Sorra küldik el a fenébe Demeter Szilárdot, a Petőfi Irodalmi Múzeum vezetőjét az Origón megjelent véleménycikke miatt.

Európát Soros gázkamrájának nevezte Demeter Szilárd, eddig Vámos Miklóstól kapta a legkeményebb reakciót
Fotó: MTI/Illyés Tibor

Demeter a kormánybarát portálon így fogalmazott: 

„Európa Soros György gázkamrája: a multikulturális társadalom kapszulájából árad a mérgező gáz, ami az európai életformára halálos. Soros György a liberális Führer. A liberárja hadserege pedig szolgaibb módon isteníti, mint anno Hitlert a sajátjai.”

Vámos Miklós író Facebook-oldalán reagált Demeter kirohanására, ezt üzente neki:

Kérem szépen, én megpróbáltam némi megértéssel szemlélni D SZ ámokfutását. Nem szóltam, amikor úgy döntött, álmából felébresztve is jobb novellát ír, mint az őt kritizáló szerzők (én még nem tartoztam közébük), cigaretta és kávé nélkül. Rendben, a kóros önbizalom nem bűncselekmény. 

Majd Demeter mondatait idézve keményebb hangnemre vált:

Bárkinek megmutatom a BTK-ban a vonatkozó paragrafusokat. Most pedig üzenem neki, hogy ha elment az esze, hagyja ott felelős állását, takarodjon melegebb égtájakra, próbálja megtalálni, addig is fogja be

- írja Vámos Miklós. 

Demeter Szilárd cikkét a Mazsihisz is vállalhatatlannak tartja, közleményüket a Magyar Hang idézi:

„Auschwitzban több mint 430 ezer honfitársunkat gázosították el. Aki ezt aktuálpolitikai vita kapcsán, akár csak áttételesen is relativizálja, az érzéketlen a 20. századi magyar történelem és a honi zsidóság fájdalmai iránt.”

A Mazsihisz szerint „Európát Soros György gázkamrájának” nevezni a holokauszt relativizálásának tankönyvi esete, ennélfogva nem egyeztethető össze az antiszemitizmus minden formája ellen meghirdetett kormányzati zéró toleranciával. A Petőfi Irodalmi Múzeum vezetőjétől súlyos felelőtlenség létező előítéletekre rájátszani. A Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) szerint Demeter Szilárdnak az Origo.hu honlapon megjelent írása vállalhatatlan minden jóérzésű polgár számára

– írták.

