Érdekes elmélet.

A közmédia szerint Gyurcsány Ferenc megtámadta Istent

A hirado.hu Ezúttal Istent vette célba Gyurcsány című cikke így kezdődik:

„Gyurcsány el akarta venni a nemzetbe vetett hitet 2004. december 5-én, aztán el akarta venni a politikusokba és a szabadságba vetett hitet 2006-ban az őszödi beszéddel és a lovasrohammal, most pedig az Istenbe vetett hittől akarja megfosztani Magyarországot.”

És így végződik:

„Gyurcsány Ferenc a nemzetbe, a politikusokba és a szabadságba vetett hit után Istent vette célba. Folytatódik a bukott miniszterelnök magyar emberek elleni hadjárata a teljes ellenzéki paletta támogatásával.”

Forrás: 444/hirado.hu

Kép: MTI/Kovács Tamás

104 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
csak kérdem: tényleg ilyen primitív bunkó nemzet lennénk, mint amilyennek Orbánék néznek bennünket??? =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
ja mert utálja a retardált dagadt törpét! =))
RonaGyuri
csak kérdem: tényleg ilyen primitív bunkó nemzet lennénk, mint amilyennek Orbánék néznek bennünket??? =))
RonaGyuri
azért kell némi, na jó, nagy pofátlanság ahhoz, hogy a Demeter-ügy közepén "küzd a határon túli magyarok ellen"-elkampányolni! =))
SystemError
Mi köze istennek, ahhoz, hoyg Orbán náci, tömeggyilkos hazaáruló tolvaj. Lehet istent amúgy ez sokkal jobban mozgatja..:)
RonaGyuri
ha már a hirado.hu, eklatáns példa arra, hogy semmit sem hallgatnak el! Részletesen beszámolnak a világbotrányt okozó Demeter ügyről is: "A DK politikusa arra is a kitért: Demeter Szilárdot, a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatóját le kellene váltania kormánynak, mert ha nem teszi, akkor közösséget vállal „egy antiszemitával, egy nyílt nácival”" ezt mind!! =))
Csizmás Kond
...szerintem nem kéne ezzel a kelekótyával ennyit foglalkozni...
Nessy
Most az a kérdés, küldött e Gyurcsány hadüzenetet a Mennyek Urának, vagy hadüzenet nélkül támadott? Az, hogy most a "csuhások, térdre, imához" szövegéért kárpótlásként nyakló nélkül támogatja O.V. a klérust, az talán még valahol érthető. De miért kell azoknak is fizetni, akik soha nem mondtak ilyet? Miért is jó a kettős állampolgárság pártunknak és kormányunknak? A milliárdokért vásárolt ellenőrizetlen szavazatokért, mely természetesen csak és kizárólag őket támogatja, miközben az ódiumát nem kell viselniük a "döntésüknek"! A nemzettudathoz nem lett volna elég a síma kettős állampolgárság? Igy is nem kevés kedvezmény kaptak, és kapnak. Náluk is a LÉ határozza meg a tudatot?
solidedge
A közmédia a magyar hülyék gyűjtőhelye lett.
kereső
Lehetséges, amennyiben orbán viktorból mostanra Isten lett. Ha igy van, hajrá Gyurcsány!
csak úgy....
@Csizmás Kond: ha a közmédia azt monja,akkor neked kutya kötelességed foglalkozni a témával! lassan neked ciki ? :)
Dr.Doktorovics trinitron dr.
@RonaGyuri: Minden jel arra mutat, hogy sajnos igen :(
tudode
Volt már aki a propagandagépezetével, és a nemzetieskedésével világégést okozott.
.
És azt is megtudtuk, hogy
.
------ Orbán: ha Jézus Bicskén született volna, sokkal jobban járt volna
.
propeller.hu/itthon/2994196-orban-ha-jezus-bicsken-szuletett
---------------------------------
.
Háát!
Gazella
Nahát!! Fenn akadt a szemem, hogy mi?? Hajrá Gyurcsány!!! Egyedül tőled fél a beszari dagadék s sleppjei!!
Gazella
@Nessy: kizárólag a narancs médialakáj harsog folyamatosan! Fleto szavait állandóan kiforgatják, mert beszariak a Fletótól!
simmering73
Inkább térdepelve csókolnátok kezet neki, hogy 2006-ban ilyen puhapöcs módon viselkedett veletek szemben. Nem ti szoptok most tetvedékek, hanem mi, hogy ránk szabadította ezt a keresztényfasiszta söpredéket.
Csizmás Kond
@Horizont: Idegölő ?
Szerintem épp a zellenzék az aki minden fost felkap. Mindig akad néhány okostojás akinek időbővében nincs mit csináljon és összeír néhány marhaságot mert tudja hogy erre sokan ugranak...de van aki önmagát is átugorja...ez te vagy..a képtelennél képtelenebb beírásokból kiagyalsz egy képtelenség a köbön hülyeséget és azt teljes önhittséggel előadod..a gyengébb lelküek akár sírva is fakadnak...:)
Sajnos a közmédia ide fajult...nem írnak hanem keresik a szarban a kukacot amit felboncolhatnak...és ez minden oldalról érvényes ...és azért szaporodik az ilyen szar mert mi hozzáírunk, és hozzáírunk és ezzel nő az olvasottsága és elhiszik hogy hubenagyot alkottak.
...de majdnem elfelejtem...és azt a '22-es izét persze úgy gondolod hogy mind megérjük...vagy...esetleg addig nem történhet semmi ?
kereső
@simmering73: Kellett ahhoz a beszari mszp, meg az akkori szdsz -is.
csak úgy....
@Csizmás Kond: neked nem szar hülyének lenni,cirmi? szerinted nincs is ellenzék magyarországon,mert te mint rühes komcsi csíped az egy párt rendszert a hibbant shikarival ,a titkos szeretöddel együtt!
Clavigo
@Csizmás Kond: Ez a propagandaszerű agymenés Neked szól...Kandur.. A te agyad képes ezt befogadni,.,,magyarul beszélő ,áttelepült román. Orban elvtárs ezért szerte Téged.
kulabombaafityiszre
Nos,ha istennek nem tetszik,hogy gyurcsány megtámadta akkor majd tesz ellene,mondjuk beperli.
Ez egy élő ember és egy a lelki szegényeknek kitalált szent(szent???)magánügye.
Nyírfa
@simmering73: 18.12

