Magyarország és Oroszország tovább erősíti az együttműködést az egészségügy fejlesztésében. Akár már jövő héten megkezdhetik az orosz vakcina tesztelését a magyar szakemberek7 Magyarország és Oroszország tovább erősíti az együttműködést az egészségügy fejlesztésében, és a magyar szakemberek akár már a jövő héten lehetőséget kapnak a koronavírus ellen létrehozott Szputnyik-V vakcina vizsgálatára a WHO hitelesítésével rendelkező orosz laboratóriumokban - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) szombaton az MTI-vel.

Forrás: metropol.hu
Feltöltő: voltmárjobbis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@kereső: Valami nem stimmel. Ide küldenek tíz ampullát bevizsgálásra. Aztán felajánlják , hogy menjenek ki a magyar szakemberek az orosz laboratóriumokba elvégezni ezt a munkát.
Sántít ez a dolog, és nem a 10 ampullát keveslem, hanem az eljárást furcsállom.
kereső
@Nyírfa: Te is??Sok más dolog is furcsa ebben az ügyben. Miért is kell hangsúlyozni, hogy a magyar kutatók a WHO által hitelesitett laborban fogják tesztelni az orosz vakcinát?
kereső
@kereső: ami igaz a vuhani laborra is!
Nyírfa
@kereső: Nem érzem biztonságban a magyar kutatókat. Szerintem maradjanak itthon, és a vakcinákat, ha már itt vannak, EU-laborokban vizsgálják, azok valóban WHO-hitelesítettek.
Talán attól tartanak az oroszok, hogy itthon kiderülne, miért is nem engedik a vakcinával beoltani Putyint?
Olyan ez a WHO által hitelesített-garancia meglebegtetése az oroszok részéről, mint amikor a farkas beöltözik Piroska nagymamájának.
kereső
@Nyírfa: Ezt nem az oroszok lebegtették, hanem Magyarország külügy minisztere. Akiről én minden gazemberséget el tudok képzelni orbánnal együtt.
Nyírfa
@kereső: Még szebb a leányzó fekvése. Szijjártóra már úgy tekintek, mint egy, a zártosztályon futkosó háborodottra. Fel kéne rázni valahogy ezt a társadalmat, mert nagyon-nagyon könnyűnek fog találtatni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.