Egy orvos nevével visszaélve, tényleges vizsgálatok nélkül állított ki több mint 300 esetben hamis sportorvosi igazolásokat egy középkorú, a fővárosban élő férfi.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleménye szerint "közokirat-hamisítás bűntett miatt indítottak eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói, mert gyanújuk szerint valaki egy orvos nevével visszaélve, tényleges vizsgálatok nélkül állított ki sportorvosi igazolásokat. A nyomozás adatai szerint az orvosi végzettséggel nem rendelkező gyanúsított 161 sportolót csapott be többször is, alkalmanként 3000 és 5000 forint közötti összegeket kérve a hamis igazolásokért.

A BRFK Nyomozó Főosztály nyomozói 2020. november 27-én állították elő az 52 éves fővárosi lakhelyű K. Zoltánt, akit közokirat-hamisítás bűntett és csalás vétség megalapozott gyanújával hallgattak ki. A rendőrök a férfi lakásán tartott kutatás során lefoglalták a bűncselekmények elkövetéséhez használt hamisított bélyegzőket, valamint több mint egymillió forintot"

- áll a közleményben.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ez nagyban magyarázhatja a hazai ""futbalbajnokság"" látványát és eredményeit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.