Egy demokrata csak demokrataként tud viselkedni. Ezért olyan fontos, hogy a tettek és a kommunikáció erősebbek legyenek mint az ököl.
Hát, ennek híja volt.
csak úgy....
@Nyírfa: oszt ha orbán nem akar már demokrata lenni de kedve szottyant istent játszani? 2/3 ban akár az is lehet...,és shikari az angyalka !
Sámannus
Csak annyit akarok mondani, hogy igaza van a pohosnak olyan jól jártak már a külhoni magyarok hogy ők is veszik az irányt nyugatra, vagy köszönik a lóvácskát karácsonyra, Talán még további krumpli osztás is van külhonban is, emelve az úri rendbe valamennyiüket, így már a nagy pénzekből ott is stadionra, és néger légiósok tömegére is fussa. A kuplerájoknak is igen jól meg, és az adriai turizmus is részesedik a uniós segílyből, mert az adria nem fog kiszáradni, és petyusnak jövőre is kell nyaralni.
Csizmás Kond
@Horizont: Senki, úgy ahogy te sem nekem senki, de folyton előálltál valami libamesével aminek a végét a szokásos románozással meg szarakodással végezted.
Eleged lett...ki lószar vagy te hogy amíg itt bátran basztathatsz mást hozzád nem lehet szólni ?...és normálisság...ezt úgy adod elő mint ferencjóska..sokat hiszel magadról de nem az számít hanem az hogy rólad mit hisz más.
Kettőnk között az a különbség, hogy te odavagy néhány lüke politikusért akiért képes vagy itt cirkuszolni és rázni a lepedőt ...én pedig szarok rá és még az sem érdekel hogy te mennyire tudod magad felfújni...na most jobb lett ?
...és kikerülés...na ne viccelj baszki...nehogy má te kezz utasítgatni...még itt vagy ?
Nyírfa
@csak úgy...: 19.16

