Orbán Viktor miniszterelnök a közösségi oldalán vett búcsút a Kossuth-díjas énekestől, Balázs Fecótól.

A Korál ikonjának halálhíre az egész országot megrázta. A közösségi oldalakat elárasztották a búcsúüzenetek. Orbán Viktor is megemlékezett a legendás énekesről.

Elment Balázs Fecó. Isten Veled, Barátom!

- olvasható a miniszterelnök bejegyzésében a Facebookon.

Elment Balázs Fecó. Isten Veled, Barátom! https://youtu.be/7RR3r7JuORw

Közzétette: Orbán Viktor – 2020. november 27., péntek

Forrás: Blikk, Origo

Címlapkép: MTI/Mónus Márton

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
@Shikari: Ja, te ugyanolyan beteges hazudozó vagy minden nick alatt, amivel itt csináld a műsort mindenféle szerepekbe bújva. Sokat számit, hogy mit gondol rólam egy ilyen ember, akinek amúgy Balázs Fecóról egy szót nem sikerült Írnia. Tudjuk, Fekete Pákónál fogsz majd zokogva sírni!:)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
SystemError
@Shikari: Szép gesztus az lett volna, ha a hazudozásával nem nyirja ki a "barátját", ahogy kb 1000 másik ember szárad a lelkén ilyen szempontból.

Neked meg látom egy Orbán nyalásnál nem ért többet a hír...
SystemError
@Shikari: Ja, te ugyanolyan beteges hazudozó vagy minden nick alatt, amivel itt csináld a műsort mindenféle szerepekbe bújva. Sokat számit, hogy mit gondol rólam egy ilyen ember, akinek amúgy Balázs Fecóról egy szót nem sikerült Írnia. Tudjuk, Fekete Pákónál fogsz majd zokogva sírni!:)
karma1
Hat sok mindenkije volt Feconak baratja, de hogy orban nem volt a listan, az egeszen biztos! Ugy latszik, a puhos osszekeverte a nemzet csotanyaval, a nagyferoval, mert hogy az az orszagos cimbije... Meg ott van ugyebar a Gyurcsany is - hat a Ferenc nevvel nincs nagy szerencseje a dagadt focistanak, az biztos.
ágimami
Mióta volt a barátja??? SOHA!!! Nem kellene még ilyenkor is "jópofizni"!!!
Tökéletes igaza van @Szeparepa2: -nak és @karma1: -nak!!!
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 11:25
Nagyon szépen benyaltál a dagadtnak.
karma1
@Szeparepa2: Nagyon pontosan latod. Koszi
balos
Nekem is halott gyalázásnak tűnik az o1+1 geci barátkozása!
Béla333
Mocskos Fideszesek ne egy ismert ember halálán sopánkodjatok, hanem azt magyarázzátok el, hogy teljhatalommal a hátatok mögött mit tettetek azért, hogy ne szabaduljon el a vírus?! Merthogy elszabadult!
division
@SystemError: @Szeparepa2:@karma1: @balos: @Horizont: @ágimami: Kicsit azért nekem az jön le a soraitokból, hogy ez a nagyszerű ember, zenész, amennyiben bizonyos szinten Orbán barátja lett volna, máris gyűlölnétek mint gyászolnátok. Nincs ez jól így.
Málna
@division: Rosszul gondolod. Távol áll tőlük a gyűlölet.
Hahaha.
SystemError
@division: Én személy szerint, amit írtam vállalom, elmondom mindennap, hogy a hazudozás és az elcsalt augusztus miatt és azért mert utána 2 hónapig semmit nem csináltak emberek százai-ezrei haltak/halnak meg pluszban. Ezzel lehet vitatkozni, de részemről ez az oka... Mintha pont te írtad volna, hogy pl az iskolabezárások és gócpontok elhazudása miatt nem fogsz Orbánra szavazni és a "kurva anyját", akkor miért nem lépsz fejben egyet előre, hogy ezen szándékos tettek vagy ezek hiányának statisztikai oldalról sok száz vagy ezer ember az életéért felelt.

Igen a barátja volt. Mindenhol kihasználja, hogy ő törvény és megy a haveroknak a bennfentes "füles", hogy mit csináljanak, amíg a birkákat meg etetik. Most valahogy nem szólt a barátainak a kiskirályain keresztül, hogy ugyan azt kommunikáljuk nincs istt baj, igazából van. Ugyanis Balázs Fecó is vélhetően egy augusztusi garázskoncert alkalmával fertőződött meg, amikor mindenki azt hitte, hogy napi 10 eset van... Mára jól kivehető az augusztus végi görbéken a hazudozás és a derékszögszerű robbanás, aminek ívesen kellett volna elindulni felfelé.

Elmondom mi volt az.. Az az a rész volt, amikor a 100x valósághoz próbálták húzni Ausztriát másolva a hazai elhazudott adatokat, ami azóta folyamatosan tart.

