Szerinte tavaszra lehetünk túl rajta.

Merkely szerint ekkor győzhetjük le végleg a járványt – Naptárakat elő!

Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora, aki maga is átesett a koronavírus-fertőzésen, az ATV Egyenes Beszéd című műsorában azt mondta, számításai szerint már több mint másfélmillió magyar esett át a koronavírus-fertőzésen, ami nagyjából 15 százalékot jelent. Ahhoz, hogy a nyájimmunitás meglegyen 60 százalékra van szükség.

„Nap, mint nap újabb tízezrek kapják meg a megbetegedést. Azt gondolom, hogy nagyjából március-április környékére túl tudunk lenni ezen a járványon”.

Forrás: ATV/Telex

Kép: MTI/Szigetvári

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
amíg ez a sok marha intézkedés van,addig nem lesz meg a nyájimmunitás hamar...ha elengedték volna ,mint a svédek,már rég túl lennénk rajta ,mint ők...és ahogy elnézem ezekkel a "csodálatos" rendelkezésekkel vígan be fogjuk előzni a svédeket a halottak számában...nos akkor melyik a hatásosabb??? mert itt mindenki azt szajkózta hogy mennyi halott van a svédeknél...kb 5500-6000../most nem nézek pontos adatot.../..de náluk most heti 10 ember nem hal meg...nálunk meg naponta száz felett...és már most több mint 4000...szerintetek hány nap kell hogy beelőzzük a "hülye svédeket"???...
Gazella
Soha nem lesz vége!!
Hoába talalgatjátok a dátumokat!!
jesz
lappföldről telefonált a rádióba egy ott élő magyar...azt mondta..-itt hideg van, de vírus az nincs..se maszk, se távolság, se kézmosás...élnek, ahogy eddig...döbbenten hallgatják mi is történik Európa délebbi részein.

Szerintem korai az öröm... a hidegtűrő vírus felkészül...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.