Miért, Orbán mikor volt demokrata? Talán még álmában sem! :)
csak úgy....
@Csizmás Kond: te egy szánalmas baromfi! te másra tolod a hiányosságaidat a tapló, buta, kicsinyes gondolkodásod,ami miatt téged a fideszben imádnak!? :) te ,akár szembe is hazudod magad :"Kettőnk között az a különbség, hogy te odavagy néhány lüke politikusért akiért képes vagy itt cirkuszolni és rázni a lepedőt ...én pedig szarok rá..."
tudod cirmi,te csak egy hitvány macska...
Elad0tt 0rszág
Micsoda? Maga az Isten megtámadta Istent? Hogy mik vannak...
csak úgy....
@Nyírfa: és a nyilatkozatai neked semmi!? :) meg még meg is véd meg gondoskodik rólad és minden magyarról,meg minden...
nem hagy az út szélin,pedig hagyhatna...,mint több ezer magyart ,akik nem érdemesek az ö miegymására és különben is ! ö akkor demokrata mikor ö akar ,ha nem teccikkk el is lehet menni! :)
Nyírfa
@csak úgy...: Azt hittem , akkor is átkísér az út túloldalára, ha nekem másfelé van dolgom, és ezt az értésére is adom.
De csak szívózik, és megragadja a könyököm, majd magával vonszol. Az úttest közepén mérgemben toppantok egy nagyot, és a kezemben lévő fehér felmosónyéllel a levegőbe suhintok. Orbán megrökönyödve néz rám: Maga nem is vak!- és felháborodva ott hagy. Tényleg nem az út szélén, hanem a közepén. Tülkölnek az autók, én pedig kétségbeesetten keresem a menekülőutat. :)
pécsi
GYURCSÓTÁNY hozza a szokásos formáját! Ő az, aki " gyakran bérmálkozott"- teljesen hülye! Szegény prosztó szülei azért próbáltak belőle embert faragni, gyermekkorában párszor elment ministrlni/ ez a bérmálkozás!!/ Pécsett KISZ titkárként működött. ezért diplomát kapott- bár a szakdolgozatát a sógoráról másolta- soha nem került elő- köztudott, hogy két példányban kell beadni, de mit csináljunk, minfód eltünt. Szerencsétlen keresi önmagát, szeretne pályára lépni, de " elkúrta, nagyon is elkúrta"! A magyar emberek elutasítják.: Gyurcsány, takarodj!!
csak úgy....
@Nyírfa: valahogy így képzelem én is a fideszes hozáállást a könyöködhöz!
ök anno másra használták , mást meg annál fogva rángatnak!
Nyírfa
@csak úgy...: A könyökvédő, csak úgy..., az a megoldás! :)
namihami
Ha ez sértené az Istent, akkor jöjjön ide és indítson egy személyiségi jogi pert. Annak egyetlen feltétele van:: személyesen kell benyújtani.
Tehát, édes Istenem, nosza! Ide nem elég az, hogy a földi helyettesed (a kis pocakos) egyik szolgája benyújthassa--helyetted.
Várjuk a per megindítását.
RonaGyuri
az adásszünetben írtam:
Történelmi lecke a Fiúktól, most Bencus előadásában

„az egyik leggátlástalanabbul hazudozó államtitkár”-nak az ATV-be nem volt mersze elmenni vitatkozni

Az ATV Egyenes beszéd című műsorában Demeter Szilárdról kellett volna, akiről azt lehet tudni, hogy hívták és ment is volna, de az EMMI ezt megtiltotta neki) helyette a „köz”-rádióban és a (rém)HÍRTV-ben akciózott: „Ezúttal Istent vette célba Gyurcsány” címmel!

A Vidnyánszky és Demeter tobzódások árnyékában igazán pikáns a „megtagadták a határon túli magyarságot” vád
na és a „ lovasrohamot indított a magyar emberek ellen”, akik békésen sétálgattak, sem volt piskóta,
aztán jött az isten-tagadás, sőt támadás, pontosabban „az egyházak ellen is egész pályás letámadást indított”. Azért ennél a megfogalmazásnál nem ártana egy pillanatra megállni, igen: „az egészpályás letámadás”=))
No de vissza az egyházakhoz és Rétvári-hoz, aki a történelmi egyházaknak járó pénzek miatt fikázta a patás ördögöt. Ennek során kijelentet, hogy: „A történelmi egyházak, majd 2000 éve léteznek”!!! =))


