Orbán Viktor miniszterelnök a közösségi oldalán vett búcsút a Kossuth-díjas énekestől, Balázs Fecótól.

A Korál ikonjának halálhíre az egész országot megrázta. A közösségi oldalakat elárasztották a búcsúüzenetek. Orbán Viktor is megemlékezett a legendás énekesről.

Elment Balázs Fecó. Isten Veled, Barátom!

- olvasható a miniszterelnök bejegyzésében a Facebookon.

Elment Balázs Fecó. Isten Veled, Barátom! https://youtu.be/7RR3r7JuORw

Közzétette: Orbán Viktor – 2020. november 27., péntek

Forrás: Blikk, Origo

Címlapkép: MTI/Mónus Márton

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
@Shikari: Ja, te ugyanolyan beteges hazudozó vagy minden nick alatt, amivel itt csináld a műsort mindenféle szerepekbe bújva. Sokat számit, hogy mit gondol rólam egy ilyen ember, akinek amúgy Balázs Fecóról egy szót nem sikerült Írnia. Tudjuk, Fekete Pákónál fogsz majd zokogva sírni!:)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Málna
@SystemError: A tényeken átlépni nem menő. Mondjuk itt a propin ez megszokott, az agyhalottak nem izgatják magukat ilyesmin. De azért máskor gondolkodj, legalább saját magadnak ne mondj ellent...Mert gondolkodó emberek is olvassák, amit írsz. És kiröhögnek.
division
@ágimami: Jó, persze, a te nevedet nem is akartam bemásolni, de a propin még egy nyomorult szerkesztés gomb sincs.
ágimami
@division: Semmi gond, csak kicsit csodálkoztam.
SystemError
@Málna: Nem mindegy, augusztus óta hazudozik Orbán. Nem mindegy, hogy ki mikor hitte el neki...??? Most is csak azért kezdte betesztelni a tanárokat, mert a magas halálozás mellé több teszt kellett(valamivel indokolva hirtelen), hogy a nemzetközi összehasonlítások jók legyenek. Szarik ez mindenre, csak a "számok" ki legyenek kozmetikázva..:) Ahogy neked is csak ennyi számit. Régen bírtam a filmes arcokat. A melóm miatt sokat voltam velük, aztán rájöttem, hogy ugyanolyan betegségben szenved az összes, mint az istenkomplexusos orvosok. Nárcisztikus, magányos, de gazdag kiégett fasz lesz az összes, de sok pénzzel..:) Sokáig akarod te ezt ott még csinálni? :)
Málna
@SystemError: Tőlem annyit beszélsz mellé, amennyit akarsz. A hülyeségen, amit írtál, nem változtat...
SystemError
@Málna: IKO Holding a "műsorgyártó" ...:) Mostanában sok helyen hülyéket alkalmaznak, mert jól működik a pszichológia és olcsó. Fontosnak és érdekesnek látja az az ilyen odarakott munkavállaló az amúgy legalja, gerinctelen munkát..:) Egyesek még élvezik, de mégiscsak a legalja a trash média troll egy ilyen láncban. Szép napot és jó munkát!:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.