25 fős szexpartin ütött rajta egy belvárosi pincében, a Rue des Pierresnél a brüsszeli rendőrség – írja helyi forrásokra hivatkozva a 444.hu.

Frissen lemondott magyar EP-képviselő is részt vehetett egy brüsszeli szexorgián

A főleg férfiakból álló csoportot a kijárási korlátozások megszegése miatt bírságolták meg, de a rendőrség beszámolója szerint drogokat is találtak a helyszínen.

A bujálkodók között több diplomata és egy európai parlamenti képviselő is volt, utóbbi állítólag az ereszcsatornán keresztül próbált menekülti, de fülön csípték. Ekkor a mentelmi jogára hivatkozott.

A belga HLN nevű lap videójában pedig egy magyar képviselőt emleget, aki már le is mondott a mandátumáról. 

Ha igazak a hírek, akkor minden bizonnyal a fideszes Szájer Józsefről lehet szó, aki vasárnap mondott le.

(444.hu)

64 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Valami keresztény éretékekről papolttak.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Nagy buli lehetett...
Ördög ügyvédje, mi?
lusta
Valami keresztény éretékekről papolttak.
luiz
Mondtam én szombaton, nem véletlenül menekítették haza a fideszes pedofilt "van ott baj nem kicsi, szó sincs itt lelki teherről"
Qqberci
Csak témát gyújtött a Tákolmány 13. módosításához...
Yeromos
Azok az igazi keresztény értékekek. Borkai, Szájer.
Yeromos
Ja bocsi a pedofil FIDESZEST kihagytam.
Béla333
Keresztény évértékelő buli lehetett...
luiz
Dikk, tényleg a szajer vót, már Brüsszelbe kimondták a nevét
Józsipapa
csak nem szájer kaleta józsika próbált
az ereszcsatornán át menekülni a buliról ???!!!
szegfue
A büdös életbe! Ha ez igaz -- bár minden "pletykának" van alapja --, akkor tényleg nagy gáz van ezeknél az álkeresztényeknél!:)))
jesz
ijedős a faszi...
Vagy húsz évvel ezelőtt itt is volt hasonló eset...a képviselőre a titkárnője(akit felcsinált) küldte zsarukat, akik csukjában kimenekítették, oszt azóta jól viselkedik (brüsszelben)
luiz
Nem tudta mit cselekszik, be voltak drogozva is
Jozefina
444.hu/2020/12/01/egy-ep-kepviselo-is-reszt-vett-azon-a-brusszeli-25-fos-orgian-amit-penteken-szamolt-fel-a-rendorseg
"A főleg férfiakból álló csoportot a kijárási korlátozások megszegése miatt bírságolták meg"
propeller.hu/itthon/3603934-lemondott-szajer-jozsef#v2921657
Szerintem egyérelmű, hogy a hosszúcicin lógott!!!
Majd kersztényi kormányunk valamilyen törvénymódosítással megvédi, hogy neki lehet!!!
Csizmás Kond
Na gyerekek, meg van a valahányadik állítólagos fideszesbuzi..látjátok mit csinál brüszel az emberből ?...és ezzel erre a hétre meg is van a téma :)
Józsipapa
a megtévedt bárány...
és hány ilyen hányinger alak van még ebben a
fideSS-kdnp pártnak csúfolt alakulatban ???!!!
sömjén zsóti nyilatkozz !!!
szaboria1
Eresz csatornán menekülve nem semmi.
Erre mondják nem zörög a haraszt ha szél nem fújja.
nezelodo
Ajajaj... A végén még visszasírjuk a Tompikát, aki a lányokat kedveli a szokásosnál jobban.. Aztán továbbra is ájultan hallgatjuk a fidesz keresztények mély hitéről szóló cirádákat. Nem csoda ha az alkotmányban is rögzíteni kellett a férfi és nő és annak kapcsolatának jelentését. Pedig azt már a Borkai is megerősítette.
kolnidre
Szájer József a buzeráns!Ő nem cigány,hanem MAGYAR.
Nessy
Ne bántsátok már szegényt! Oly sok éve távol a családtól, az otthontól, kellett valami kis vigasz! Legyünk kicsit megértőek. Borkainak még ilyen indoka sem volt. Lett belőle valami? Nem! Kaleta is valószínűleg hasonló okok miatt gyűjtött pedofil képeket. A fizetéséhez képest pár forintos büntetéssel megúszta. Bezzeg egy kis krumpli a parlamentbe! Na, az már súlyos bűntény! Mint a dudálás a Lánchídnál. Azok már milliós tételek!