(www.evangelikus.hu/sites/default/files/styles/article_large/public/vallasi%20vezetok.jpg?itok=PT69vflJ)
Magyar törvények szerint 4 azaz négy vallás egyházát tekinthetjük történelminek: zsidó, katolikus, evangélikus és református. A sorrend a mondandó szempontkából igencsak releváns.
Nos ami a katolikus vallást illeti a dolog nem is kicsit bonyolult a helyzet lévén van bőven lehetőség értelmezésre lévén leginkább a mára csoportképző kereszténység kialakulása „mintegy kétezer évre tehető” maga az egyház még ebben az értelemben is inkább az i.u. II és III. század.
A reformátusok esetében sokkal egyértelműbb a dolog lévén a létrejöttük a 16. századi nyugat-európai reformációhoz nyúlik vissza. Az egyház lényegében a század másik felében.
Az evangélikus vallás szintén a 16. században keletkezet. Sőt, konkrét dátum is van hozzá: 1517. október 31-e. Amikor Luther Márton kifüggesztette a híres 95 tételét a...
RonaGyuri
@RonaGyuri: folyt...
1517. október 31-e. Amikor Luther Márton kifüggesztette a híres 95 tételét a wittenbergi vár templomának kapujára, amelyben az akkori katolikus egyház tanításának és gyakorlatának hibáira hívta fel a figyelmet.
A zsidók naptárjuk szerint ma 15. Kislev 5781 -et írnak, de a vallástörténészek többnyire, a vallást az i.e. XVI. századra az egyházat az i. e. 13. századra, II. Ramszesz fáraó korára teszik.
balos
@RonaGyuri: Hát elnézve a "sötét oldal prominenseit"ez van!
balos
@RonaGyuri: Nem véletlen,hogy nem szeretnek ilyen távlatokon "merengeni"!A számokkal is hadi lábon ÁLNOK a rendszar,mert mindent titkosítanak aminek nyílvánvalóan a lopás kendőzése a cél!A kék plakátos kampányukon hány kórházat lehetett volna kifesteni LEGALÁBB!Az idő majd talán elviszi ezt a szemetet is,amit a turul baszók össze hánytak ide!
nezelodo
Ezek a fiúk aszongyák a Fletó akarja elvenni az Istenbe vetett hitet... Hát fiuúk, ő kevés hozzá, ti sokkal többet tesztek ezért naponta, felrúgva a tíz parancsolat valamennyi passzusát. Bohócok színházi előadását csináltok az Istentiszteletekből, és közröhej számba megy az egykor még a parlamentben is az egyházat és papjait gúnyoló mai miniszterelnök milyen mélyen, (álnok), vallásos lett.
ómió
Még a népzsebi se volt elég Böszmeségének?
Nessy
Státusz keresztényeink "megbotránkoznak"! Még szerencse, hogy Isten mindenütt ott van, és egy imához nem kell kérni a klérus segítségét! Arról nem beszélve, hogy a "mélyen tisztelt"?? politikusaink ma már a szószékről tartanak szabad pártnapot! Vagy ha nem érnek rá, a megvásárolt papok teszik helyettük!
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 11:03
Azért mert téged sem az állatkertben mutogatnak vörös seggü.
Pedig ott lenne a helyed a többi majommal együtt.
nezelodo
@Shikari: 11:03. Majd egy cellában lesz Orbánnal! Jó mulatság lesz, ahogy a bajban majd összeborulnak.
Jozefina
@Nessy: bocs akkor talán orbán barmai!!!?
nezelodo
@Shikari: Igazat kell adnom egyik főkolompos sem ült 2006-ért sem...
Nessy
@nezelodo: Dehogy nem! O.V. remekül érzi magát a kormányfői bársony fotelban! A Kossuth téren uszítók közül is páran elücsörögnek a parlamentbe, vagy valami jól fizető stellungban!
nezelodo
@Shikari: Arra elég nagy esélyt látok, hogy mivel a P Gábor meghalt, a nyakába varrják. Pedig tuti, nem ő volt, nem volt ő annyira tökös...
nezelodo
@Shikari: Egy városi legenda szerint a dolog kulcsa a tengeren túli ténykedése, az hozta rá a bajt...
nezelodo
