Hadházy Ákos arról írt, hogy az Orbán-kormány és a Tarlós-féle városvezetés „arcátlanul csalt” a 3-as metró közbeszerzési eljárása ügyében.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Karácsony kitünteti ezt a maffiatagot?
Hadházynak teljesen igaza van. A legszomorúbb az egészben az, hogy úgy néz ki, hogy Hadházy, Szél Bernadett magányos harcosként küzd a mocsok ellen és ebben az ellenzéki pártok magukra hagyták őket!
kereső
Tegye. Legalább lesz egy biróság ahol foglalkoznak a 3-as metró ügyével. Hadházy ott és akkor tudja bizonyitani a csalást, a sikkasztást, a hútlen kezelést.
Qqberci
TaplóPiffti! Tudhatnád, hogy akinek vaj van a fején, az nem menjen a napra!...
kereső
@sgl: Ki lett most e fő-fő biró? Nem egy izzig-vérig orbanista erdélyi ejtőernyős scheggnyaló? De.
RonaGyuri
igazából csak egy kérdést kellene feltenni Taplós Pistukának: Miért zártátok ki a Skodát???
Akiről lehet tudni, hogy a pályázat idején perfektuálta a Szt.Pétervár-i szállítást modern világszínvonalú szerelvényekkel, a majd 20%-al olcsóbb egységárral, mint a Tarlósnak tetsző elavult, roncsok ára volt! =))
RonaGyuri
Azért ebben nem csak szokásokról van szó

bár az igazat megvallva nem vagyok benne biztos, hogy egy ilyen per valóban lefolyhatna

Az utódja által diszpintyesített – aki ezt azóta is mocskolódással hálálja meg – Tarlós NER-társ legújabb akciója szerint „feljelenti Hadházy Ákos politikust”, mert „Ez már a legliberálisabb felfogás szerint is túllép a véleménynyilvánítás határain. Ez konkrétan rágalmazás”! Mármint a politikus azon kijelentése, amiben „a független országgyűlési képviselő korábban azt közölte, Tarlós Istvánnak börtön járna díszpolgárság helyett az elcsalt metróbeszerzés miatt”!
A derék Népszava azon elmélkedik, hogy Tarlós csak jártatja (persze lehet benne valami, hisz mindig is nagy ködharcos volt) a lepénylesőjét, hiszen ehhez „Országgyűlésnek előbb fel kell függesztenie a képviselőnek mentelmi jogát. Márpedig ha úgynevezett magánvádas ügyben érkezik indítvány - ilyen, ha egy honatyát rágalmazás, vagy becsületsértés miatt kíván valaki megbüntetni - azt a szokásjog szerint elutasítják, azaz fenntartják a védettségét.”
Nos a dolog úgy áll, hogy – bár nincs kétségem afelől, hogy ártunk és qurmányunk nem vetne be számos „jogállami” trükköt – egy ilyen per során óhatatlanul szépen sorban előkerülnének a beruházás mocskos részletei is. Ami akkor sem lenne túl jó reklám, ha tudjuk az összes információ most is bárkinek a rendelkezésére áll, csak kattintgatni kell és ömlik az info (pl. a műszaki jellegű, ha nem is összefoglalva, de könnyen átnézhetően a metróvak foglakozó legtöbb honlapon)
pl. Tarlós kijelentéseiről mint a „még jó, hogy büfé-kocsit nem akarnak”,
vagy a Skoda kizárásról,
vagy a többi tender pikáns részleteiről,
és számos esetben az „eredmény”-ekről és/vagy következményekről, pl. a bukott-főpolgi már-már Trump szintű szabotázzsal felérő intézkedéseiről, amiknek egyenes következménye, hogy az alagút felújítás akár évekig így állhat amig tart a pereskedés! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.