nezelodo
@szaboria1: Sportos ember az a csatornamászó... Pechjére ott nem húztak papírzsákot a fejére, ráadásul ismerte a közeg.
Azért egy fél mondatot megillet elismerésként, mert ő az első aki magától (?) lemondott a fideszesek közül. Hiába a romlás virága despotáéknál is öntözve van...
Még egy megjegyzés, egykor a dakotáék mekkora palávert vertek Kovács László barátnőjének a bugyija okán?! Lehet, hogy az asszonyverő legények között is ott hangoskodtak a kaleták, szajerek, borkaik, tompikák, na meg a gülüszemű, a tökös pispekkel megerősítve!
silber13
@Csizmás Kond: Nem vele tett valmit Brüsszel hanem ő művelt valami elítélendőt Brüsszelben. És megpróbált a mentelm jogával élni! Nem sikerült xar a helyzet, igaz Józsika?:-)))))))))
Béla333
Biztos sok Hollywood-i filmet néztem, de nem lehet, hogy ez a rendőri akció Orbán első emberének szólt, Orbánnak üzenve: nesze nektek vétó...
Gazella
És még ők papolnak családról. Nő+férfi=gyerek..
nezelodo
@Gazella: Na meg a mély keresztény hitüket se felejtsd ki a sorból, nagyon egyszerű üzenet, mint a "három gyerek három szoba négy kerék". Még a kandúrkánk is megérti és gyártja macskakölyköket az utcának...
A történészek meg még kétszáz év múlva is hasukat fogják a röhögéstől. Sokan pedig dühöngünk, hogy ennyire együgyű hülyének néznek bennünket.
Csizmás Kond
@silber13: Alkalom szüli a tolvajt...és ha lemondott oda a mentelem...és nem vagyok Józsi.
Csizmás Kond
@Shikari: Hogy ki az és ki nem azt nem tudom, de ezen a Józsin már jóideje lehet látni hogy megváltozott...
TollerBela
A lónak is négy lába van ...Csak az a különbség, hogy a ló nem papol nekünk a körösztény erkölcsökről, nem hivatkozik fáradtságra, szóval, valamennyire emberi ! Takarodjon innen, de csöndben ...
kereső
"Lelkileg elfáradt"-hm...Ez a mélyen keresztény alapizé iró. Orbán ezért ment ma reggel templomba, kérni a Mindenhatót, hogy ki ne derüljön?
És akkor a fideSS ebbe az alapizébe foglalja a melegek jogainak korlátozását. Micsoda egy képmutató népség.
Béla333
Borkaival kéz a kézben andalogva majd megbeszélik, hogy milyen kegyetlen az élet...
Clavigo
Kaleta like- olja a témát...:):):) biiiiiirkáák...@Csizmás Kond: @Shikari: ...DXDDDDX...:)
dr. prédikátor
@Shikari: nyikari cerkóf te kis pedofil buzi!!! TE IS SORRA KERÜLSZ!!!leszophatod jutalmul a szájergyereket!!!fostalicska!!!
kereső
@Béla333: Borkai hetero.Valószinüleg ezt is el fogják mis-másolni, mint demeter szilárdot. Nem fognak róla beszélni- mert akkor nincs is.
nezelodo
@Béla333: A civis városból is megértő küldöttség megy a Józsihoz, a megfáradt lelkét gyógyítani, és visznek neki egy halom vizet, nagyon szomjas lehet a koksz után...
Clavigo
Oszt Orbán elvtárs meg misével kezdte a napot...:):) DDXDDDDDDDXXX...
kereső
"Ne azt nézzék, amit mondok, csak azt nézzék amit csinálok" - mondta orbán 2007-ben. Itt van la. Az egyik qrvázik, a másik pedofil. a harmadik eu-s pénzen gyermek tábor helyett luxus bordélyt épit- és korbácsos bilincses képpel kiván boldog karácsonyt, a negyedik náci, az ötödik szexorgián bukik.A többi meg "csak" lop.
dr. prédikátor
@Shikari: nyikari cerkóf!!! előbujtál a klozetból!!!te kis köcsög LUST KNABE!!!
simmering73
Kijaf@szom után még egy drogos pinabubus. Azt a mocskos köröszténynemzethy ... anyátokat.
kereső
@sgl: Nem, ezt 2007-ben mondta a nagyköveteknek. A wiki-leaks iratok szerint.De teljesen mindegy- mondta, ez a lényeg, meg az hogy mekkora szakadék tátong a szavak-és tettek között.
kereső
Fidesz .hu: fb.
Lemondott EP-képviselői tisztségéről Szájer József.

