A DK pártelnöke elítélte nemcsak a nyilatkozatot, de azokat is, akik csendben maradnak. A párt elvárja, hogy Demeter estére legyen munkanélküli .

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nyírfa
Feri! Most, hogy Gordon megszólalt, elvárod? Basszus, hol voltál tegnap este?
RonaGyuri
@sgl: nem kell, nincs olyan aki rá merne kérdezni! =))
karma1
@Nyírfa: Az elsok kozt reagalt Gyurcsany, meg tegnap. Ez az uj index, - ez aztan nem fogja elkapkodni. Bar Bajnait senki sem kerdezte, de ilyenkor valasztasok elott 1-1.5 evvel felebred a hibernalasbol. Latmannal egyutt. Most is egyutt (is) tettek nyilatkozatot errol.
kereső
És ha nem, akkor mit léptek? Szégyenkeztek, mint Bajnai? Mert én nem csatlakozom a szégyenkezőkhöz. Nem , mert évek óta mondjuk, hogy orbán fasiszta, hogy orbán antiszemita, hogy orbán mert érdekei úgy kivánják vigan koszorúz a penkingi Tienanmen téren- ahol több ezer fiatalt tapostak el a tankok a kommunista diktatúra parancsára. És hallgattatok mindeddig.
Nyírfa
@sgl: 11.57

Félig, de csak félig, elismerem, hogy igazad van.
Nyírfa
@karma1: 12.02

Fél egykor zártam a gépet, előtte végigpásztáztam az összes elérhető online felületet - kivéve fideszmédia. Csak a HVG írt Demeterről, ott megjelent Vámos Miklós levele is.
Sehol nem volt Feri. Ha írt volna bármit, bárhol, azt lehozták volna.
Gordon: a valaha volt legkulturáltabb, legcivilizáltabb, legintelligensebb miniszterelnöke volt Magyarországnak. 2014-ben a választások előtt elmentem Gyurcsány és Bajnai gyűlésére is. Feri akkor csalódás volt, pontosan azt éreztem rajta, amit sgl mond: félvállról vette. Gordon nem, komoly volt, felkészült, számomra ő testesíti meg a XXI. századi embert.
Ne érts félre , tudom, a DK a szíved csücske, és én is csípem Ferit, mert a fidesz előtt ő is fényévekkel jár, és úgy gondolom, egy jóindulatú, empatikus, nagyon értelmes ember, de nem összeszedett, ezért nem akarnám még egyszer, hogy ő álljon a nemzet élén.
Csizmás Kond
...bele is halt volna na nem szolalhatott volna meg...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.