A Demokratikus Koalíció követeli a kormánytól, hogy mindenkit teszteljen le ingyen – írta meg vasárnap a Blikk.

A DK elnökségi tagja vasárnapi sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott, hogy "ha nincs tömeges tesztelés, előbb-utóbb pánikszerűen le fogják zárni az országot, és el fog szabadulni a járvány. A kormány nem hallgatott ránk, ennek pedig most egy ország issza a levét. A legfőbb kérdés most az, hogy meg tudjuk-e még menteni a karácsonyt, és biztonságban össze tudnak-e majd ülni azok a családok, akik együtt szeretnének karácsonyozni."

A Demokratikus Koalíció azt követeli, hogy teszteljen le a kormány mindenkit ingyen, aki kéri, hogy a családok biztonságban tudjanak együtt karácsonyozni!

- tette hozzá Kálmán Olga.

"Az ünnepek alatt sok család szeretne összeülni azok után, hogy a járvány hónapokra elszakította őket egymástól. Ne csak beszéljenek hát a család fontosságáról, hanem tegyenek is értük végre valamit: ingyen teszteljenek le mindenkit, aki kéri!"

Mentsük meg a karácsonyt, nekünk is jár, hogy biztonságban találkozhassunk szeretteinkkel!

- hangzott el a sajtótájékoztatón.

A teljes sajtótájékoztatót itt tudja megnézni.