@Shikari: Alkalmazta a Rohácsot más is idehaza... Bejáratott samesza volt ő a hazai és a külhoni politikai maffiának is. Ha élne az ugyancsak nem szent B:T. tudna mesélni erről, az lett a veszte, hogy nem sokat foglalkozott a haza ki kicsoda játékkal.
evacica
Tényleg a hülyeség határtalan! Ennyi idióta hogy tud megélni ebben az országban?! Én mindég arra voltam büszke, hogy milyen okos a magyar nép, de csalódnom kell! Erre a sok marhaságra amit a kormány média össze vissza firkál isten tudja hányadrangú firkászok személyében vevőre talál! Pedig ha egy kisit is vennék az emberek a fáradságot, és használnák az eszüket rájönnének a kapitális hazugságokra!Ez a sok panel hülyeség, Soros, Gyurcsány, Brüsszel, migráns csak nép butító propaganda!
TollerBela
Csatlakozom Evacicához abban, amit mondott ! Csodálatos nép volt ez a mienk, mindent hozott létre rövid idő alatt, micsoda elméket nevelt ki, micsoda potenciálja volt ! Híresen gyakorlatias, racionális volt, ez utóbbit híresen pontos nyelvének köszönhetően ...Még gyermekkoromban is volt ebből valami, a vendégszeretet, az idősebbek bölcsessége, ahogyan ismerték a dolgok, terek, utcák, emberek múltját, viselt dolgait ... És most ? Itt van ez a gyurcsányozás, sorosozás, maga ez az orbán nevű cégére gazember ...süllyed a nemzeti hajó ...
kereső
Valszeg ezért bukott le szájer IS! Hiszen orbán istent szolgálta!GyF meg lebuktatta.
Lepényleső
Tíz éve teljesen más van színem,- teljhatalommal? Azóta uralkodókat számonkérni,- lenne itt az ideje éjjel - nappal?
Jozefina
Kíváncsian várom a kömédia híradásait:
Külföldi lapok: a rajtaütéskor 25 meztelen emberrel találták szemben magukat a rendőrök a brüsszeli orgián
24.hu/kulfold/2020/12/01/brusszel-szajer-jozsef-orgia/
És az EP fidesz-kdnp képviselői évekig falaztak neki???!!!
silber13
@durbincs: Kuss román lumpenproletár!!
Rockxy
1 fletó in time
2 fletó black night
3 fletó you fool no one
sail away tomorrow
vacsi
Én nem vagyok vallásos, de úgy tanultam, hogy Isten mindenható. Ha ez így van, akkor fél kézzel elbánik azzal, aki megtámadja, tehát ezzel nekünk nem kell foglalkozni!
pécsi
Ez az arc mindent elárul! Pszichopata! És a szakdolgozata ennyi év után sem került elő! Feri el lehet menni!!!
nezelodo
A Fletó megtámadta Istent? Pedig abbahagyhatná már Orbán ekézését!
Yoda69
Mondja ezt az ereszteny erkölcsű kozteve.
kokopelli
@durbincs: Te meg akkora barom vagy.hogy a már régóta nem jelentkezett kommentelők nevét nem vagy képes
kitörölni a cca. háromszor örökölt "durbincs" neved után sem! Ne anyáddal foglalhozz,hanem ikább azzal amiért
legalább éhbért kapsz! ...Ende der Durchsage Arschloch!... (;-)) Menj dolgozni baromarc!
Sámannus
Nektek kis véglényfélék csak Tisztelt Miniszterelnök Úrt szabad használni, ha róla beszéltek, és imáitokat nyugodtan fordítsátok feléje, mert létezése nem fikció, mint Jézusé. Nyugodjatok le, ha magatokba szálltok talán idvezülhettek még, ha felé fordultok időben. Hányjátok a keresztet ha ezt olvassátok, hogy GY.F. és féljétek Istent...
Többet tett ő az országunkért mint bármelyik kétharmad együttesen, akik csak és kizárólag a romboláshoz értenek.
lemming
Megérkezett durbincs, a Fidesz adu-ásza.
A fideszes szellemi és erkölcsi fölény megtestesítője.
Kiőrjöngi magát, aztán elúszik innen sötétebb vizekre.
Ki kell várni türelemmel, amíg ráhányja erre az oldalra (is) az összes mocskát, ami benne van.
Ezt a fajta fideszes selejt kőbunkót nem lehet leállítani vagy ész érvelni neki.
Ki kell várni, amiig elhúz a picsába!