Teljes politikai közösségünk nevében köszönetet mondunk Szájer Józsefnek, akinek döntő szerepe volt abban, hogy a magyar polgári konzervativizmus és kereszténydemokrácia elfoglalhassa az őt megillető helyet az európai politikai színtéren.
nezelodo
@Clavigo: Van miért fohászkodnia, ha éppen eltalálta melyik Istenéhez imádkozzon, hogy vegye le a rontást a mélykeresztény erkölcsös pártjáról. Szegényt még az ág is húzza, kezdődött a Tompikával, Meggyessel, Tőkéssel, a vak komondoros polgival, a gülütóni is nagy veszélyt hordoz még mindíg, hegyibe ott a Kaleta, és a Lala keresztény famili is pöttyös kicsinykét. Tisztára mint egy színpadi bohózat, sziporkázó humorral, előadva és lehengerlően megrendezve. Istenem, ha ezt a Géza megérhette volna az évszázad kabaréja lehetne sokkal többször előadva, mint 1400!
justhpeter
E hét után Orbán szívlapáttal hányhatja magára a keresztet ! Nem véletlenül áll rosszul a szénája a kleptokrata-nemzeti-keresztény csürhének. Várom Orbán karácsonyi szentbeszédét. De előtte menjen Szájerrel kézen fogva Tömjén Tónihoz gyónni.
Már csak egy dolog foglalkoztat: mit fog erről a hülye Hollik mondani ? Mert hogy őróla még nem derült ki semmi.
nezelodo
@kereső: Nem kell menni a füttyős madárhoz gyónni, egy III/III egy szemvillatásból is tudja a bűneit és tud jelentést írni a főnökének. Legfeljebb az a kérdés, kinek adja el a gyónási titkot.
Clavigo
@Shikari: Te bozgor,,, Te még mindig Kőbányára mászkálsz,,hajléktalant " pippantani " ?
szép új világ
Érthető, hogy nem vitte magával Tündikét, mert akkor a szex orgia résztvevői inkább rácuppantak volna valami négylábúra...
lusta
Mit is mondott?
Jelen voltam. Nem, nem volt részese a bulinak, nem fogyasztott kbszert, stb.
Egyszerűen Soros és a brüsszeliták csőbe húzták szegényt. Óvatlan volt, mikor elfogadta a meghíváást. Azt hitte, hogy a szabadságharc részleteit fogja elmondani atöbbieknek, így szerezvén támogatókat a Soros-bérenc föld-trafik ártunk és qurmányunk vétójához. Erre valamilyyen gangbang buli. Igaz emlegettek, hogy lesz ott mariska, meg koko is, de ő Chanelre gondolt. Szóval, ártatlanul meghurcolják őt a libernyákok, komenisták, meg a tuggyukkik.
RonaGyuri
azért van abban valami lenyűgöző, hogy a téma kapcsán @Shikari: köcsögözik!!! =))
Borsó
@simmering73: Még ha pinabubus lenne.. de nem véletlenül voltak azon az orgián főként férfiak. Ha nőket akart volna, akkor azoknak fizetett volna. Melegbárban drogozott a szentem, miközben férfiakat boldogított. Azért is cuppant rá olyan sebesen arra az ereszcsatornára, betépve azt hihette, valami mást ölelget.
nezelodo
Hát, most mi lesz? A Viktor a jövő héten, felejtve a jogállamiság utcai harcosának teendőit, egy hátizsák pénzzel vonatozik Brüsszelbe, külön helyjegyet véve a hátizsáknak, és megveszi azt az ocsmány szellőztető lapot a Lölönek!?
Gazella
@nezelodo: 14:42.
Jogos. Csak már ez jutott eszembe... nem egy homo van abban a narancs bagázsban...
RonaGyuri
@Shikari: te retardált barom, de te nem a NER-társadat buzizod, hanem másokat! =))
RonaGyuri
@Shikari: te egy korlátol hazug barom vagy!
simmering73
@Borsó: Ez borzasztó. Ez is buzi? Neki nincs papírja a bíróságtól, mint Máthénak?
namihami
Még egy érv a magyar kormány ""kemény"" kiállása és erkölcsi magaslata mellett. Amihez egy esőcsatorna komoly segítséget adhat.
nezelodo
Mikulásnak készül az alkotmányozó Józsi, és csak hatodikára gyakorolt a csatornán. A hátizsákjában meg mikuláscsomag volt a gyerekeknek.
csagyi
@Csizmás Kond: Doromboljál még egy kicsit,csak nehogy beszarjál a nagy erőlködésbe.Még ne használd fel repjegyedet.
yazo64
Elképzeltem ezt a tornából felmentettek ahogy szélcsengőnek álcázva magát himbálódzik az ereszcsatornán:)
csagyi
Kandurka! Ez az előző a 14:14-s hozzászólásodra a válaszom és a brüsszeli járatodra céloztam.Még ne siessél,várd meg amíg elül a vihar.
terlasz
@csagyi: Nem kandurka, hanem cirmike, mint ahogy József is Jozefina.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.