Pénteken este megjelent a Vidnyánszky Attila vezette kuratórium közleménye a Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) honlapján, amely szerint a kormány szerdai veszélyhelyzetre hivatkozó rendelete alapján beszüntetik az oktatást februárig az SZFE-n. Az egyetemük autonómiájáért kiálló hallgatóknak így elveszik az idei őszi féléve.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Messze túl Bicskén

avagy az orbáni jogállam egyáltalán nem diszkrét bája

Mottó:
Ahogy a klasszikus mondás aktualizált változata mondja:
A NER-társakat más fábúl faragták,
ezért rájuk más törvények vonatkoznak,
de minden estre magukról külön rendelkeznek

Miközben az öncsonkításig (értsd ők önmegvalósítanak és ezért mi fizetünk) küzdenek „Brüsszel”-el vagy szemben a jogállam minimum betartásának hiátusai miatti rosszallásuk miatt, nap mint nap újabb és újabb eklatáns példákkal állnak elő – s teszik ezt diadalmas pofával: mi még ezt is megtehetjük!! =)) – bizonyítván, hogy életük egyik legfontosabb eleme a jogtiprás.
Az elmúlt napok egyik eklatáns példája az ócska ukrán pribék ajnározása újabb fázisaként a Magyar közlönyben megjelent: „A Kormány 522/2020. (XI. 25.) Korm. rendelete a veszélyhelyzet idején a felsőoktatást érintő egyes szabályokról”.
Ahogy mondani szokás a tinta még meg sem száradt a Vidnyánszky Attila vezette kuratórium máris intézkedett: „A Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) fenntartója mai döntésével – a 522/2020. (XI. 25.) Korm. rendelet alapján – megerősítette, hogy a továbbra is fennálló rendkívüli helyzetre tekintettel a tanulmányi kötelezettségek jogszerű teljesítésének feltételei az Egyetemen nem állnak fenn.”!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.