66 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Ez az ember úgy is néz ki, ahogyan és amit ír: ránézésre életfogytiglan.
Demeter és a Petőfi Múzeum, Demeter és a magyar könyvkiadás, Demeter és a kárpát-medencei kultúra:ez mind erre az emberre van bízva. Demeter a kormány megtestesült névjegye, logója, hitvallása.
Az Orbán Viktor vezette kabinet megérkezett oda, ahová álmodta, tervezte, kormányozta magát: Horthy, Mussolini, Hitler világába.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Józsipapa
gulyás geri, most is kiállsz demeter mellett,
mint csütörtökön deutsch mellett, aki a Gestapót emlegette ???
a kormány most miért hallgat ???
Yoda69
Fura es cinikus, hogy a fideSSes gecik nacinak, gestapoznak, fuhrereznek, amikor pont orban módszerei hasonlítanak legjobban hitler es gobbels módszereihez. A szabad média felszámolása, az agymosó hazug propaganda orrba szájba nyomása, az ellenzek megsemmisítése, független újságírók megölésé, mind-mind a nacik aljas trükkjei, amiket O1G is átvesz es használ.
Szerintem demeter csak egy piros pontot akart szerezni a Führernél, bízva abban, hogy igy majd kap egy zsíros allast, vagy leesik neki is egy több milliárdos kozbeszerzes, ahol ellophatja a magyar emberek, vagy az Unió pénzét.
RonaGyuri
na kérem ez az a bizonyos matyar kultúra, amit annyira féltünk! =))
silber13
Ezt az egyszálbél szarrágót el kell azonnal távoltani a közéletből.!!!
űűűűűűűűű
44444444!
dr. prédikátor
ez a buzi faszfej kb egy szinten van a nyikari nevű román bozgorral és durgincs nevű buzival!!!IQ szinten mindegyik nulla!!!
justhpeter
Minden nap megismerkedhetünk a lefelé tartó NER egyik állomásával. Ez a jóember egy újabb szintjét mutatta be a kleptokrata-nemzeti-keresztény rendszernek. Lassan rájövünk, hogy igazuk van, ehhez a szinthez már valóban nem kell tiszteséges sajtó, színház, egyetem. A másik előnye, hogy egyszerűbb lesz ezt a rendszert megszüntetni mint a rátapadt mocskot lemosni. A demeter szilárdokkal nincs miről beszélni.
Pálinkás Pál
Vazze ez a fej...én azt hittem ez valami melegbár reklámból van kiollózva...és még ráadásul sík hülye is...méltó egyede az orbáni sleppnek!!!
koszpeko
Hol van a nácizó félnótás csökött agyú nyikari???
Nyírfa
Ez az ember úgy is néz ki, ahogyan és amit ír: ránézésre életfogytiglan.
Demeter és a Petőfi Múzeum, Demeter és a magyar könyvkiadás, Demeter és a kárpát-medencei kultúra:ez mind erre az emberre van bízva. Demeter a kormány megtestesült névjegye, logója, hitvallása.
Az Orbán Viktor vezette kabinet megérkezett oda, ahová álmodta, tervezte, kormányozta magát: Horthy, Mussolini, Hitler világába.
Nyírfa
Átfutottam a reggeli sajtót, egyelőre nem látni a jelét annak, hogy a magyar társadalom jelesnek gondolt, illetve törvényes képviselőit megérintette volna az origos publicisztika. Nem fűzök hozzá kommentárt.
kereső
demeter szilárd a PIM élén. Ez Petőfi és egész életművének meggyalázása. Ez orbánék kultúrpolitikája. demeter takarodj, és vidd az összes haverod.orbán is takarodjon, mert idehozza Európa összes szemetét.Ezek nem magyarok! orbán sem magyar!kitagadom, mert képes volt meggyalázni Petőfit .
Nyírfa
Tegnap úgy döntöttem, hogy az én tiszteletbeli miniszterelnököm Bajnai Gordon. Orbán Viktor méltatlanná vált mindennemű közéleti funkció betöltésére.
luiz
Ez demeter is egy büdös román migráns, aztán itt osztja az ész milliókért. Haza kéne már zavarni az összes fideszmigránst vidnyánszky, demeter, gruevszki, stb...
legott
"Az a beszéd, amely egyenlőségjelet tesz a jogállamiság és a gázkamrák, a szolidaritás és a jogfosztás, az Európai Unió és Hitler Harmadik Birodalma közé, az magát a nyelvet törli el.
Ezek a szavak csupán egy héttel Paul Celan születésének századik évfordulója után íródtak le az origo.hu honlapon, az ádventi időszak kezdete előtti szombaton.
A hang, amelyen Orbán kulturális főembere beszél, akár tisztában vele, akár nem, a halált hozó beszédek ezer sötétségét árasztja. Amikor ez a nyelv a nemzeti önrendelkezés jogára, az életmód szabadságára hivatkozik, vagy amikor kereszténységről beszél, nyomban elárulja magát. Igen, ezen a nyelven végső soron a gyilkolás, a rutinszerűvé vált gonoszság beszél.
!!! Ezt tudnia kell annak, aki ezzel a nyelvvel tárgyal, alkuba bocsátkozik, támogatást fogad el tőle. !!!
...

!!! Magyarországon ma ismét diktatúra van. A választók nem erre adtak felhatalmazást. A törvényeket, sőt magát az alkotmányt is egyik napról a másikra átírják vagy eltörlik. !!!
...

!!! A papok, az egyházak természetesen némák, hiszen vezetőik már régen nem hisznek a Megváltóban, félnek viszont az államtól kapott kegyek elvesztésétől, és mivel nem hisznek, nem lehetnek szabadok sem. !!!"

