69 éves korában meghalt Balázs Fecó, a hírt az Apostol együttes írta meg péntek délelőtt a Facebookon.

Az elmúlt napokban az egész ország Balázs Fecóért imádkozott. A Koral ikonja rosszullét miatt ment be a kórházba, és kiderült, hogy elkapta a koronavírust. Állapota súlyosbodott, a hírek szerint lélegeztetőgépre is került. Erről korábban Dj. Dominique, azaz Várkonyi Attila adott tájékoztatást a család felhatalmazásával. Szívbetegsége miatt az énekes a különösen veszélyeztetettek közé tartozott. Balázs Fecó szervezetét, hiába küzdött, végül legyőzte a betegség.

A közösségi oldalakat elárasztották a búcsúüzenetek

- számolt be a Blikk.

Ismét megtörve és megrendülve búcsúzunk zenész barátunktól. Balázs Fecó Nyugodj Békében. Az Apostol együttes tagjai mély fájdalommal búcsúznak tőled

- írják az Apostol együttes tagjai.

Ismét megtörve és megrendülve búcsúzunk zenész barátunktól. Balázs Fecó Nyugodj Békében. Az Apostol együttes tagjai mély fájdalommal búcsúznak tőled.

Közzétette: Apostol együttes – 2020. november 27., péntek

Balázs Fecó családja nevében Várkonyi Attila, a Retro Rádió műsorvezetője közölte a hírt, hogy 69 éves korában meghalt az énekes:

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Balázs Ferenc, Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas zenész, édesapa, férj és kolléga tegnap este távozott. A rengeteg ima és orvosai minden igyekezete ellenére 13 nap küzdelem után feladta a harcot

Pély Barna Balázs Fecó Évszakok című dalával emlékezik a legendás énekesre.

Drága Fecó! Isten veled, nyugodj békében! Nagyon fogsz hiányozni!

Drága Fecó! Isten veled, nyugodj békében! Nagyon fogsz hiányozni!

Közzétette: Pély Barna – 2020. november 27., péntek

Nincsenek szavak

- írta Németh Kristóf.

Nincsenek szavak

Közzétette: Németh Kristóf – 2020. november 27., péntek

A 69 éves korában elhunyt a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas magyar énekes, zenész, a Korál együttes alapítója volt. November 18-án súlyos állapotban, koronavírus-fertőzéssel került kórházba. A Korállal és Neotonnal legendássá vált zenész közel négy évvel ezelőtt már került életveszélyes állapotba, akkor szívritmuszavara miatt kellett megoperálni – írja a HVG.

Forrás: Blikk, HVG

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.