A koronavírus-járvány idején megélt advent elmélyítheti bennünk azt, hogy szükségünk van egymásra – mondta Kozma Imre, a Betegápoló Irgalmasrend magyarországi vezetője, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat alapító elnöke az M1 aktuális csatorna szombat esti műsorában.

Kozma Imre úgy fogalmazott:

szükségünk van egymásra, az ember egy másik ember számára az igazi ajándék, és a találkozások a szeretet megváltó erejét fejezik ki.

Hozzátette: a járványhelyzetben átéljük azt, hogy korlátaink vannak, és várjuk a segítséget, ez pedig azt tudatosítja az emberekben, hogy mindannyian kiszolgáltatottak vagyunk, nem csak a saját kezünkben van a sorsunk; ez is erősít bennünket, mert a másik emberbe vetett bizalmunkat növeli.

Kozma Imre a műsorban elmondta: maga is sajátosan éli meg a járványidőszakot, de azt látja, mintha az emberek jobban hagyatkoznának egymásra, a kényszerű távolságtartás ellenére a bizalom mintha mégis nőne köztük.

Forrás: MTI

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

TollerBela
Aty, mot ugyanezt a parlament előtt, vagy benne ! Aztán ott a Vár ...micsoda misszió lehetne ...
luiz
Ez is csak egy hangzatos baromság egy fideszbérenc "katolikus paptól"? (akinek egy pápa nem parancsol). Tévedsz baromarcú vénember, nincs szükségem se rád se a főnöködre
Nessy
Atyám! Ezek a gondolatok nagyon szépek! Hogy egyezteti ezt össze az ön által dicsőített kormánypárt gyűlölet kampányával?? Vagy rájuk ez sem vonatkozik, mint annyi más?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.