444.hu/2020/11/29/magyarorszag-tul-minden-remenyen?utm_source=hirkereso&utm_medium=cpc&utm_campaign=magyarorszag-tul-minden-remenyen
luiz
@Nyírfa: A fideszes nácik jó nácik
legott
És ki ez a kis gnóm magyarul is tudó román féreg, aki saját bevallása szerint egy "fanatikus orbánista" ?

"Csak emlékeztetésül: aki ezeket a mondatokat képes volt leírni, aki megalkotja a „liberárják” szót, nem akárki Magyarországon.
Demeter Szilárd Orbán Viktor legfontosabb bizalmasa a kultúrpolitikában. Olyan intézmények tartoznak a közvetlen ellenőrzése alá, mint az állami levéltár funkcióját betöltő Országos Széchenyi Könyvtár és a modern magyar irodalom dokumentumait őrző Petőfi Irodalmi Múzeum. Ellenőrzi továbbá a könnyűzenei életet, tagja az Orbán Viktor körül működő úgynevezett Nemzeti Kulturális Tanácsnak.
Az ő hangja azoké, akiknek ma Magyarországon az államtól kapott erejük van a beszédhez.
Le kell mondania, mert nyíltan náci nyelven beszél, de lemondása semmin nem változtat. Ami történt, megtörtént, és az Orbán-rendszer logikájából, retorikájából következett."

Jól mondták a Fidelitas eligazításon, amikor ezt mondták, hogy most már nem fideszesek vannak, hanem orbanisták.

hvg.hu/itthon/20170908_Viszlat_fideszesek_Itt_vannak_az_orbanistak

Régen talán vicces (talán már akkor sem) volt az Orbánisztán, ma már ez a mai magyar valóság.

hvg.hu/itthon/20180618_Orbanisztan_Svedorszag_konyv_Orban_Viktor_dipolmata_botrany
human
OK. Válaszolt a MAZSIHISZ, de mit reagált Orbán házi zsidója, Köves Slomó és az általa vezettett hitközség??? Sem a facebook oldalán sem a hitközsége oldalán semmi reakció. Hallgatásukkal simulnak a náci és komcsi hatalmi eszközökkel uralkodó Orbánhoz. Ezek tényleg nem látják, hogy Orbán bárkit elő tud venni ellenségképként, ha a szelek úgy fújnak. A zsidókat is. Orbánnak nincsenek sem elvei, sem barátai. Ő csak hatalmat ismeri és annak érdekében vesz fel új irányt és a szerint barátkozik.
Aki Én
Tessék megnézni azt a fejet, azt a súlyos titkokat rejtő beteg tekintetet.
Nem is marad kérdés.
Madácsi Pali
Vigyázz ki ne csússzon az orrd a miniszteralnok seg..éból, mert még a végén megfulladsz!
Jozefina
Demeter és az origó trágyadombra való!!! @Aki Én: teljesen igazad van!!! Egy beteg elme!!!
human
@Aki Én: Hát nehéz nekem is megállnom, hogy a külső és a lelki torzság közt ne húzzak az esetében párhuzamot. De azért vallom hogy a kettőnek nincs köze egymáshoz. Egy szép ember is lehet romlott és egy ronda ember is lehet jó.
balos
Nem is értem,hogy miért vannak úgy megsértődve a nemzeth szarjai,ha a hitleráj jut minden "liberális" eszébe róluk!
Gauntlet
"üvölt, a szemén látszik
ő is úgy hisz ahogy a nácik"
:(
kereső
@Nyírfa: Az a kisebbik baj, hogy nem halljuk Kövest.a nagyobbik baj, hogy nem hallom a kormányt, a fideSS-t, és sajnos az ellenzéket sem.
ómió
Soros kriptoefftárs most vesz - nálunk csak venne(!) - "revansot" 44-ért!
Nyírfa
@kereső: Orbánék mellébeszélésére nem vagyok kíváncsi, bármit is mondanak, az már gondolatcsírájában
hazug. De Köves lepaktált a kormánnyal, így az ő megnyilatkozása vagy hallgatása mégis csak súlyosabban esik a latba.
Az ellenzék? Nem tudom. Vasárnap van, alszanak, tegnap szombat volt, pihiztek, szórakoztak, ráérnek munkanapon úgy csinálni, mintha képviselők lennének.
Tudod, kurva nagy csalódás ...ez az egész, ami itthon zajlik.
nezelodo
Két lehetőség lenne, otthon is ilyen bátran birálta a Csaut, de ahhz túl fiatal, a másik sokat kóricál a Kármelitában, és átragadt rá is az elmebaj, mert fertőzőbb mint a covid,,,
Nyírfa
@Horizont: Köszönöm! Komolyan mondom , úgy kellett most ez a hír, mint egy falat kenyér!
Igen, ez Gordon, így viselkedik egy miniszterelnök!
Legyen, szerintem lesz is foganatja, többek között Gordon emberi és nemzetközi súlya miatt.

