Több száz lakás maradt átmenetileg víz nélkül Budapesten a XI. kerületben, miután eltört egy 300 milliméteres vízvezeték az Etele út és Rátz László utca kereszteződésénél – közölte a Fővárosi Vízművek szombat este.

Óriási csőtörés Budapesten – több száz lakás maradt víz nélkül
Fotó: Pixabay

A vízművek munkatársai azonnal megkezdték javítási munkálatokat, és mindent megtesznek a vízszolgáltatás mielőbbi helyreállítása érdekében – olvasható a közleményben.

Közölték, a munkálatok várhatóan a késő esti, kora hajnali órákban érnek véget.

(MTI)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Már érződik a rezsi rizsa hatása. Gondolom a száz éves csövekkel is megbeszélték Szilikéék, mert akkor vizes nyócas ha nem.
Sámannus
Már érződik a rezsi rizsa hatása. Gondolom a száz éves csövekkel is megbeszélték Szilikéék, mert akkor vizes nyócas ha nem.
vacsi
@Sámannus: Valószínű, hogy köze nincs hozzá...
Sámannus
@vacsi: Legyen igazad de a karbantartás része a vezetékek időszakos cseréje ezt a rezsiből kell kigazdálkodni. Már pedig ha a bevétel csökken akkor sok minden munka hátrább kerül.
Olyan helyen dolgoztam az átkosban is, ahol látszólag minden kevesebbe került, csak amit meg kellett volna csinálni az lett egyre kurtább, és az események miatti elmarasztalás egyre lázítóbb.
Vannak ennek egyéb párhuzamai is, a közös jellemzője, hogy az állam olyanba üti a dolgát amihez normális országban semmi köze sem lehetne.
Sámannus
@TASzSz: Jól érzi magát a galacsintúró a ganyéjban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.