A DK pártelnöke elítélte nemcsak a nyilatkozatot, de azokat is, akik csendben maradnak. A párt elvárja, hogy Demeter estére legyen munkanélküli .

(Forrás: Index)

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sgl
@Nyírfa: Gyurcsány egy katasztrófa a politikában.
Szakmailag rendben de ha valaki, tehetne és léphetne, keményen beolvashatna napi szinten ezeknek ea rohadékoknak, lévén nem függ a fidesztől, de nem teszi.
A karatergyilkosságot is hagyta, 15 éve gyilkolják és megrántja a vállát: nem érdekli. Pártjára, nejére is rávetül. Gyurcány egy politikai analfabétagammadeltaepszilon.
karma1
@Nyírfa: Az elsok kozt reagalt Gyurcsany, meg tegnap. Ez az uj index, - ez aztan nem fogja elkapkodni. Bar Bajnait senki sem kerdezte, de ilyenkor valasztasok elott 1-1.5 evvel felebred a hibernalasbol. Latmannal egyutt. Most is egyutt (is) tettek nyilatkozatot errol.
kereső
És ha nem, akkor mit léptek? Szégyenkeztek, mint Bajnai? Mert én nem csatlakozom a szégyenkezőkhöz. Nem , mert évek óta mondjuk, hogy orbán fasiszta, hogy orbán antiszemita, hogy orbán mert érdekei úgy kivánják vigan koszorúz a penkingi Tienanmen téren- ahol több ezer fiatalt tapostak el a tankok a kommunista diktatúra parancsára. És hallgattatok mindeddig.
Nyírfa
@sgl: 11.57

Félig, de csak félig, elismerem, hogy igazad van.
Nyírfa
@karma1: 12.02

Fél egykor zártam a gépet, előtte végigpásztáztam az összes elérhető online felületet - kivéve fideszmédia. Csak a HVG írt Demeterről, ott megjelent Vámos Miklós levele is.
Sehol nem volt Feri. Ha írt volna bármit, bárhol, azt lehozták volna.
Gordon: a valaha volt legkulturáltabb, legcivilizáltabb, legintelligensebb miniszterelnöke volt Magyarországnak. 2014-ben a választások előtt elmentem Gyurcsány és Bajnai gyűlésére is. Feri akkor csalódás volt, pontosan azt éreztem rajta, amit sgl mond: félvállról vette. Gordon nem, komoly volt, felkészült, számomra ő testesíti meg a XXI. századi embert.
Ne érts félre , tudom, a DK a szíved csücske, és én is csípem Ferit, mert a fidesz előtt ő is fényévekkel jár, és úgy gondolom, egy jóindulatú, empatikus, nagyon értelmes ember, de nem összeszedett, ezért nem akarnám még egyszer, hogy ő álljon a nemzet élén.
Csizmás Kond
...bele is halt volna na nem szolalhatott volna meg...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2021. January 25., 20:26
Gáspár Evelin luxusautót vezet
Szórakozás - 2021. January 25., 16:31
Megműtötték Lovasi Andrást