Kicsit megkönnyebbültem, alig aludtam valamit, nem hagytak nyugodni a történtek: SZFE, vétó, Kövér, Demeter, ez az egész, ami most körül vesz minket.
Nyírfa
@Horizont: Először sajnálom, hogy nem vagyok fent a facebookon. Gondolkodom a regisztráción.
Várom a DK reakcióját, a Momentumét, már 10 óra!
kissé felnőttem
ti kussoljatok mert a főnökötöket épp úgy kiszolgáljátok mint akármely zsarnokság. Semmiféle emberi kapcsolatotok nincs megalázástól mentesen, akár a civil életben akár a parlamentnek nevezni már alig merem féle hangulatot, akkor mit és kit is szolgáltok mert a nemzet 80%-át sajnos aligha
( akár a pribékjeidet is küldheted ez van a XXI sz. Magyarországában.) ???
Nyírfa
@Horizont: De alul a víznek árja! Tegnap már úgy éreztem magam, mint egy Damjanich nélkül maradt vörössipkás, de befutott Gordon, és meg van mentve a haza! :))
csak úgy....
egy szép kis csokrot gyüjtött maga köré orbán idiótákból!
SystemError
Azt leszámítva, hogy ez is egy importált hidegvérű lelketlen hóhér ez is egy nyomoronc kis köcsög, aki most éli ki, hogy hatalma van. orbán összes csicskája ilyen, nyomi.. Azért jó ez Orbánnak, mert nem a pénzhez ragaszkodnak, hanem a hatalomhoz, ami elfelejhteti az ilyen kis patkányokkal, hogy egy szerencsétlen sunnyogó kis baszadék. Nézzetek arra világra sértődött hulladék fejére...
Sziszifusz
@Nyírfa: 09:43
Szerintem, taktikai okokból vannak ilyen, "kopasznak is hajmersztő" megszólalásaik. Amíg a közbeszéd ezekről, a tőlük is távol álló tartalmú témákról szól, addig sincs a szó arról amit a Fidesz kormány el kíván hallgatni.
Amikor a potentátok ilyen durva dolgokkal igyekeznek figyelmet terelni és agyat mosni, annak oka, a tehetetlenségükből eredő pánikjuk .
Elkezdődött a Fidesz lassú és fájdalmas agóniája ? Lehet !!
A pártok jól tennék, ha nem reagálnának ezekre a dolgokra, mert azzal, pont a Fideszesek tematizáló célját teljesítenék.
Pálinkás Pál
Egyáltalán...egy ilyen büdös román miért ugat bele a magyar ügyekbe???
human
Téved aki szó szerint veszi Demeter írását. Nem arról van szó, hogy együttérezve a zsidó üldözöttekkel, mintegy azonosulva velük érzi magát is üldözöttnek. Inkább egyfajta gúnyolódás a zsidókon. Mert minek lehetne azt nevezni, ha egy náci motívumokat felmutató kormány embere a kormányát ért kritikákat a zsidóság elleni támadásokkal teszi azonossá? Ez bizony gúnyolódás.
Nyírfa
@Horizont: 10.24

Tegnap már olvastam a HVG-n. Este egy, csak egy legény volt talpon a gáton: Vámos Miklós.
kulabombaafityiszre
Romániából átszédelgett megélhetési homoszexuális,aki bőnyálu nácizással próbálja elrejteni
a faszhoz szerelemmel közelítő génjét.Ennyike.
Nyírfa
@Sziszifusz: Erre reagálni kell, hogy ne ismétlődjön a történelem, új időben, új szereplőkkel. Mindenkoron időszerűnek érzem:

"Mikor a nácik elvitték a kommunistákat,

csendben maradtam,

hisz nem voltam kommunista.

