Patrióta, a nemzeti érdekeket és értékeket a középpontba helyező megközelítés nélkül nem lehetünk sikeresek – közölte a családokért felelős tárca nélküli miniszter pénteken a Facebook-oldalán.

Novák Katalin beszámolt arról, hogy a Mathias Corvinus Collegium és a Danube Institute meghívására részt vett Patriotic Talks elnevezésű online nemzetközi konferencián.

Elmondtam, hogy számomra a hazaszeretet a kultúránk, a hagyományaink és a keresztény értékeink mindennapi tiszteletét jelenti

- írta.

A miniszter úgy fogalmazott:

törődünk honfitársainkkal, és egyéni céljaink megvalósításakor a közösségi érdekeket is szem előtt tartjuk

Kiemelte, "patrióta, a nemzeti érdekeket és értékeket a középpontba helyező megközelítés nélkül nem lehetünk sikeresek". Magyarország a patrióta gazdaságpolitikának köszönhetően az elmúlt években jelentős gazdasági sikereket ért el, a belső erőforrásokra támaszkodó családpolitika pedig nemzetközi ismertségre és elismertségre tett szert – tette hozzá.

Novák Katalin kitért arra is, hogy

a patriotizmusnak ma mégis sokan negatív jelentést tulajdonítanak, mert az uralkodó nyugati liberális gondolkodás a nemzeti tradíciók, értékek meghaladásában, a "nemzetiről" a "nemzetközire" történő felváltásában hisz

Forrás: MTI

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Katalin, a szeretetet nem érted, a tiszteletet nem ismered. A "törődünk honfitársainkkal" kiszólás kegyességre utal, nem a szolgálat evidenciájára, a patrióta gazdaságpolitika pedig az adózott jövedelmek és az EU-források elzabrálását takarja. Európa nélkül nincs gazdaság, nincs magyar lábakon álló teljesítés, ami fontos lenne: minőségi produktum, nincs semmi, amit fel tudnátok mutatni. A hazudozással kísért mindennapi lopás nem munka, nem patrióta lelkesedés, hanem galádság. Az út, amit bejársz, a szégyené.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Giovanni Alba
@ómió: Érvelési hiba : visszakérdezés. Válaszolni nem tudsz, ezt értem. D. T. korlátozottan cselekvőképes egyén szavaival élve, ennyike.
ómió
@Giovanni Alba: Azt a szót, hogy "előbb", nem tanították a foximaxin, fogyika?! Vagy efftársiasan éppen te palástolod így a válaszképtelenségedet, amit megragadva mindjárt a másikra is hazudsz!? Ez az "efftársi ögyes"? Szerintem inkább fogyatékos!
Jozefina
Katalin mikor nézett utoljára tükörbe???!!!
Giovanni Alba
@ómió: Feltettem egy kérdést, válaszolni nem tudsz, ezért visszakérdezel és feltételek akarsz szabni. Előszeded az gusztustalan személyeskedés kártyát, ezzel próbálván tudatlanságod leplezni.
Szánalmas vagy.
Nessy
Valóban megható szózat! Csak hiányzik a záró mondat!!
Aki nem ért egyet pártunkkal és kormányunkkal ( kb. a lakosság fele), az nem magyar, az libsibolsi haza és nemzet áruló!
Ergo azt, hogy ki a magyar pártunk és kormányunk határozza meg!
kereső
Azt tudom csak mondani, hogy abból a patriotizmusból, amelynek szellemiségét a demeter szilárdok képviselik, én nem kérek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.