Ezt a háborút Soros és Gyurcsányék indították Magyarország ellen a bevándorlók betelepítéséért, amiért a magyar emberek és a nemzeti kormány nemet mondanak a bevándorlásra – reagált a Fidesz Gyurcsány Ferencnek, a Demokratikus Koalíció elnökének kijelentésre, miszerint Orbán Viktor miniszterelnök háborúba hívta a nemzetét.

Üzent a Fidesz: Soros!
Fotó: Wikipédia

A nagyobbik kormánypárt az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében azt írta,"Gyurcsány Ferenc, mint a Soros-lista hazai vezére" pontosan tudja, hogy az uniós pénzek politikai feltételhez kötésével Brüsszel valójában azt akarja elérni: Magyarország is engedje be a migránsokat. "Soros kiadta a parancsot Brüsszelnek", hogy ne adjon uniós pénzt azoknak az országoknak, amelyek nem fogadnak be migránsokat, és Brüsszel most "ezt a megrendelést teljesíti".

A közlemény szerint

Soros György és Gyurcsány Ferencék sokféle eszközzel próbáltak eddig is nyomást gyakorolni, most éppen az uniós pénzek elvételével fenyegetnek.

Hangsúlyozták: a leghatározottabban elutasítják ezt a zsarolást, és készek Magyarországért minden vitát vállalni.

Álláspontjuk szerint "nyilvánvaló", hogy ha Gyurcsány Ferenc és a baloldal lenne hatalmon, nem lenne erről semmilyen vita, "hiszen ők lazán beengednék a bevándorlókat Magyarországra, és bevándorlóországot csinálnának hazánkból".

Gyurcsány Ferenc pénteken arról beszélt,

ha Orbán Viktor megvétózza az uniós költségvetést, a magyarok legalább 14 ezer milliárd forinttól esnek el, vagy legalábbis ennyi pénz kerül veszélybe.

A pártelnök úgy fogalmazott: a kormányfő háborúba hívta a nemzetét. Az ellenzéki politikus szerint nem lehet másként értelmezni Orbán Viktornak a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában pénteken elhangzott mondatát, miszerint "mindent megfontoltunk, mindent meggondoltunk".

(MTI)

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Soros kontra egy elmebeteg.
Gyurcsányt nem féltem, ahogy régen felmosta Orbánnal a padlót, úgy megteszi bármikor. De nekimenni a ma már 90 éves jótevőjének, aki nélkül csak egy visszaeső börtöntöltelék lenne, ahhoz, igen, orbánviktornak kell lenni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
Soros is mára már megbánta, hogy felkarolta őket.
Csak meg kell nézni a FIDESZ alakulását 1988.03.30 37-en a KISZ mellett kívánták megjeleníteni az ifjúság politikai tagoltságát.
Az akkori elgondolásuk mára 180 fokban megfordult. Hátra arcot csináltak.
Ja most jut eszembe mára már a nevüket sem kéne használni hanem új nevet kell választaniuk.
Nagyapák szövetsége lenne a helyes.
A sok kollégiumi piálásnak ez lett a következménye. Pálinka biznisz is ennek köszönhető.
RonaGyuri
Akár pontos diagnózis is lehetne,

ha az orbanizmus, a fityesznyik világ lényegét vizsgáljuk

Csak egy kicsit igazítva, lényegében így hangzik Douglas Murray által a rémHÍRTV Credo számára adott exkluzív interjúban tett kijelentése:
„új vallásként jelenik meg, tehát dogmaként jelenik meg és valóban a legfrissebb véleményét tükröző dolgot kell mondani, egyet kell érteni a legvadabb dolgokkal, mert különben az embert kiközösítik. Pontosan egy vallás attribútumait hordozza ez magával””!!
RonaGyuri
@RonaGyuri: Már megint elgondolkodtam

telex.hu: „Miért hajolnak meg önként Orbánnak?”

A portál érdekes elemzésében van egy gondolat, ami régi mániámra hajaz.
„Alkotmányos monarchiában az uralkodó is köteles betartani az ország törvényeit, köztársaságban az ellenkezője elvileg fel sem merülhet. Ezért ha a vezért rajtakapják, hogy nem is nagyon titkolva aranyakat dugdos rokonai, barátai és üzletfelei zsebébe, piramist építtet a hátsókertbe, látványosan fittyet hány a másokra kötelező alapszabályokra, azt gondolják, a leleplezett zsarnok hamar bukni fog. A gyakorlat azonban ennek sokszor az ellenkezőjét mutatja, a politikai vezető kikacsintva mintha még kérkedne is vele, hogy megteheti azt, amit más soha nem engedhetne meg magának.” – írja, s ebben nagyon sok igazság van. Sőt ott az alapigazság is „vezető kikacsint, mintha még kérkedne is vele, hogy (még ezt is) megteheti”!
S ebben igensok szerepe van a szolga-lelkűségnek is, de nem kicsi a legvidámabb barakk magunknak építjük a szocializmust, s mienk a gyár, hát hazavisszük hatásának! =))
Nyírfa
@RonaGyuri: De ehhez kell a társadalmi kollektív tudatként megjelenő értékrendszer is.
ómió
Pedig - hallottuk már eleget - efftársilag, olyan, hogy Soros meg migráncs "nincs is"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.