“Kedves Vásárlóink! Sajnálattal tudatjuk Önökkel, hogy üzletünket a mai napon a rendőrség bezáratta! Őszintén elmondjuk mindenkinek a bezárás okát: 2020. 11. 27-én 10:10-kor a pékségben kiszolgáltunk egy idősebb urat (aki 60 pár éves lehetett, de nem haladta meg a 65. életévét.) Ezért az üzletünket büntetésül azonnali hatállyal 60 napra bezáratták! Szeretnénk elnézést kérni minden vásárlótól, hogy mától 60 napig nem tudjuk kiszolgálni! Amennyiben nem történik változás 2 hónap múlva újult erővel várunk vissza meglévő, illetve új termékekkel, színvonalas pékségünkben minden kedves Vásárlót! Megértésüket nagyon szépen köszönjük, kitartást és jó egészséget kívánunk Mindenkinek! Európa Pékség / Albán Pékség Buci & Luci Kft”

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Macskaszem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Az ezek megőrültek c. műsort látták.
Én feljelenteném ezeket a szarháziakat. Nincs ráírva senkire a kora, igazolványt nem kérnek sehol. Ilyen alapon minden boltot be lehetne záratni. Gyanítom, hogy valami köcsögnek az érdeke, hogy bezáratta a boltot.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Bummmmm! A párt ökle...
""Statuálni kell apuka, statuálni!""
Macskaszem
Az ezek megőrültek c. műsort látták.
Én feljelenteném ezeket a szarháziakat. Nincs ráírva senkire a kora, igazolványt nem kérnek sehol. Ilyen alapon minden boltot be lehetne záratni. Gyanítom, hogy valami köcsögnek az érdeke, hogy bezáratta a boltot.
Giovanni Alba
Mai hír, lakossági összefogás, aláírásgyűjtés eredményeként a rendőrség revideálta álláspontját, csökkentették a pénzbüntetést, a 60 napot 7 napra mérsékelték. Ha eddig nem lett volna nyilvánvaló, ordas nagy sumákságról volt szó. Nem találkoztam a hírekben sehol azzal, hogy azt, aki tudatosan szabálysértést követett el, tehát a "vásárlót" felelősségre vonták-e. Valószínűleg nem, hiszen bement, vett egy kenyeret, kiment, és rendőrökkel jött vissza, majd egyszerűen elsétált. Maga hozta oda a rendőrséget azzal, hogy ebben a pékségben őt kiszolgálták, pedig nincs is 65 éves. Önként és dalolva ismerte be a szabálysértést, de elengedték. Most azok a szavak következnének, melyek nem tűrnek nyomdafestéket.
kereső
@Macskaszem: Mint kiderült a szomszéd pékség küldte a provokátort. Amúgy a bolt nem kérheti el az igazolványodat-és ha Te vétkezel, akkor is a boltot büntetik egy ellenőrzés során. Olyan féloldalas ez a jogszabály- IS!
Béla333
Nincs esetleg Pintérnek valami üzleti érdekeltsége egy környékbeli konkurrens cégben?
El tudom képzelni...
Nessy
Valaki vagy jól megfizette a hapsit, vagy alapból egy rosszindulatu egyed. Kap tőlem egy tajték pipát bojttal, aki egy idősebb emberről meg tudja állapítani egy gyors ránézésre, hogy 60 vagy 65 éves, sapkában, maszkban, esetleg még szemüveges is! De a zsernyákok is szégyellhetik magukat, ilyen piti ügyben ilyen büntetést kiszabni.
Giovanni Alba
@Nessy: Rosszindulatú vagyok, gyanakvó és gonosz. Én itt egetverő szemétséget látok, megrendezett provokációt, rendőrségi statisztériát. Még mindig azon lovagolok, hogy amennyiben odamegyek a rendőrjárőrhöz azzal, hogy féltéglával betörtem egy kirakatot, aztán még odavezetem őket, akkor vajon barátságosan vállon veregetnek, szalutálnak, és további eredményes, szép napot kívánva elküldenek? A "vásárló" tudatosan megszegte a hatályos rendelkezéseket, szándékos szabálysértés, és még csak a monogramja sincs kitéve. Most jön a találgatás. Üzleti konkurencia, rájátszva a mesterségesen felfújt idegenellenességre? Akkor ez most nagyon nem jött be.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.