Vállalja a felelősséget.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Korrekt! Vállalja a felelősséget, és rögtön lemondott! Ezt kevés fideszes tette meg eddig, hogy bármiért is felelősséget vállalt volna, és lemond, felszólítás nélkül.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
@bakcsubakka: 18:03 Lehet, hogy Mikulásnak készül, arra gyakorolt, azért a csatorna, a gázkéménybe mégsem mászhat le-föl...
nezelodo
@bakcsubakka: Hát... Biztos nem nagyon dobódig fel a vezér az egyébként rázúduló sikerektől, állig felfegyverkezve a vírus ellen, a hatalmas gazdasági sikerek közepette, meg a vesztésre álló vétóügy is lelankasztja, a parlamentben élesedik a buzi ügy amit át kell verni már a saját meghökkent híveiken is, hegyibe meg nekivetkőzik a Józsi egy drogos népes férfitársaságban, és mit ad Isten, Brüsszelben viharos gyorsasággal a lapok címoldalán díszeleg a fideszes vétóval együtt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.