Az országos tisztifőorvosos arról is beszélt a csütörtöki operatív törzs sajtótájékoztatóján, hogy mennyivel vannak nagyobb veszélyben a dohányosok, vagy akár azok is, akik közvetlen egy dohányos mellett tartózkodnak. Mint arra Müller Cecília is felhívta a figyelmet, több olyan közlemény jelent meg azzal kapcsolatban, hogy most már bizonyítottnak látszik, miszerint a dohányzók körében a rizikó, a kockázati tényező magasabb

Forrás: liner.hu
Feltöltő: voltmárjobbis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

voltmárjobbis
" több olyan közlemény jelent meg azzal kapcsolatban, hogy most már bizonyítottnak látszik, miszerint a dohányzók körében a rizikó, a kockázati tényező magasabb"
És azt a több közleményt miért nem írta ide müller, senki cecília?
voltmárjobbis
Továbbá: Valamennyire megvédheti a nikotin a dohányosokat attól, hogy elkapják a koronavírust
A tanulmány szerint a nikotin potenciálisan blokkolhatja a vírust attól, hogy bejusson a sejtekbe. Erre a következtetésre az alapján jutottak francia kutatók, hogy jóval alacsonyabbnak tűnik a dohányosok aránya a koronavírussal kezelt páciensek között, mint amilyen arányban a népesség dohányzik. A párizsi Pitié-Salpêtrière kórház 480 koronavírussal ápolt betege között mindössze 5 százalék a dohányosok aránya, szemben azzal, hogy az országos átlag 35 százalék – állítják a kórház kutatói.
voltmárjobbis
a gond, hülye cecíilia az, ha mégis elkapja a dohányzó a koeona vírust, abba biztos belehal. Főleg Mo,.on.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.