bőven vannak még szabad ágykapacitások, így minden rászoruló színvonalas ellátást kaphat.

Gulyás Gergely: ezért volt ma kiugróan magas az új fertőzöttek száma

A jövő hétig nem változnak a jelenlegi korlátozások – mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki online Kormányinfón a koronavírus-járvány elleni védekezéssel kapcsolatban.

Gulyás Gergely közölte azt is: az elmúlt héten mérséklődött az új esetszám, konstansan 3000 és 5000 között volt, a csütörtöki kiugró adat pedig a hivatásrendek tömeges tesztelésének tudható be. Utóbbiak eredményeit a kormány a jövő héten értékeli ki, addig csak a jelenlegi intézkedéseket tartja fenn.

A miniszter megerősítette: a magyar kormány több mint 12 millió adag koronavírus-vakcinát kötött le az amerikai és európai fejlesztésűek közül, és tárgyal orosz, izraeli és kínai fejlesztőkkel is.

(MTI)

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Magyarázza már el Orbánnak és az összes szócséplőjének, hogy az ágyakkal nem megy sokra! Az ágyak, a lélegeztetőgépek önmagukban csak dekorációnak jók technikai háttér, és szakemberek nélkül! Arról nem is beszélve, hogy egy síma kórtermi ágy, és egy intenzív ágy között óriási a különbség! Miért kell elbagatellizálni, hogy bajban vagyunk?? Miért kell hiú ábrándokat kergetni, és szédíteni az embereket?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
azért volt magas...mert egy járvány így működik...ha nincs vakcina, akkor bizony végig fog futni, bármit is csinálnak...egyedül a szigorú karantén az öregeknek,betegeknek lenne üdvözítő...és hagyni hogy a többin átfusson a vírus../nyájimmunítás/..de erre a mai politikai helyzetben kevés az esély...
tudode
Most csúcsosodik ki őfélesége hobbija
.
----- Európai Szuperkupa: 20 ezer néző lehet ott a Puskás Arénában szeptemberben
.
hvg.hu/sport/20200819_Europai_Szuperkupa_20_ezer_nezo_lehet_ott_a_Puskas_Arenaban_szeptemberben
------------------------------------------------
.
Hol van itt a probléma akkor, amikor a mindenre ható jó pofáskodott
.
---- Orbán: Az a biztos, amikor bedugják a falba és jön a levegő
24.hu/kozelet/2020/04/10/koronavirus-lelegeztetogep-orban-viktor-kulugyminiszterium/
-----------------------------------
.
Azzal nem számolva, hogy kezelőszemélyzet hiánycikk!
Nessy
Magyarázza már el Orbánnak és az összes szócséplőjének, hogy az ágyakkal nem megy sokra! Az ágyak, a lélegeztetőgépek önmagukban csak dekorációnak jók technikai háttér, és szakemberek nélkül! Arról nem is beszélve, hogy egy síma kórtermi ágy, és egy intenzív ágy között óriási a különbség! Miért kell elbagatellizálni, hogy bajban vagyunk?? Miért kell hiú ábrándokat kergetni, és szédíteni az embereket?
Eladott Ország
Következetes fideszes járványkezelés augusztus és szeptember között?!
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/119211377_942844759528765_7290779620076926351_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=2&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=0dyhTHm9GVcAX8AtQwj&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=481dab291328d45fc3a58b9e9c4ab7c3&oe=5FE30719
Avagy hátsó fertály felhasználási módja: nyalni, vagy lakni. És már kivétel is vagy. Óh már nem csak az Apostol koncertet kerüli el a vírus, de Demjén, és Rúzsa Magdi zenéjét se szereti Tanulság: Lehet hogy szemét dolog ez a COVID vírus, de az ízlése határozottan jó! …
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/116779969_1679573105539641_4317551430793272535_o.jpg?_nc_cat=104&ccb=2&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=dBLLlWUSoZMAX_K0Iud&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=aeec9a1ef65e05f27d992f9710777908&oe=5FC4AD1C
legott
És kéthetes vizihulla. kinézetű fideszes szervezett-politikusbűnöző-csürhetag ezt is megmagyarázza - jól.
Mert a Fideszre szavazó megélhetési fasiszta csőcseléknek (2, 8 millió magyar és 900 ezer idegenben, szakadt magyarnak) erre az agymosásra van szüksége.

Hallelujah - GECIK !!!
legott
Fogadunk, hogy még azt sem tudod te nagyon magyar nagyon keresztény nagyon geci náci, hogy mit jelenet a "hallelujah"?
kereső
@Nessy: Igy túl bonyolult- ezt nem biztos, hogy megértik. Egyszerűen: Egy ágy, ha betolják az intenziv osztályra ,attól még nem lesz intenzivágy.
TollerBela
A kapacitást ám nem vaságyakban kell mérni, tahinger ! Az ágy a medicinában azt az ágyat jelenti, amelyet a szervezet teljes mértékben képes ellátni, fenntartani ! Olyan nincs, hogy ágy van, csak orvos van kevés - ez egy olyan rátok jellemző statisztikai paraduma ! El kellene mindezt árulni pintérnek is ? Gondoljátok, megértené ?
Qqberci
" a csütörtöki kiugró adat pedig a hivatásrendek tömeges tesztelésének tudható be."

Tehát eddig azért volt alacsony a szám, mert kevés volt a teszt. Ha nem tesztelnek, nincs új fertőzött...
Nessy
@Qqberci: És ettől lett több a halottak száma is?
KisGenyo2
@sgl: Aki bekerül annak is kb. 60% az esélye, hogy semmi sem történik vele. Most éppen 84915 fertőzött mászkálhat köztünk, bármilyen következmények nélkül. Míg azt a 45750-t, aki hatósági karanténban van, ugyanezért megbüntetik!!!
SystemError
Volt itt egy kis gyilok az augusztus miatt, de már kozmetikázzuk a felelősségünket. Köszönjük!
Pálinkás Pál
@Horizont: és ugyan honnan tudod te ezeket?? honnan tudod mi bajuk volt...? talán a városodban mindenki közli veled az egészségi állapotát??? ne gyere már ilyen gyerekes dolgokkal...talán láttad a boncolásijukat?? ja...hogy most nem lehet boncolni,mert mengele megtiltotta máskülönben amíg 4000 halottnál az átlag életkor 76 év felett van,addig te küldözgethetsz bármit nekem...
Edmond Dantes
Nekem csak akkor magas a vérnyomásom,ha mérem.
Jozefina
@Horizont: ne izgassad magad propsi troll ez is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.