Amikor a szakszervezeti tagokat vitték el,

csendben maradtam,

hisz nem voltam szakszervezeti tag.

Amikor a szocialistákat bezárták,

csendben maradtam,

hisz nem voltam szocialista.

Amikorra engem vittek el,

nem maradt senki,

aki tiltakozhatott volna.

Martin Niemöller berlini lelkész
Eladott Ország
Amikor egy hülye fontosnak képzeli magát. Cserekereskedelem. A kiküldött pénzért küldték cserébe. Ez egy gazdasági migráns és nyalógép. Tőkés pispek' levetett nyunyókája volt, csak már nem akarta haza vinni Brüsszelből! Gondolom Putricsellli' meg kipróbálta, ha már ide hozta A külhoni magyarság kvintesszenciája: Vidnyánszky és Demeter. Szép páros. Egyik benga a másik nyeszlett. Mi a közös bennük? Imádják doktor Orbánt, aki hozzájuk mindent tud is. Kíváncsi vagyok a zene társadalmasítása kapcsán mikor kerülne műsorra a fidesz közeli frekvencián, csatornákon Bródy évek óta íródott dalai ?! Így néz ki a könnyűzene társadalmasítója:
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/104839325_1643369099160042_8021014367312659095_n.png?_nc_cat=111&ccb=2&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=Yx2fU87Y82UAX-zWb7D&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=ca2bdd3d3b3e79d1bd4923031643bf93&oe=5FC5B1CF
A történelem így kárpótolja ezt a tühtig elmebajost! Szegény a Ceaușescui rendszerről lemaradt fiatalsága okán, pedig micsoda karriert futhatott volna! Ott még mindig, kalapáccsal is játszadozhatott volna a vele egyet nem értő ujjain. Igazi senkiházi szervilis senki , és honnan is csak nem a határon túlról. Minden területen ilyen nyikhajok találhatók. Normális ember nem vállal ilyen aljasságokat. Ezeket kapjuk cserébe a határon túlra tolt milliárdokért. A bolondnak is, vagy csak neki megéri. Milyen erkölcsi normák mozgatják azt az emberkét, aki azzal dicsekszik, hogy inkorrekt módon járt el. Milyen rezsim az, amely fényesen dotálja azokat a potentátjait, akiknek az inkorrekt viselkedés a fontos tulajdonságuk.Mikor lesz már WC papír felelős biztos ? Vagy mást nyald ki a seggem biztos?! Ott fent már nagyon büdös van a sok sztáraktól! Sajnos a NER-elvtársaknak erre van igényük.
dr. prédikátor
az összes román szarházi gecit ide eszi a rosseb Magyarországra???
kereső
"Látjuk, hogy az ellenzékifüggetlenobjektív újságírók modorosabb része rászállt a legelső zenekarunkra, vicceskednek, arcoskodnak. Szeretnénk leszögezni egy dolgot: nagyon jó zenészekkel játszunk, akiknek politikai, világnézeti hovatartozásáról fogalmunk sincs, egészen egyszerűen vannak fontosabb közös témáink, mintsem hogy egy feszt álproblémákon rágódjunk. Nagyon nem szeretnénk, ha őket berángatnák a belmagyar közéleti iszapbirkózásba. Ez valamiért túl van azon a határon, amit még az igazság felkent papjaitól el tudunk fogadni. Ezért izennénk az illetőknek, hogy el fogjuk játszani az ujjaikon az Örömódát - kalapáccsal. Ezt úgy kell elképzelni, hogy ráütünk pl. a gyűrűsujjra, és az egyáltalán nem tisztelt zsurnaliszta kiadja a kívánt hangot, pontosabban: szolmizálva énekel. Arra kérnénk az urakat, hogy gyakoroljanak. Mert ahányszor elrontják, újrakezdjük."

demeter szilárd 2015-ben, akkor még a századvég elemzőjeként. Tudta nagyon jól orbán, hogy kit nevez ki a PIM élére, kit tesz meg kormánybiztosnak az egész magyar kultúra fejeként. Átok rátok!
Nyírfa
@Horizont: Keveslem. Konzervatívként csak a nyelvi korlátok átlépése jelent értékdeficitet? Nem az egyebek mellettből az egyebekben lenne a lényeg?
Ez mismásolás, Slomó, csak mint eddig. A zsidóság hiteles képviseletét a Mazsihisz tölti be.

