Semmiképpen ne nyugatosodjunk – mondta a miniszterelnök péntek reggel a Kossuth Rádióban.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Na magyarok megkaptátok!!! Most már végképp kimondta, hogy nem akar nyugatosodni!!! Itt az idő, válasszunK nyogat, vagy kelet??? orbán keleti diktatúrát épített Ma-on. Szép Karácsonyt Magyarország!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Jozefina
Na magyarok megkaptátok!!! Most már végképp kimondta, hogy nem akar nyugatosodni!!! Itt az idő, válasszunK nyogat, vagy kelet??? orbán keleti diktatúrát épített Ma-on. Szép Karácsonyt Magyarország!!!
kereső
"kompromisszumot kötni"- ha tudnád mit is jelent ez! Pedig megtanulhattad volna, hiszen a "kompromisszumok robotosának" a székébe vágytál már '89-ben is.És megtanulhattad volna azt is, mit jelent "élni, és élni hagyni". De nem! Te nem ezt tanultad meg. Te azt tanultad meg, hogy ha alkalmad nyilik rá, hogy megöld az ellenfeledet, akkor nem habozlo, hanem megteszed. Meg azt tanultad meg, hogy ha hatalomba akarsz maradni, akkor alázatos cselédeket kell csinálnod az ország lakóiból- kit a szegénységével zsarolva, kit adományokkal hűbéressé tenni. Mert nem érdekel más- csakis a hatalom, a saját hatalmad. És ha már tanulás, azt is megtanulhattad volna anno attól, akinek a székére vágytál, hogy a hatalom csak akkor ér valamit, ha mögötte jó létben és elégedettségben élő tömegek állnak, akik elől nincs elzárva a tanulás, a művelődés lehetősége, hogy a kiművelt emberfők tömegei viszik előre az ország sorsát. Ehelyett Te visszaszarepited az országot egy 80-100 évvel ezelőtti korba, az uram-bátyámok és a tömegek számára kiszolgátatosság világába.ahol a tudás, a műveltség csak kevesek kiváltsága. Országrontó ,és országveszejtő vagy viktor. Hiába hoztad létre az "új Magyarországot"-államalapitónak képzelve magad, le fogjuk rombolni-és te meg végignézed, hogyan semmisül meg életed fő műve.
gina
@Shikari: Ugyanolyan elmebeteg vagy mint a főnököd, ...
Sziszifusz
@Shikari: 08:22
" A politika a kompromisszumok művészete."
Jelen esetben felmerül a kérdés, hogy mennyit érthet a politikai művészethez egy lókupec módszerekkel taktikázó, utcai harcos, aki saját önös érdekében képes beáldozni a magyarok jövőjét ? Láthatjuk !!!
gina
@Jozefina: Hát ez kell a népnek...ebből látszik milyen alja nivót képvisel a magyar !!! IQ átlag úgy 10 körüli és erre büszke !!!
gina
@Shikari: Mond te ekkora hülye vagy ..vagy valaki diktálja ezt neked, ha az EU tól kiválnánk az egy öngyilkosság lenne, de ilyen IQ nullák mint te is ,,ezt fel sem fogják,,,/ahhoz egy bizonyos agysejt kell ami nincs neked és az ilyen idiótáknak/
Sziszifusz
@Shikari: 08:56

Orbánnak vagy megjön az esze, vagy nagyon nagy bajban leszünk !

A közmondások általában röviden tömören képesek jellemezni egy-egy helyzetet.

Jelen esetben találónak gondolom a következőket: " Mindig az erősebb kutya bas..ik. "
Egyébként is, széllel szemben nem ajánlatos pisálni, mert hugyos lesz a az utcai harcos gatyája.
silber13
@Shikari: Nagy bajban lesz a hibbant, elmebeteg csúti szélámos, mert a kompromisszumra rá fogják kényszeríteni. ellenkző esetben repül a franca a fidesszel egyetmben
silber13
@Shikari: Ne viccelj már! Az EU képes bedöntni a csúti szélhámos tolvaj feléptményét röpke egy nap alatt csak a pénzcsapot zárják el, amit játszi könnedséggel megtetnk.
Béla333
"Orbán Viktor: Nem akarok kompromisszumot kötni"