Én egy gyilkosnak tartom már Orbánt. Annak tartottam már a rokkantak kisemmizésénél is, csak akkor nem volt ilyen nyilvánvalóan látható, hogy hány embert ölt meg...
legott
Szegény Fecó :(
Akinek olyan barátai vannak, mint Orbán, azoknak nem kell ellenség.
Málna
@SystemError: Az a raktárkoncert augusztus végén volt. Még le ís írtad a dátumot. Mégsem állt össze a fejedben, hogy annak már három hónapja?
SystemError
@Málna: Lényegtelen koromány szarságait elsimitó kis Málna, kurvára lényegtelen. Van, aki 3 hónap gyötrődés és több hullámos fertőzöttség után döglik ebbe bele..Amúgy 1,5-2 hónapról beszélünk. A lényegen nem változtat, hogy a hazug kép miatt augusztustól októberig emberek százai ezrei haltak meg, mert könnyelműen elhitték a képet.

Rejtegethetitek az adatokat és értelmezhetetlen módon közölhetitek, ezek mind éles bizonyítékai annak, hogy hazudtok és emiatt emberek haltak meg. Nagyon ajánlom, hogy legalább a halottak méltóságát nem koszoltjátok be azzal, hogy az is elmaszatolt statisztikai, hogy ki miben halt meg. Ha ez is kiderülne ott már kaszával lesz Orbán kirángatva a parlamentből.

Üdvözlöm a többi "műsorgyártót" a régi Pannónia Filmstudió épületében, ahová a Propellert üzemeltető cég is be van jegyezve, akik amúgy a TV2 fő műsorszállítójaként is tevékenykednek. A "Ps Online" médiát birtokló cég a Mangusta Investment SA, akik pedig a fideszes politikusok reptetésével lettek híresek. Jó kis munkahely lehet nem? :) Jó kis művészi, filmes közegbe csomagolt, mára gerinctelen szarkupac halmaz lehet ez a hely mára..:).
ágimami
@division: tegnap, 23:31Már bocs, de olvasd el még 1x amit írtam!!! Nem kellene kiforgatni a szavaimat!!!:DDD
Nekem első számú kedvencem volt, hogy gyűlölhetném??? NAGYON SZERETTEM!!!
Mélyen együttérzek a Családjával és sok erőt, kitartást kívánok nekik a nehéz napokban!!
Málna
@SystemError: Hogy lenne már lényegtelen. A saját hiteltelenséged bizonyítéka, hogy még az általad látott tényeken is átlépsz, előtérbe tolva beteges fantáziádat. Kb. ennyit ér minden, amit mondasz...
SystemError
@Málna: Na húzás, máshol trollkodj tovább, amíg fizetnek ezért a retardáltan értetlenkedő tematizálásért. Orbán egy tömeggyilkos, te meg lehet csak "szerepből", de ezt véded körbenyalva amennyire csak lehet. Ez nem menő! :)
Málna
@SystemError: A tényeken átlépni nem menő. Mondjuk itt a propin ez megszokott, az agyhalottak nem izgatják magukat ilyesmin. De azért máskor gondolkodj, legalább saját magadnak ne mondj ellent...Mert gondolkodó emberek is olvassák, amit írsz. És kiröhögnek.
division
@ágimami: Jó, persze, a te nevedet nem is akartam bemásolni, de a propin még egy nyomorult szerkesztés gomb sincs.
ágimami
@division: Semmi gond, csak kicsit csodálkoztam.
SystemError
@Málna: Nem mindegy, augusztus óta hazudozik Orbán. Nem mindegy, hogy ki mikor hitte el neki...??? Most is csak azért kezdte betesztelni a tanárokat, mert a magas halálozás mellé több teszt kellett(valamivel indokolva hirtelen), hogy a nemzetközi összehasonlítások jók legyenek. Szarik ez mindenre, csak a "számok" ki legyenek kozmetikázva..:) Ahogy neked is csak ennyi számit. Régen bírtam a filmes arcokat. A melóm miatt sokat voltam velük, aztán rájöttem, hogy ugyanolyan betegségben szenved az összes, mint az istenkomplexusos orvosok. Nárcisztikus, magányos, de gazdag kiégett fasz lesz az összes, de sok pénzzel..:) Sokáig akarod te ezt ott még csinálni? :)
Málna
@SystemError: Tőlem annyit beszélsz mellé, amennyit akarsz. A hülyeségen, amit írtál, nem változtat...
SystemError
@Málna: IKO Holding a "műsorgyártó" ...:) Mostanában sok helyen hülyéket alkalmaznak, mert jól működik a pszichológia és olcsó. Fontosnak és érdekesnek látja az az ilyen odarakott munkavállaló az amúgy legalja, gerinctelen munkát..:) Egyesek még élvezik, de mégiscsak a legalja a trash média troll egy ilyen láncban. Szép napot és jó munkát!:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.