Jut eszembe: nemcsak Vámos Miklós, a Mazsihisz is hallatta a hangját már tegnap.
Sziszifusz
@Nyírfa: 10:52
Ebben igazad van, de csak az a kérdés, hogy mi lehetne a reagálás.
Azzal, hogy elhangzanak különböző elítélő nyilatkozatok és felszólítások , mint tudjuk, semmi sem változik.
A változáshoz ettől több kell .
A Fideszesek arcán(?) annyira vastag a bőr, kizárt, hogy a " mea culpa, mea maxima culpa" bűnbánó szavak kimondása után, szégyenükben elbujdokolnának.
Normál esetben, egy gerinces közszereplőtől, ez lenne az elvárás. Na de nem normális időket élünk.
Nessy
Viszont pártunkat és kormányunkat ez az ordas szöveg nem zavarja! Ennél kevesebbért egy ellenzéki megszólalás esetében nemzethalált vizionálnak, és lemondását, kerékbe törését, felnégyelését követelik tele torokból, minden fórumon! Ilyen a fidesz féle "zéró tolerancia"!
Nyírfa
@kereső: 11.06

Az utcai harcos megtalálta maga mellé a hasonszőrűeket: fociultrák, határontúli karrieristák, Bocskai-jelmezes nagymagyarok.
Nyírfa
@Sziszifusz: Olyan kiállásra gondolok, mint amilyet Bajnai Gordon is közzé tett. Az ellenzék pedig felfüggeszthetné a parlamenti munkáját addig, amíg Demetert nem küldi el Orbán. Ennek óriási nemzetközi visszhangja lenne. Petíciókat indíthatnánk, és most már nem csak Demeter miatt, és nem csak néhány ezer aláírással.
Hogy az ellenzéki politikusaink hallgatnak, az egyenesen katasztrofális. Egyre erősödök bennem, hogy '22-ben ne pártok alakítsanak kormányt, hanem a pártok támogatásával a szakemberek.
kereső
@Nyírfa: Az ellenzék már régen felfüggeszthette volna a parlamenti részvételt, a legutóbb akkor, amikor is megváltoztatták a képviselők jogállására vonatkozó törvényt- és ezzel alaptörvény ellenesen korlátozták a megválasztott képviselőket, főleg az ellenzéket- hiszen a 133 bátor ember úgysem kutakodott az állampárt viselt dolgai után. És talán akkor is, amikor Varjú László mentelmi jogát felfüggesztette a patyomkin ház az MTVA-s történésekkel kapcsolatban. De nem. Egy közlemény és minden el volt / el van intézve. Tiltakozunk! Ezzel le van tudva.Mérges vagyok, nem kicsit, hanem nagyon.
Nyírfa
@Horizont: Viszont érthetővé válik, miért tudta Hitler keresztülvinni a Holokausztot. A szemünk előtt játszódik le minden, ami a II. világháborúhoz vezetett. Most látom a karma lényegét: hogy a saját fejlődésünk egyszerűen megkívánja a hasonló helyzetek megteremtését, amelyek során az előzőektől eltérő, különb döntéseket hozhatunk. De, ez csak csak lehetőség.
Eladott Ország
Nemzeti faék. Közpénzzel tömve osztja az eszét: melyik író és műve érdemel közpénzt.
cdn.shortpixel.ai/client/to_avif,q_lossy,ret_img,w_667,h_375/https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2020/02/demi.jpg
Így van ezzel Demeter Szilárd nemzeti fő kulturnyikov: olyan egyszerű, mint a faék. Összehozta a magyar írókat, az exportot meg a közpénzt ,közpénzen kitartottként. A magát főigazgatóként és kormánybiztosként illegető alaknak sem volt mostanában a fején borogatás.
Nyírfa
@kereső: Mérges vagy, akárcsak én, és még sokan mások. Az biztos, hogy a parlamenti képviselők hatékonysága nulla. Azzal érvelnek, ezt éppen a napokban Kuncze is megismételte, hogy amíg az Országházban ücsörögnek, addig legalább hallathatják a véleményüket, vizsgálódhatnak.