Világos. Nincs kegyelem, lopni pedig muszáj. Ha mindenki beledöglik, akkor is!
silber13
@Shikari: Lehet múló kellemetleséet fogunk okozni az EU-nak de a viszontválasz sem lesz piskóta!!! Tagok vagyunk? Ugyan kérem!! meddil leszünk tagok? Ez az elmebeteg képes kivágatni az országot a sát betegagyú hatalma megtartása érdekében. Még polgárháború sem lenne drága neki!
kissé felnőttem
makacs vagy azért mi az hogy nem akarok a NÉPET képviseled nem egy akarnokot ! most van az hogy kell kompromisszum !!!
az életbemaradást jelentheti kb 2 milliónyi Magyarnak NEM Rólad SZÓL EZ MOST!!!
Sámannus
Nem is kell kompromisszumot kötni, csak parancsolgatni fognak neked te debil hülye. Azt hiszed Róbert bácsival kötsz üzletet? Megkapod, és mi is. Jóra ne számítson senki tőled.
Bár ő is egy köpcös uzsorás volt állítólag.
fidelio.hu/vizual/robert-bacsi-jotevo-vagy-csalo-144553.html
Sziszifusz
@Shikari: 09:14
Ennek a kamikaze módszerrel végrehajtott akciónak eredménye az lehet, hogy EU meg sem rezzen , de Magyarország térdre rogy.
Ám sebaj, mert nem lenne jogállamisági felügyelet, akkor pedig minden mehetne tovább , úgy ahogy eddig történt.
Ez a cél !
A körítésként előadott süket duma ( Soros, Gyurcsány, migráns, stb.) csak az agymosott híveknek szól.
kereső
@Shikari: Ó te ócska bozgor. Hogy fogtok azután pénzhez jutni- Románia marad eu tag- vizum, meg határzár, meg pénzcsap elzárás- mert akkor a román kormány int be. Hülye vagy te b+.
Sziszifusz
@Shikari:10:00

Ez már kész téboly. Neked "teljesen elmentek otthonról" ?
Fasiszta csürhe szándéka, a 9. éves zsidó spekuláns Sorost Magyarország urává tenni ???
Ha te ezt komolyan hiszed, akkor nagyon nagy baj lehet valahol !
Madácsi Pali
Ezt a problémát ez a senkiházi generálta! A megoldás a jogállam. Ha fel meri vetni a kilépést, remélem felkoncolják!
kereső
@Shikari: Még mindig itt tartasz húgyagyú bozgor?Én már itt vagyok-és itt vagyok itthon. De te hol???
Sziszifusz
@Shikari: 10:14

Figyelj jobban !
Magyarország nem azonos Orbán Viktorral, ezt megérthetnéd.
Magyarország ellen nem áskálódik senki sem ! Viszont az Orbán rezsim disznóságait annál többen kifogásolják .

A világ nyugati felében, egyre inkább romlik ennek az embernek a megítélése. Egyre mélyebbre süllyed abba a posványba amit saját maga teremtett.
Ami most történik az már a politikai agónia kezdete.
A régi párttársai közül már alig vannak körülötte, mert ez már nem az az Orbán Viktor, aki volt a kezdetben.
Most már csak a haszonlesők támogatására számíthat.
Tudomásul kell vennetek, hogy egyszer minden véget ér . Így Orbán fénykora is.
Ezzel a témát magam részéről lezárom, pont !
silber13
@Shikari:Magyarságról ugat ez a lump pakuáR?:-)))))) Pont ő:-))))))))))))))))
Madácsi Pali
Mindenkinek jusson eszébe aki a koronavirusban elhunyt hozzátartozója ravatalánál áll, vagy elveszitett munkája miatt nem tud enni adni a gyermekének, mit mond ez a gennyláda: "nem akarok kompromisszumot kötni" és ezzel megakasztja a közösségi pénzeket a járvány elleni küzdelemben!
Gazella
@Shikari: elfognak menni a nagy cégek. Pont s kuss!
Gazella
Megkaptátok magyarok!! Gatyába foshattok most már!!!
kokopelli
@silber13: @Sziszifusz: A nyugat Európai részben,vagy nem tudják,hogy ki az az Orbán Viktor és a Soros György
vagy akik pedig tudják azok legyintenek! Más hobbyjuk van!Sokkal jobban érinti őket az idei síterületek lezárása,a ten-
gerentúli karácsonyi szabadság elmaradása és az esetleges sziveszteri petárda-tilalom!Csak azt kérdeznék,hogy:
"Who the Fuck is Soros or Orban? "
kokopelli
@Gazella: ...mivel nem a német állam,hanem a részvényesek fektettek be,úgy a bezárások nem állami ügyek!
A bezárással előállt költségét le fogják írni a cégek az otthoni adójukból! Az esetleges otthon felépített gyárak
dolgozói otthon fognak adót fizetni!
csipetke
"Semmiképpen ne nyugatosodjunk" ...mondá a fényességes..Pedig mi nagyon szeretnénk.Ha másért nem,a nyugati bérekért,a nyugati életszínvonalért,és ha a nyugatosodással magunk mögött hagyhatnánk az orbáni uszítást,gyűlöletkeltést,migráncsozást,Sorosozást, lerabolt országot orbánostól,az ő strómanjaival,oligarcháival együtt.
Nem véletlenül szabadulnának ettől a maffia-kormánytól az eu-ban is. Ilyen egyszemélyes kormányzásra sehol nincs kereslet
Sámannus
A kínaiak is építenk itt gyárat 150 millió € ért. Az állam ad 45 milliós támogatást, és kapunk cserébe ötven munkahelyet, szar levegőt és rengeteg mérgező anyagot. Azt hiszem Kínában még a kezüket is levágnák az ilyen embereknek.
silber13
@Shikari: Az nem jelent semmit ha az érdekeik úgy diktálják szemrebbenés nélkül tovább állnak tőlünk de nem is csodálnám. mi me pogáháboút illet, azt a féeszű fidsz kezdte, nevezetesen valami Nyitrai nevű fideszes orrzággyűlési képviselővel aki éles tölténnyelakt nép közé lövetni! Vagy nem emlékszel rá???:-)))
kokopelli
A fideszesek kajálják ezt a sok dumát! Amennyiben egész M.o. egy emberként állna szemben az EU-val, úgy a 10mil-
lió "mádzsár cca . 236 miliós ellenféllel állna szemben! .még elgondolni is röhejes! (;-))))))))))))))
simmering73
A keleti nyitás nagymestere ezt is elintézi. Lehet leereszteni a vasfüggönyt. Az előadásnak 30 év után vége.
silber13
@Shikari: nem! És ott nem volt éles lőszer. De neked fingod nincs az éles lőszerekről ergo ne ugass itt marhaságokat! ebből i látszikhogy a saját hazádban éltél akkortájt,, nem pedig itt evett a rosebb Magyarorzágon! Konklúzió: idegen fajta vagy nem magyar!

