A szervezet szerint a véleménycikk nem egyeztethető össze az antiszemitizmus minden formája ellen meghirdetett kormányzati zéró toleranciával.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
"Ehhez képest Csurka a Párizs-New York- Tel Aviv tengellyel egy elhajló liberális csökevény volt. Ez a szöveg a legmocskosabb náci szövegekkel azonos tartalmú és szellemiségű, amelyek előidézték a zsidók népirtását. Ez háborús uszítás, ez népirtásra való felbújtás, ez európai botrány. Ha ezt az embert nem rúgják ki azonnal az összes állami pozíciójából, akkor az Orbán-rezsim azonosul vele, és úgy kell tekintenünk, hogy az általa leírtak az Orbán-rendszer ideológusának tollából az Orbán-kormány hivatalos álláspontját tükrözik, az Orbán-rendszer ideológiai alapjait fogalmazza meg. Ebben az esetben módosítanunk kell korábbi definíciónkat: Orbán Viktor nem fasiszta, hanem náci rendszert épít és működtet. Mondjuk, ezt eddig is sejthettük, de most legalább kimondták. Az okosabb zsidók, amikor ezeket a szövegeket meghallották a II. világháború előtt, összepakolták a családjukat és elmenekültek. Ennyit tanulhattak a XX. századból, mert Magyarország egyébként semmit nem tanult belőle."
nepszava.us/a-21-szazad-legmocskosabb-antiszemita-cikke-jelent-meg-az-origon/
Nyírfa
@simmering73: És az Origon. Hol is másutt?

Nagyon tetszik, amit írtál, 100 %-ban egyet értek.
Nyírfa
@simmering73: Most látom az idézőjeleket. :)
csipetke
@Virág Árpád: 21:46 Nem zsidó,hanem idióta.Az az ő vallása...
csipetke
@Virág Árpád: 11:59 Még az is lehet.Nem vagyok otthon zsidó-fül témában.Ha így van, ahogy írod,akkor mocskolja az övéit,de láttam már cigányt cigányozni..
csipetke
@csipetke: Ja,és ha ránézünk erre az ürgére,hát jól kib@szarintott vele a természet. Még az jutott eszembe,hogy talán így próbálja felhívni magára a figyelmet. Asszem sikerült neki
Csizmás Kond
Ez már törvény, hogy ha kamcsatkán tökönrúgnak egy zsidót az antarktiszon lévőnek is nyögnie kell...
Csizmás Kond
...és szégyellje az a magát magyarnak tartó zsidó aki csak akkor szisszent amikor a fajtájáról van szó de soha egyetlen szót nem emel az annyira szeretett hazájáért, holott nem győzi hangsúlyozni hogy ő magyar is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.