És? Utána mi van? Felveszik a fizetésüket. Ennyi.
Állítólag Lendvai Ildikó is azt a nézetet képviseli egy ideje, hogy el kell hagyni a Parlamentet, vállalva annak minden ódiumát.
Hogy megnőne a respektjük!
kereső
@Nyírfa: Nincs nagyobb visszhangja az utcán elmondottaknak!! Érdekes, az SZFE-s diákok, tanárok, szenátus nem ül a parlamentben, mégis eljut a hangjuk az egész világban mindenfelé.
Nyírfa
@kereső: Látod, Te magad hoztad a legjobb példát, az SZFE-t. Pontosan így kéne a politikusoknak is működniük.
kereső
@Nyírfa: De ezt a parlamentben nem teheti- ottan a kutya ugatás nem hallatszik az égig! Most pedig az égig kellene hallatszania.
Nyírfa
@kereső: Erről van szó! Nem a Parlamentben kell odamondogatni, majd hazamenni, mint aki jól végezte dolgát!
Én kedvelem Fletót, de most szólal meg, és követeli Demeter lemondatását, amikor már Gordon közzé tette az Orbánnak szóló nyílt levelet? Tegnap hol a túróban volt? De, olvasva a nyilatkozatát, csak olajat öntött a tűzre, máshogy kellett volna kommunikálnia, ha már végre előkerült.
Eladott Ország
Demeter: Az írókkal az a baj, hogy könnyen írnak…Nem csoda hogy mérges rájuk. Mert ő ha vért pisil sem képes megtanulni írni. Kínjában óbégatni viszont bárki tud. Jutott eszembe egy régi vicc. Mi a különbség köztük és Latabár között? Hát Latyi' okos volt és hülyéskedett ezek meg hülyék és okoskodnak.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/83649735_1649738121856473_946514271133927788_o.png?_nc_cat=104&ccb=2&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=ik9BEyYavBgAX_5g6B6&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=444750f58135fe0433ff009ac6d2fea6&oe=5FEA3CE8
surdilloFUJT
@Nyírfa: Ennyire idióta vagy???Mit szívtál???
surdilloFUJT
@Nyírfa: ...de előtte likvidálni kellene az aljas ,mocsok házmestert!!!,na meg a többitrógert!
Nyírfa
@surdilloFUJT: Éppen most mondta Kepes András, hogy vannak, akiknek ki kell jelentkezniük a klubból. Ezt a Demeter-féle "gondolkodókra" értette, talán a klubot nem kell magyarázni.
Ahogy elnézlek, Te eleve nem vagy klubtag, megspóroltál egy kijelentkezést. Látod, mindenben van valami jó.
relatív
Ki ez a fa...kir ? ki tette egy múzeum (--- irodalmi, ezek egyáltalán tudják, hogy mi az ? ) ! Ki engedte ezt a förmedvényt a médium lapjaira... sok sok kérdés merül fel, de az egyértelmű, hogy ennek a most annyi vitát ( miért, hiszen ismert a NER ! ) kiváltó írásnak a mai vezetés egésze adja a keretét/ideológiáját már hosszú ideje.

Nem ezeken a förmedvényeken ( amik sorban jönnek, a fontos/érdemi kérdésekről való elterelés érdekében ) kellene lovagolnunk, hanem a nemzet tönkretételét - mind gazdasági, mind szellemi téren - jelentő alapvető kérdéseket kell a bárgyún viselkedőknek világossá tenni, a változtatás igényének szítása érdekében. Ellenkező esetben - az állandóan bedobott gumicsontok rágása során - a magyar nép zöme továbbra IS egy áhítat mentén fog ikszelni a szavazó cédulákon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.