Addig hallgassunk zenét.

www.youtube.com/watch?v=DI1MqxhnmJQ

www.youtube.com/watch?v=qT6XCvDUUsU
kokopelli
@lemming: gyenge ász ez a durbincs! Talán azért is változtatják őt ill.őket! Régi listákkal olyanokat akar szidni,akik
már régóta nincsenek itt! A humortalan baromságai,még sértéseknek is primitívek! "szegény ember vizzel főz és
és madzag a húzója" )."...bolond lukból bolond szél fuj !" stb...stb...! (;-))
kokopelli
@kokopelli: "...és Isten megvédi magát!"!!! Egy-két fideszes beszélhetne vele,talán "retour jegy" nélkül is!
Ludmilla
@durbincs: nagy az Isten állatkertje..
karma1
Beteg allat... Ma se allt fol neki,.l... Az asszonyt hulyebbre mar nem tudja verni, meg a farka is visszahuzodott a gyomraba - szar ugy... Minden impotensnel igy kezdodik - aztan a feherje folhuzodik az agyara, es onnan kezdve pont olyan menthetetlen lesz, mint a hugyagyu fonoke, akinek a seggebol meg levegot se jon elo venni...:o))))))))))))))))))))))
GeoCravker
@RonaGyuri: igen.
különben már százezrek lennének az utcán és üres idejükben karácsonyfásat játszanának a politikusokkal.
GeoCravker
Amúgy, ha valaki meg akarja fosztani az istenbe és a Jézus tanításaiba vetett bizalmat, akkor az Orbán. Nála jobban aligha tudja lejáratni valaki ma Magyarországon a kereszténységet . Na jó, talán bayerzsóti. Bár ő egy szimpla szardarab, ami a víz színén úszik. Ha holnap megalakulna a Fidelpárti Castroista nemzeti front és hatalmat kapna, akkor bayerzsótinál nem lenne nagyobb komcsi az országban.
Yoda69
orbaneknak megint feltettek a Gyurcsany-lemezt, hogy igy tereljek el a figyelmet a sulyosbodo jarvany helyzetrol, az elcseszett vedelemrol es a kibontakozo vakcina-mutyirol.
Afra
Nagy a kurmány állatkertje...Fosnak Gyurcsány Ferenctől,okkal...
A Rossmannban most akciós a liberó, fostosok!
karma1
@sgl: Az semmi, de ez a barom SAJATMAGAT lajkolja is, - amikor meg 2 db lajkja van, akkor nagy valoszinuseggel a masik pondro is besegit neki, akivel eppen egyutt "dolgoznak" a cikken. Egyebkent szerintem ez egy ocska robotprogram - engem ugy basz le ennel a cikknel (tobbszor is!), hogy nem is szoltam hozza ehhez a cikkhez!
Amiota a propeller is fideszes kezbe kerult, azota nem mas ez az oldal, mint hangulatjelentes a fidesz fele - innen tudjak meg, mit gondol a baloldal, ellenzek - vagy hivd, ahogy akarod. Nincsenek modik, nincsenek adminisztratorok - mi, akik itt vagyunknmar 8-10 eve, tudjuk, mi tortent akkor, ha csak egy kicsit is tiszteletlenek voltunk a masikkal. Most mindenki mindenkit elkuldhet a kurva anyjaba - semmi doltbetus irasbeli figyelmeztetes a komment alatt, es kitiltas sincs. Ilyen szemet tarsasag lett maga az oldal is: ellenzeki cikkeket nem engednek bekuldeni egyenesen - altalaban azokat a kommentfolyamban a kommentelok teszik be megis - , vagy ha egy jobb cikket akarnek bekuldeni, akkor nekem azt mondjak, hogy nem felel meg az oldal kovetelmenyeinek, vagy mar mas bekuldte ezt a cikket, kozben meg kijon ugy ugyanaz a cikk, mint a propeller sajat posztja. Piti bagazs, akiknek csak ilyen olcso robotprogramokra futja. Volt itt egy masik is regebben, annak meg jobban lehetett latni, hogy robot a szovege, de az mar lekopott. Az, hogy ide szexhirdeteseket be lehessen rakni, raadasul olyan sokszor, az elkepzelhetetlen lett volna, amikor meg normalis vezetes volt. Dehat valtoznak az idok.
Hagyd a francba ezeket a szerencsetleneket - nekem 40 x berakta magat az Uzeneteim koze aq budos halfarok, - egymas utan kiirtogattam, olvasatlanul - tevedesbol sem valaszolok neki, mert kurvara nem erdekel, mit "robotol" be!...:o)))
Mondom, figyeld meg, csak 1-1 lajkja van amit SAJAT MAGANAK lajkol! - es neha valamelyik troll tarsa is. De most talaltam egy csomot, ahol mar maganak sem kell, mert mar magat sem lajkolja, hehe,...:)
karma1
@bakcsubakka: Szia Kedves, mar csak nagyon ritkan jovok ide, mert minek nyissak ki valamit, ahol a budos halfarok egy cikk alatt ugy szid engem, hogy ahhoz a cikkhez hozza sem szoltam.
De engem nem zavar egyebkent - amikor ilyen Isten barmaval hoz ossze a Sors, akkor latom, hogy en milyen szerencses vagyok, hogy mennyivel tobbet adott nekem a Sors - hat joval tobb jot, mint amit ez a szerencsetlen troll valaha is osszekalapozhatott volna maganak.
Te sem vagy itt tul gyakran - gondolom, haonlo megfontolasbol...:o))))