Forrás: Blikk

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
...íme az élő példa...hogy aki belép a dékába meghülyül...nem a tesztektől terjed vagy múlik a vírus kisanyám, sőt a mostani tesztek csak per pillanat mutatják ki a vírus jelenlétét...de ő...tecteli akar...
RonaGyuri
Olga asszony régen nem volt ilyen naiv, miből gondolja, hogy Orbán meg akarná menteni a karácsonyt??? =))
jesz
csak Kálmán tanácsaitól mentsen meg az Isten...mindenesetre megdolgozott a pénzéért...újévig kipiheni ezt a nyilatkoztát?
kissé felnőttem
ezektől egy pohár víz sem telik, ábrándozás az élet megrontója reálisabbnak ismertem meg Olga néni.
vacsi
Kálmán Olga komplett idióta! Csak az a fontos neki, hogy kavarja a sz.rt! A karácsonyt nem kell megmenteni, hanem az adott helyzetnek megfelelően kell megünnepelni!
SystemError
Előszőr is, jól néz ki, új haj meg index. Olga nagyon ki van simulva. Szerintem ez is lehet az oka, hogy most nem éppen reális, amiben van. El van kalandozva..:)
Eladott Ország
@SystemError: Lehet, hogy a érettségi/főiskolai tablóképet mellékelték? Vagy a politikusi pálya megnyugtat és kisimítja a ráncokat.
Béla333
Nem tehetek róla, de akárhányszor megnyilatkozik Kálmán Olga, mindig az jut eszembe, hogy az elmúlt években amikor kérdezgette a különféle TV-kben a riport alanyokat, akkor mindig úgy forgatta a szót, hogy az a DK-nak a legjobb legyen.
Amikor a többi ellenzéki párt tagjait faggatta, akkor velük kellően aljas tudott lenni, a DK-sokkal meg amolyan alákérdezős?!
Nem szerencsés ez így...
Katalina62
Semmi olyat nem követelnek, ami nem lenne jogos! Talán kicsit hatásvadász, de igazuk van! Ebben az országban sok minden felháborító dologra van azért pénz! Ezen akik köpködnek erre a videora, és Kálmán Olgára miért nem háborodnak fel?! Kétségtelen ez egy álnaív követelés!
Eladott Ország
@vacsi: ma,15:52 Mészárosné Kelemen Beatrix üzletasszonnyal mi újság, aki "bitológiából" érettségizett, a "bátorak" között, és azóta média cézár lett, és olyan nagyívű pályát írt le, mint a Kárpátok Géniuszának Ceaușescu Elenája a kémiatudományok doktora a "cokettő". Mészárosné Kelemen Beatrixnál leplezetlenebb módon talán még senki nem azonosította Felcsút küldetéstudatos szülöttét a nagybetűs Jóistennel. Akinek 2010-es teljhatalomba kerülése (ezt az arcot pirító Jóisten dumát próbáljuk egy pillanatra elfelejteni) tök véletlenül egybeesett azzal a nagyszerű fejleménnyel, hogy a mindaddig középszerű gázszerelőként futó mangalicaszerelő, aki a polgármesteri széket is behúzta egy időre, a maga 37 szavas szókincsével és a Zuckerbergnél is csavarintosabb agyával (egy fél emberélet alatt sajnos nem derült ki, hogy van neki ilyen) felfegyverkezve egyik percről a másikra, egyik hétről a másikra, egyik évről, gyakorlatilag két zsinórban fideszes kétharmad után egy 400 milliárdot meghaladó matematikai értelemben is csodának minősülő vagyon boldog tulajdonosává avanzsált.
surdilloFUJT
@SystemError: Anyád is???Nagyon csuklik miattad!!!
surdilloFUJT
@Béla333: Egy kicsit elfogult vagy,(szerintem)!!!
SystemError
@surdilloFUJT: Az alkoholista kurva anyádnak írogassál ilyen stílusban te tagbaszakadt suttyó geci! Na ez most hova vezet? Először tájékozódjál, de úgy érzem te csak agyonpiálva hánydikolsz itt nekünk..
Béla333
@surdilloFUJT: 20.21
Az elmúlt évtizedekben számos riportját láttam. Úgy gondolta, hogy az ő dolga nem a tárgyilagos info tálalása, hanem a politika csinálása. Az elmúlt 30 év ország kifosztásához, a politikusi "elit" disznóságaihoz ő is csak asszisztált.
Szerintem!
surdilloFUJT
@Katalina62: A fidess által kreált EÜ törvényben az áll ---Juszt L. oldalán megtalálható----JÁRVÁNY VESZÉLY ESETÉN MINDEN KÖLTSÉG----tESZTELÉS,VÉDŐFELSZERELÉS,FERTŐTLENÍTŐSZER STB,STB AZ ÁLLAMOT TERHELI!!!
MIVEL A ME TELJHATALMAT VETT MAGÁNAK,A JÁRVÁNYRA HIVATKOZVA,MINDENÉRT Ő FELEL!!!MÉG AZ EÜ TÖRVÉNY BETARTÁSÁÉRT,BETARTATÁSÁÉRT IS!!! EZZEL SZEMBEN KÖDÖSÍT ÉS BOHÓCKODIK A KOSSUTH RÁDIÓJÁBAN!!!
karma1
