Esther de Lange igazította ki a fideszes politikust.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
reménytelen Tompikának bármit is elmagyarázni, képtelen felfogni!
csipetke
Dajcstompinak jár a szája,általában idióta dolgokat mond,ez gondolom attól is függ,hogy hány csíkhoz jutott aznap. De most végre figyelmeztették is,hogy finoman szólva is hiányosak az ismeretei igen sok dologról.A kinézete pedig csak rátesz egy lapáttal,mert simán elvegyülhetne egy hajléktalan-szálló lakói között...és egy ilyen ember képviselő az EP-ben. Szerencsére tudják,hogy fideszes,ezért talán nem általánosítanak vele bennünket
Sámannus
Tele a gatyu hiába futkostok most nyitott már könyvek vagytok, és még fingani sem fogtok tudni titokban. Feldughatjátok a lopott pénzeket a seggeteken.
Sámannus
@csipetke: Izsépi Tomi bácsi ilyen likas agyú diáknak adott diplomát. Állítólag igen meg volt elégedve vele. Lehet hogy akkor is a csíkról beszélt az öreg, mert csak így lehet értelmezni a mai eseményeket.
Sámannus
@Aki Én: Borotválja a mellét? Nofene talán a szilikonra is szüksége lesz?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.