A magyar kormányfő és a lengyel államfő továbbra is kitart az uniós költségvetés és az újjáépítési alap vétója mellett, ha nem választják le arról a jogállamisági kritériumot. Mi lehet a vita vége? Mi történik, ha nem lesz hét éves uniós költségvetés? Miért szokatlan Orbán Viktor tárgyalási technikája, és milyen lehet azt hallgatni, hogy Soros György pókként szövi hálóját? Erről beszéltünk a Fülkében Zalán Eszterrel, az Euobserver újságírójával, az Eurológus egyik alapítójával.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
@RonaGyuri: Páva-tánc helyett csűrdöngölősre cserélve

S ez nem csak gusztustalan hájas megjelenése okán van

A Fülkében Zalán Eszterrel, az Euobserver újságírójával, az Eurológus egyik alapítójával beszélgetett a hvg.hu újságírónője. Sok minden szóba került. Hic & nunc nem sokadozom vele csupán egy kijelentésnél ragadtam le: arról elmélkedtek, hogy „szokatlan Orbán Viktor tárgyalási technikája” és, hogy „Az unióban még mindig nem szoktak hozzá”!
Nos hogy ez mennyiben tárgyalási technika? Hogy tárgyalási lenne, az már magában is az véleményes! Azonban az, hogy hozzá kellene szokni, sőt egyáltalán szabad-e tovább tűrni, abban valóban sürgősen dönteniük kellene. Mert bizony, nagyon itt az ideje, hogy ráébredjenek, hogy ez Orbánnál nem technika, hanem maga a rögvalóság: ő egy ilyen gátlástalan és arrogáns hazug tróger! =))
tudode
Őfélesége tárgyalási technikája valóban felolvasásból áll!
.
A Gyurcsány-Orbán vita óta nem áll le senkivel, mert ha nincs neki leírva, mint az plenáris ülések azonnali kérdések óráiban, Sorosozva,amoből kibulizta, hogy csak egy órát szán a válaszokra, mint pl.
.
------ Azonnali kérdések órája 2020. 11. 16.
www.youtube.com/watch?v=dVt0cCfK3W0&t=2685s
-------------------------------------
.
Úrmak születnie kell, de ez még soroSS elnöksége óta sem megy nekije
.
-------Médiatörvény: Orbán Viktor válasza az Európai Parlamentben 2011. január 19.
www.youtube.com/watch?v=oZfyOV5HmUk
-------------------------------------
.
A fideszeseknek sem könnyű az életük a pártitkárukkal, mert aki tisztességesen viselkedik, megsérül a csatatéren, kihozzuk, de aki nem arra lövet!

.

.
kokopelli
@RonaGyuri: Kit érdekelhetne az a "technika",ami a rögtönzésen és a hazugságon alapszik!Csak a német
AfD-t tudom neki elképzelni,mint tárgyalópartnert! (;-))
lusta
@RonaGyuri: Amiről idehaza senki sem ír. Mások is vétózni akarnak. Példáául a holland képviselők kötelezték a kormányfőt a vétóra, ha az általuk adott pénzt mindenféle jogállamisági garancia nélkül kapnák meg egyesek.
www.dutchnews.nl/news/2020/11/dutch-will-not-compromise-despite-hungary-poland-veto-of-eu-budget-deal/
Béla333
Nem szoktak hozzá az Uniós felek, hogy Orbán és bandája lop, csal, hazudik?
Hogy bármit is ígér meg, azt még aznap megváltoztatja?
Hogy semmit sem lehet neki elhinni?
Hogy Orbán úgy viselkedik, mint egy balkáni lókupec?
Szerintem ehhez nem is akarnak hozzászokni!
RonaGyuri
@RonaGyuri: Ha már egy „nagyváradi zsidó ” írta

Szele: „Demeter a Rubiconnál”

Magával a cikkel annyiura nem foglalkozom, csupán megjegyzem ez az ócska párt-katona már réges-régen túl van a Rubicon-on, sőt igazából és leginkább a „Rabbi Cohen”-en!
Azonban van két fontos dolog, amiben sajnos – s a helyzet miatt ennél erősebb is megállna – nagyon téved:
Egyfelől; „nagyon komoly ellenszenv él ebben az országban a határon túli magyarok ellen”, ami tény, mármint, hogy van, de szó sincs alanytalan kialakulásról. Ezért ti nagyon keményen megdolgoztatok. Birka nép vagyunk, de ez azért nekünk is sok(k). Igen együtt éreztünk veletek és a lehetőségeinhez képest segítettünk, na de hogy ezt el kezdtétek elvárni, sőt jogként követelni és pofátlanul kioktatni bennünket na az azért már nem maradt következmények nélkül. Orbán nem véletlenül találta meg benneteket!
Másrészt; az igencsak egyértelmű zsidózás sem véletlen és az aktuálpolitikához is csak annyi köze, mint a Sorosozásnak. Erről jut eszembe elgondolkodtál már azon, hogy milyen hasonló a Scharf templomszolga és tsai ügye? S gondold meg annak idején „a jogerős felmentő ítélete hírére azonnal zavargások törtek ki szinte minden magyar nagyvárosban,”. Zsóti és a hasonlók – most éppen ez a Demeter – közfeladatot látnak el! =))
kokopelli
@Béla333: ...mikor ülnek le vele pl. a "régi tagok" vezetői!? Miért is akarnák az ő állítólagos technikáját megfejteni,
ill. megszokni,ha senkit nem érdekel az odaát !..az annyira úgy van,hogy a polgárok túlnyomó többsége még Magyar-
országot sem ismeri! Pl. a Budapest és Bukarest megkülönböztetése is gondot okoz azoknak,akik még nem jártak ott!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.