4
Sámannus
@Shikari: A lengylek is te barom oszt azok még a haverjaink is. Ha nem emléxel, megsúgom előtte vérfürdőt rendezett a pohos a székháznál. Mennyé má el a bús picsába az ilyen ócska mócsinggal, csak bebüdösíted magadat vele.
silber13
@Shikari: Mellesleg az a " tömeg " gyujtogató, fosztogató fideszes csürhéből álllt a vezéretek parancsára! -fletóakkor ibázott nagyot. amikor hagta elinalni Orbánt és catlósit Le kellett volna ültetni mind!
silber13
@Shikari:"Nem vagy magyar...2 ezen kvül tudsz még valami mást is vagy csak ennyii a szókincsed?:-))))))))...
cikicakk55
Nem akar nyugatosodni Orbán és a kormánya. A Magyar nép azonban kifejezetten jól el van az EU-val. Javasolnám a csutinak,hogy fogja a pereputtyát és a seggnyalóit( már akik mennének vele) és menjenek Putyinhoz Oroszhonba. Ott Keletiesedhez kedvére.Puyinnak és Kínának is addig vonzó csak Magyarország még az EU tagállama vagyunk.Amint kivágnak bennünket az EU-ból,vagy Orbán kilépteti az országot,Putyinnak és Kínának is csak púp leszünk a hátán. Eszük ágában sem lesz egy kisemmizett országot a nyakukba venni. Orbán seggnyalói,meg ha nem jutnak hozzá a megszokott apanázsukhoz,saját maguk fogják Orbánt felnégyelni,de előtte elveszik minden pénzét,majd megpattannak az annyira gyűlölt nyugatra. Orbán már nem lát előre a hatalom eltakarja az igazságot és a saját elcseszett jövőjét.
Sámannus
@Shikari: Faszkalap én soha nem romboltam, mindig építettem a hazámat Ki is szívhatod a csunyáját a főnöködnek, akkor is csak mocskos hazaárulók maradtok.
tudode
Ki gondolta volna azt, amikor üzent a fiataloknak, hogy honnan jön a demokrácia a Soros ösztöndíjas
.
Orbán Viktor üzenete a fiataloknak 2007-ből
www.youtube.com/watch?v=NtKwEovr5Wo&t=4s
---------------------------------
.
Nem sokan képeSSek egy etetőből hideget, és meleget fújn!
luiz
Gondolom akkor holnaptól Ladával jár a zsírmore
Sámannus
@Shikari: Mászkáljon utánad az uráli rém, aki félmunkát végez ha téged kihagy.a gyűjteményéből. Ott merednél ki a tajgában valahol jégbe fagyva.
Eladott Ország
@simmering ma, 73: 12:41 ◘ Azért már ne a nyúl vigye a puskát! 2022-ben el kell zavarni a bűnöző cigányt és politikai prostituált bandáját!
24.p3k.hu/app/uploads/2018/04/tuntetes-fmd-15-800x533.jpg
kokopelli
@kereső: Kiváncsiságból összehasonlítottam M.o. BIP-jét egy-két nyugati nagyvároséval! Nagyon sok városét el
sem érte!!Mit akarnának "ezek" bedönteni? Lehet,hogy "csuti-kocsma" budiját? Milyen társaság az,aki lenyeli azt a
sok ß@r,amivel a kormány etet? Ők döntk be az EU-t? A nyugati vállalatok "kihúzzák" az üzemeiket az országból,
és helyébe visszakapják a nyugaton dolgozó magyar munkaerőt,mert nem EU-s polgárok tovább!Azáltal csökken
az általános munkanélküliség,ami javítja a statisztikáját és a z ország ill. a költségvetését ! (;-))
kokopelli
Körösztkérdés! Miből is tudna nyugatosodni? EU-s pénzből? Inkább lenyeli azt csókosokkal?
kokopelli
@Szeparepa2: ...a nyugatosodáshoz még egy-két évtized kellene neki,de állandó lopás nélkül!
kokopelli
@Szeparepa2: A magyarok egy része már évek óta nyugatosodik odakint! ...duma nélkül rendesen dolgozva,
és pár év alatt megszokja azt a kinti szegénységet! (;-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.