60 napra bezártak egy pékséget a rendőrök, miután az időseknek biztosított idősávban egy 65 évnél fiatalabb vevőt szolgáltak ki. A vásárló maszkban lépett be. majd nem sokkal később a rendőrök igazoltatták és kiderült, hogy 60 éves, ezért tiltott időben vásárolt.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Tévedtem, tényleg megvan a maga értelme

ad nugger vásárlási idősáv egy nem is annyira meglepő következménye

Mottó:
Annak idején nem nagyon kedvelték – s erre igencsak sok és
nyomós okuk volt a trafikosoknak - az egy doboz gyufát kérőket

Megoszlanak a vélemények, de a gondolkodni képes és merők szerint értelem kevés van benne, azonban a Nagyatád-i eset már nagyin mást sejtet.
„60 napra bezártak egy pékséget a rendőrök, miután az időseknek biztosított idősávban egy 65 évnél fiatalabb vevőt szolgáltak ki. A vásárló maszkban lépett be a boltba, majd nem sokkal később a rendőrök igazoltatták és kiderült, hogy 60 éves, ezért tiltott időben vásárolt. ”!!
A rendőrség az esetet elismerte, de nem kommentálta.
Nagy erőfeszítésembe kerül, hogy megálljam az értekezést a családbarát kormányunkról (ez az időszak a kisgyerekes mamák b3vásrlási ideje), vagy a vállalkozás barátságukról.
Azonban egy igazán karakteres Orbáni-ai argumentumra fel kell hívjam a figyelmet: arról nem szól a fáma, hogy mi történt az álarcossal? Az viszont pikánsnak tűnik, hogy a rendőrségi semmitmondó nyilatkozatban azért annyi szerepelt, hogy „ ők állampolgári bejelentés alapján mentek a helyszínre és azt követően intézkedtek”! =))
voltmárjobbis
Az ajtónálló megkérdezi hány éves vagy. Mondasz mit akarsz. Neki kell megállapítania ránézésre a maszk alatt, hogy 65, vagyy64 évess vagy?
RonaGyuri
@RonaGyuri: Féig meddig viccesnek szántam a trafikos megjegyzést, mit tesz isten ??? Egy ma reggeli eset a kedvenc trafikomnál. Az utcán vártunk, mert ott a kiírás, hogy pultonként csak 1-1 vevő lehet benn! Érkezett két pasas és előre ment, kinyitotta az ajtót és befényképezett. Majd csalódottan - ennek hangot is adtak - látták a képen is, hogy benn semmi rendellenesség. Az eladó mesélte, hogy az elmúlt napokban már vagy féltucatszor megtették! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.