Maradj egeszseges, vigyazz Magadra - majd talizunk errefele ...:)
silber13
@Csizmás Kond: Hülye egy szöveg girhes! Már megmondanád, miért is mondod kelekótyának? Foglalkoz inkább a cujkavedelő saját román poltiikusaiddal,
Gauntlet
Megint a Feri? Nem fér a bőrébe!
Mániàkus félősök!!
Csizmás Kond
@silber13: Azért mondom mert az, és ahogy telik az idő te is egyre azzá válsz...ki neked a lüke hogy képes vagy mást basztatni érte ?...vagy kinek hiszed magad hogy meg akarod szabni nekem mit szabad ?...ezek a butulás jelei...kezdtél hasonlítani a taszigálós német kisöreghez .
silber13
@Csizmás Kond: Nem szabom meg mit lehet neked és mt nem,Csak az ottoni vezetőidet cseszegesd, ezt javasoltam.
Csizmás Kond
@silber13: ...amikor régebb eldicsekedted, hogy művelt emberek gyereke vagy el sem tudtam volna képzelni, hogy ekkora neveletlennek sikerültél. Milyen felfogás az, hogy akiről fogalmad sincs kicsoda, nevezgeted, miből gondolod, hogy én román lennék ha szabad kérdeznem mert az hogy te valamit hiszel az csak fokozza a tudatlanságodat. ...vagy legyen itt bárki aki nem magyarországi milyen jogon szabsz te itt határt hogy ki írhat vagy mit írhat...az ilyen dolgokat nem te vagy a hozzád hasonlóak határozzák meg hanem a lap üzemeltetői...na de szerintem ez nálad kínai...és az ilyen felsőbbrendűségképzelet nem a műveltség jele...
silber13
@Csizmás Kond: elnézést,de távol áll tőlem téged megbántani, bár kissé érdesen fogalmaztam.Elnézést...
Aki Én
@Csizmás Kond: Maradj, kellesz kontrasztnak. De ahhoz pofa kell, hogy a határon túlról oszd a kevéske eszedet, határon túlról, a magyarok adóját bőségesen élvezve uszíts, hazudozz, számon kérj, de pláne naponta kurva anyázz itt, és menj a magyarok közakaratával szembe.
Ha úgy érzed, hogy ehhez megvan minden erkölcsi alapod, akkor továbbra is töltsd itt a napjaid java részét. De ne várd, hogy néha nem kapod meg erre a választ.
Csizmás Kond
@silber13: ...művelt ember nem kell bocsánatot kérnie...mert nem is ad okot rá...na de fátylat rá.
...azért csak térjünk vissza a jogokhoz meg stb...te milyen többlet jogot képzelsz magadnak ahhoz képest mint aki kanadából vagy újzéandról vagy kínából, romániából szlovákiából ukrajnából ausztriából, vagy a világ bármely sarkából ideír ?
Ki mondta neked, hogy te itt több vagy másnál ?...és román...ezt már vagy háromszor letárgyaltuk de neked minden évben kétszer háromszor beugrik mégis...miből gondolod hogy román vagyok...vagy magyarázd el a saját szavaiddal, hogy miért román pl aki romániában született vagy lakik, miért zsidó aki magyarországon született és lakik, miért nem maori aki újzélandon él és miért nem irokéz vagy huron aki kanadában él ?
Yoda69
225 hozzaszolas hogy fakenews-hoz, mikozben ma is kozel 100-an haltak meg a covidban.
Szepen eltereli a fideSS a figyelmet a lenyeges dolgokrol.
balos
@RonaGyuri: Sajnos igen!A 2/3os polgári ökrök lehzzák a többséget a mocsári béka szintjére és még ők brekegnek!
karma1
@bakcsubakka: Sajna, nem tudok ezerszeres, mosolygos lajkot kuldeni! Pedig szivem szerint ezt tennem! Mar nem tudok - de nem is akarok - visszamenni arra a szemetre, mert a budos halfarok nem erdemel meg ennyi idopocsekolast sem - es a Te vernyomasodnak sem kell jobban emelkednie a szuksegesnel magasabbra...:o)))
Ezek a patkanyok egy rendszervaltas utan el fognak tunni eloszor, majd feltunnek az ellenzek soraiban, es nagy melldongetessel azt fogjak allitani - ha nem tudjak teljesen letagadni a fideszes multjukat - hogy azert leptek be anno a partba, hogy belulrol rohasszak azt! (Ezt tette a Kadar rendszer vege utan egy csomo exponalt parttag...:) )
En mindig jo kislany vagyok, a virus bennunket sem talal meg, mert mar a terkepen sem vagyok fellelheto, - de azert vigyazom magamra es a kis csaladomra is! Neked is csak drukkolni tudok,. mint sok jobaratomnnak ezen az oldalon...:o)))) (Mert rengeteg jo ember es normalis szemely is kommentel itt - a trollokra meg nem erdemes egy percet sem aldozni.,.:)
karma1
