"A belga sajtóban ma megjelent egy újsághír egy pénteki brüsszeli házibuliról, amelyen jelen voltam. A rendőrségi igazoltatás után jeleztem, hogy képviselő vagyok, mert igazolvány nem volt nálam, a rendőrség az eljárást lefolytatta, szóbeli figyelmeztetésben részesítettek, majd hazavittek. Kábítószert nem fogyasztottam, a rendőrségnek helyben felajánlottam, hogy készüljön hivatalos teszt, de ezt nem tették. ... "

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Véget ért a móka mára, zárul Józsi mókatára !
Sámannus
Rendes ez a Józsefina mindig időben megtudunk mi is mindent hogyan készül a sok tákolmány, Brüsszeli pokolban egyfolytában báncsák Magyarországot.Milyen szíp szivárványos a párt, minden ami mocsok megvan bennük.
Nem csodálkozom azon sem ha kokszol. Annyi baromságra senki sem képes józanan.
Nagy tételben fogadnék, hogy putyinéknak is ilyen orgiákról vannak dokumentumaik, még a kezdetekből, amikor még a szájhagyomány is jeles orgiákról számol be, ahol alakult ez a díszes társaság, ami most oszlásnak indult úgy láttszik.
Jozefina
Most is hazudott:
Külföldi lapok: a rajtaütéskor 25 meztelen emberrel találták szemben magukat a rendőrök a brüsszeli orgián
24.hu/kulfold/2020/12/01/brusszel-szajer-jozsef-orgia/
És az EP fidesz-kdnp képviselői évekig falaztak neki???!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.