@surdilloFUJT: Ehhez nincs is mit hozzatenni! Nalunk elso perctol kezdve ingyenes volt, es akik veszelyben voltak, mert orvosok, kozalkalmazottak, tanarok voltak, vagy mas, tobb emberrel kapcsolatot tarto foglalkozasuk volt, azokat hivatalbol minden alkalommal szurtek, amikor kellett. Amit orbanek csinalnak, az egy bohockodas, es ugra-bugra a dilettanssag elfedesere.
karma1
@Csizmás Kond: Cicus, ne mutasd meg, mennyire sotet vagy, ha mar a teszteles kerdeserol van szo! Az nem teszteles, amit a szerencsetlen csuti hitler csinal, eppen csak egy diagnozis megerositesere szolgal, es "koveto tesztelesnek" hivjak, ami azt jelenti , hogy te otthon megbetegszel, elmesz az orvoshoz, aki megallapitja, hogy je, tenyleg te beteg vagy. Erre esetleg csinaltat egy verkepet, vizeletvizsgalatot, ad par gyogyszert, es hazakuld. Ennek valoban nem tul sok ertelme van, mert te magadtol is megtalalod a Panadolt, a kamillateat, meg a mezet, ha eleg ugyes vagy.
Amirol Olga asszony beszel, azt nem a levegobol szedi, hanem magyar es nemzetkozi SZAKorvosoktol, vagyis nincs fontosabb dolog a jarvany megallitasaban, mint az "elozetes, kiszuro teszteles", ami azt jelenti, hogy minel tobb embert le kell tesztelni, es akinel megallapitottak, hogy fertozo, azt azonnal elkuloniteni - akar a sajat otthonaban, akar korhazban, a betegsege fokanak megallapitasanak megfeleloen.
Tovabba az ilyen, eloszuressel megtalalt betegeknek azonnal le kell nyomozni a kontaktjait, hogy kivel erintkezett az elmult 4-5 napban, es azokat az embereket is lehetoleg szurni, tesztelni! Ezt nem Kalman Olga es nem Zacher Gabor talalta ki, hanem a jarvanyoknal ez a kotelezo rutineljaras. Ahhoz viszont, hogy a csaladok talalkozhassanak karacsonykor, es ne is legyen ez az utolso karacsonyuk egyutt, mindenkinek kell ismernie a sajat statuszat, es azt, hogy esetleg nem egy tunetmentes virushordozo-e az illeto, vagy mar gyakorlo koronavirusos? Mindenkinek felelosen kellene meghoznia ezt a dontest a sajat-, es a csaladja erdekeben - ehhez kell(ene) a felelos szuroteszt. Mert akkor nem kene a karacsonyi unnepeket vagyalomma silanyitani az iden. Mit nem lehet ezen erteni?
Csizmás Kond
@karma1: Nem tudom ott nálatok hogyan végzik a tesztet viszont itt az országban és egész európában a garatból vagy vérből...ledugnak az orrodon egy pálcikát a manduládig azért nem a szájon hogy ne legyen hányingered, majd ha találnak valamit vért vesznek , a megállapítási eljárást nem ismerem mert nem vagyok orvos...szóval amikor meg van az eredmény hogy ban-e benned baci vagy nincs és az megtámadta-e a szervezetedet vagy nem attól függően kerülsz karanténba vagy korházba.
Ez a teszt arra az időre szól amikor levették ugyanis bár lehetsz negatív ahogy kiléptél az ajtón rögtön belélegezheted a virust , tehát naponta kéne mindenkit teszteljenek hogy valamennyire tiszta képet kapjanak...vagyis Olga asszony csak a szokásos semmitmondást eresztette szélnek hogy hallják a többiek hogy még él és virul.
Az efbiájos oldalát meg azért nem tartom jónak mert bár mindenki beírja oda a nevét és elérhetőségét azt százból egy teszi rendesen becsülettel, a többi meg mindenféle marhaságot ír be...ezt azért tudom mert láttam..tehát abbol a nyilvántartásból épp azt nem lehet megtalálni aki fertőz vagy fertőzött.
ómió
Ami ellen a diplomás komcsikat (DK) tesztelni se kell, az a hazudozás!
Csizmás Kond
@ómió: ..ott csak pozitív eredmény lenne...:)
Aki Én
@ómió: Látom trükkösen odateszed a ,,dk"-t, nehogy csak a fideszre gondoljunk a komcsikat emlegetve.
Persze ne feledjük a tényt, miszerint a fideszben több a komcsi, besúgó, ügynök..., mint az ellenzékben összesen.
Butuska :)
ómió
@Aki Én: Te sosem tanulod meg, hogy az "internacionálé-énekesek" nem a Fidesz, bolsi "butuska"!? Vagy, ahol vagy, a vigyorgóban, a tanulás már reménytelen?
Aki Én
@ómió: Buta vagy és durván hazudós!
butuska...:)
ómió
@Aki Én: Nem sajátítom el az "efftársi önazonosságodat", ne félj!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.