@Csizmás Kond: Azert tisztazzunk valamit. En Budapesten szulettem, magyarnak. Te Csikszeredan, mint az egesz csaladod. Sem te, sem en nem tehetunk Trianonrol - ha mar trianoni dolgokat probalsz belinkelni. Te romannak szulettel, magyar NEMZETISEGGEL. Ebben a pillanatban en magyarkent nem tudok szavazni arrol, hogy Magyarorszagnak ki legyen a kovetkezo miniszterelnoke, mert nincs lakcimkartyam - tobbek kozott - de nem is szavaznek, mert nem egy orszagon kivul elonek kell eldontenie azt, hogy a magyarok mekkora szarban eljenek odahaza, Magyarorszag hatarain belul. De te, romannak szuletett magyar nemzetisegikent akar egy ingyenlevelben feladott szavazattal is donthetsz ROMANIABOL arrol, hogy @silbert13: otthobn hogy eljen, mekkora szarban - a tobbi otthoni kommentelot is ideertve.
Egy maori azt sem tudja, hogy hol van Magyarorszag - sot, kurvara nem is erdekli - ergo: nem is szavaz oda.
Ahogy viszont @silbert13: baratunk mondta, itt mindenkinek joga van elmondani a velemenyet, termeszetesen nem trollkent, nem a kozosseget lebontva.
Sajnalom, , Mena Sagh, hogy nem erted a kulonbseget, es meg mindig kioktato stilusban cseszegeted az ide beiro kommenteloket, aki nem fideszes seggnyalo. Eltevesztetted az oldalt: menj a vadhajtasokra, vagy a pestrisracokra, vagy barmelyik olyan oldalra, ahol a fideszt isteniti mindenki - ott nem fogsz kapni semmilyen kritikus kommentet - de ezen a tulnyomoreszt ellenzeki oldalon bizony el kell viselned azt, hogy leromanoznak, vagy mas, durvabb jelzovel illetnek. (Ha en mennek be pl. a vadhajtasokra, egy perc alatt elhajtananak onnan, mert a kommentem nem fidesz-barat. Viszont mivel utalom a fideszt, eleve nem megyek be egy olyan oldalra, ahol csak ilyen seggnyalokkal talalom magam szemben.)
Erzed a kulonbseget? Mert ha nem, akkor az teged minosit - ugyhogy leugorhatsz mindenkirol, aki teged itt kritizal - menj be a fideszes oldalra, es te leszel ott az isten! Ilyen egyszeru!
Csizmás Kond
@karma1: Nézd, ha tisztázódni akarsz akkor előbb próbálj informálódni és főleg az értelmeket ne keverd...ha másképp nem megy vedd elő a szótárt és lapozz bele.
Szóval először is nem Csíkszeredában születtem de ha ott születtem volna akkor sem szégyelleném mert a születési helynek semmi köze hogy ki az ember. A pikantéria az, hogy kezdtél elfelejteni magyarul. Az hogy ha valaki Nigériában születik nem föltétlen Nigér vagy néger...lehet kínai, japán, magyar vagy akármi. Romániában is születhetnek románok, magyarok cigányok örmények moldávok, mócok zsidók makedonok, törökök vagy akárki és csak az a román aki román szülök leszármazottja. Tehát valaki valakinek csak úgy tud születni ha a felmenői is azok...gondolom idáig tudtál követni.
...és szavazat. ...az nem csak lakcímkártyafüggő, hanem állampolgársági is. A lakcímkártya a szavazatnál annyival ad több jogot hogy a saját járásodban is szavazhatsz , míg az állampolgárság aki nem rendelkezik állanó lakhellyel csak az ország elvi összetételére vagyis csak pártokra szavazhat. Ez a törvény minden demokratikus országban elfogadott ahol megengedett a többes állampolgárság. Most azért lett nagy hangja mert kiszélesítették az jogot. Amúgy ahogy azt gondolom te is tudod az állampolgárság kötelezettséggel is jár és remélem ezt te is betartod ott ahol élsz és abban is biztos vagyok hogy nagyon sok esetben a te felfogásod és az őshonos lakosság igényei merően ellenkeznek de te akkor is azt szavazod meg ami neked a jó.
...és Ména Ságh...nézd próbálj valami konkrétabb bizonyítékkal előállni mert így hogy csak te elmondod semmi értelme. Én is rád foghatom hogy ez vagy vagy az vagy de én már kinőtem ebből a gyerekjátékból. Az igaz hogy van egy ilyen fészbukos felhasználó és ha nem ezen a néven is de menasagh megnevezéssel itt is sokáig írogatott de szerintem épp az ilyen ellenséges buta beírások miatt maradt ki, mert nem soknak bírja a gyomra ezt a itt való akármit. Ha bajod van vele írj neki ne nekem mert nekem semmi közöm hozzá ...
jesz
hogy itt milyen regények-novellák születnek? pedig csak Gyurcsányról lenne szó...lehet, hogy szóra sem érdemes?
karma1
@durbincs: Foszlik az agyad, budos halfarok? Keresd fel a dokidat, gyogyszereszedet - 21.35-kor elfelejtetted magad lajkolni! Mit fog szolni a megbizod? Hahaha, szerencsetlen levesbevalo
karma1
@durbincs: Kinyalhatod, te szerencsetlen, ha hagyom... De az nem fog menni...:o))))))))
Csak szolok: elfelejtetted magad lajkolni, idiota roggyant roman bozgor!...:)
CsipkeRózsa
2020 novemberi cikk, elég friss.

Gyurcsány végre elvehetné a magyaroktól Orbánt is, sokak kisistenét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.