A házelnök szerint nálunk nem a kormány irányítja az ügyészséget, az ellenzéket pedig moslékkoalícióként emlegette.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@RonaGyuri: Páva-tánc helyett csűrdöngölősre cserélve

S ez nem csak gusztustalan hájas megjelenése okán van

A Fülkében Zalán Eszterrel, az Euobserver újságírójával, az Eurológus egyik alapítójával beszélgetett a hvg.hu újságírónője. Sok minden szóba került. Hic & nunc nem sokadozom vele csupán egy kijelentésnél ragadtam le: arról elmélkedtek, hogy „szokatlan Orbán Viktor tárgyalási technikája” és, hogy „Az unióban még mindig nem szoktak hozzá”!
Nos hogy ez mennyiben tárgyalási technika? Hogy tárgyalási lenne, az már magában is az véleményes! Azonban az, hogy hozzá kellene szokni, sőt egyáltalán szabad-e tovább tűrni, abban valóban sürgősen dönteniük kellene. Mert bizony, nagyon itt az ideje, hogy ráébredjenek, hogy ez Orbánnál nem technika, hanem maga a rögvalóság: ő egy ilyen gátlástalan és arrogáns hazug tróger! =))
csipetke
Hát persze hogy kéne már reform az unióba,hogy az ilyen renitens,az alapelveknek folyton szembemenő,az uniós pénzeket lenyúló maffiakormányokat szó nélkül kivághassák,mint a macskát sz@rni. Bár annak az ország inná meg a levét,de érthető lenne,ha megtennék. Ma már nem vennék fel Mo.o.-ot tagnak,a fidesz miatt
kereső
Fasisztává, nácivá kell tenni Európát is? Mert Magyarországon már sikerült?Azok vagytok- fasiszták, nácik.mussolini és hitler nyomdokaiba lépők.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.