Szájer József helyes döntést hozott a kormánypártok szerint. 

Kiderült, hogy Szájer egy tiltott brüsszeli szexpartin vett részt. A magyar EP-képviselő délutáni közleményében azt állította, hogy valóban jelen volt, ám a házban lévő droghoz semmi köze, a hatóságok a közlemény szerint drog birtoklása miatt is eljárást indítottak. Ez az ügy még folyamatban van.

Most a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselőcsoportja adott ki közleményt Szájer József döntéséről.

Megszólalt a Fidesz Szájer-ügyben

A közleményt változtatás nélkül közöljük:

Szájer József helyes döntést hozott, amikor lemondott Európai Parlamenti képviselői tisztségéről. Az egyedüli helyes döntést hozta meg. Döntését tudomásul vesszük, mint ahogy tudomásul vesszük azt is, hogy bocsánatot kért családjától, a politikai közösségétől és a választóktól.

Cikk- és címlapkép: AFP

(MTI)

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Jozefina
Külföldi lapok: a rajtaütéskor 25 meztelen emberrel találták szemben magukat a rendőrök a brüsszeli orgián
24.hu/kulfold/2020/12/01/brusszel-szajer-jozsef-orgia/
És az EP fidesz-kdnp képviselői évekig falaztak neki???!!!
RonaGyuri
nem a homoszexualítása a gond, hanem a többi és ebben most is sumákol és a NER-társai megint falaznak neki! =))
kissé felnőttem
legalább a zászlókat vegye már ki valaki mőgüle, anélkül is világszégyen, csak méltatlanná vált eléje állni !!!.
namihami
És a határozatot a Fidesz tagjai egy Lendvay utcai melegbárban, ""vonatozás"" közben, egyhangúlag hozták meg. Némi irigységgel és felizgult állapottal vegyes hangulat közepette.
Peller Anikó
25 pasi? Meztelenül? És a csajok? Ja, tudom, az egyik fele volt. Uff, az egyiknek 2 csaj jutott?

És ott tiltott a buzikálás? Az egyedüli helyes döntés, akkor most már helyes fiú? Rö.
Béla333
"Szájer-ügy: megtiltották a kormányzat tagjainak, hogy nyilatkozzanak "
"Információink szerint a kormányzat tagjainak megtiltják, hogy Szájer József ügyéről nyilatkozzanak. Kormányközeli forrásunk megerősítette, hogy központi utasítás értelmében minden az üggyel kapcsolatos megkeresést vissza kell utasítaniuk. "
168ora.hu/itthon/szajer-ugy-tiltas-kormany-196062
Lepényleső
"Nekünk Magyarország az első!" ,- akit kifosztanak,- aztán az Unió (közben igen jól érzik magukat,- csuda jó)?
SystemError
Ha fidesz elüldözi a melegeket, akkor kivel fognak szexelni?
csagyi
@Csizmás Kond: Azért persze még te is tudod,hogy az ügy nem ennyire egyszerű.Nem mondom el neked hiszen azt már te és nagyon sokan látják. Itt sajnos már nem csak két körte rohad.Aki lát,gondolkozik és levon pártmentes következtetést az rég óta tudja,hogy a máz mögött egyre több az eltussolni való.Ez régi téma sajnos ami mellett sokat doromboltál te is.A tanulság:tanuljál ebből esetből.
Csizmás Kond
@csagyi: ...én most sem dorombolok mást mint a tegnap...az hogy ez a fickó ide jutott azért biztos nem a fidesz a hibás, és nem tudom van-e olyan párt melyik ilyenre kérné kötelezné bíztatná a tagjait...szerintem nincs... ide jellem kell, gyenge jellem ami sajnos nemcsak a pártokban vagy vallásokban hanem egyre inkább az egész társadalomban jelen van. Ellehetetlenítették az embert és már se becsület se semmi csak az egyik napról a másikra való jólét...szégyen de való.
Gazella
Botrány hátán botrány! Szarkeverő homo narancs!
Csizmás Kond
@Gazella: Látod nem vagy egyedül, ezek is buzellák...
Gazella
@Csizmás Kond: na kispöcs! kérsz egy taslit?? Kuss a neved!
Istenakinincsen
Tele van a világ az ilyen elfajzott férgekkel...és ez(szerintem)nem attól függ,hogy fidióta,kommunista,pap vagy "üzletember"stb.A hatalom és a pénz teszi öket (és minket is)tönkre.
Valami nagyon el lett baszva.
A piramisjáték tiltott,de valami paradox módon mégis "piramisrendszerben"élünk,az ősközösség megszűnése óta.Azóta rabszolgatartó társadalmak épültek ki majdnem mindenhol.
Csak a módszerek és az uralkodók mások.Már nem a lánc és az ütleg tart fogva,már nem erőszakkal tartanak függőségben.Változtak az idők.Sajátos törvényeket írtak a soványak és be kell tartanod.Bankok,munkáltatók politikusok,ügyészek,ügyvédek, papok üzletemberek fúziója ez.Precízen szervezett kizsákmányolás(bűnözés).
A korrupciót a sajátos bürokrácia kialakításával a legmagasabb szintre emelték...
simmering73
...és amúgy is Soros. Egy sorosügynök csempészte ennek a szentéletű embernek a hátizsákjába a drogot.
simmering73
@Pegero: Hülye vagy fiam. Egyes, leülhetsz.
Gazella
@kissé felnőttem: nagyon régi fotó ...
Gazella
@kissé felnőttem: ja nem. Igazad van.
Sámannus
Azért kellett neki gyorsan lemondani mert csak olyan lehet a képviselők között akiről csak putyinék tudják, hogy buzi e?
balos
A miniszterálnok,ilyenkor is recskázik,hogy nem tud valami zaftos "kolbászt tőlteni" a nemzethy sajtó lapjaiba?
tudode
A galeri egyetlen egy tagja sem felel meg a kormánytisztviselők un. etikai kódexének
.
hatályos: 2020. január 1-től
.
A Magyar Kormánytisztviselői Kar
Hivatásetikai Kódexe
.
mkk.org.hu/hivatasetika
.
------------------------
.
Ezek a közjogilag érvénytelen példaképeink!
Eladott Ország
Szemeim előtt viszi a szél szanaszét a gránitszilárdságút, a keresztényheterót, az ezerévet, az egész kártyavárat. Hát ők is csak esendő emberek? Viselkedjenek is úgy! Lehet elkezdeni visszautalni az ország vagyonát, bukott "nemzeti angyalok"!
A tablettákat vagy Soros vagy Gyurcsány csempészte a táskájába. Más opció nincs. A múlt héten látták is Sorost a csatornán ólálkodni. Mert én elképzeltem, ahogy a félholt múmia lopakodik "Jocika" után a csatornán mászva, hogy belejuttassa a drogot a táskájába. Azért az érdekes lesz, ha nem is fogyasztás, hanem terjesztés lesz a vád. Azt, hogy soha nem a kérdésre válaszolnak, már megszokhattuk, de nem akarjuk elfogadni. Szájer házibuliról beszélt, a belgák meg orgiáról, ahol főleg férfiak voltak, ez viszont nagyon érdekes annak a fényében, hogy a fidesz államilag kikelt a másság ellen. Ehhez képest egy igazi európai országban egy konzervatív mélykeresztény magyar EP képviselőt kapnak rajta. Remélem gatya nélkül menekült az ereszcsatornán, habár nem csodálkozom Handó Tündike mellöl.
Eladott Ország
@Pegero: tegnap, 21:40 ♦ Magyar keresztének egyesüljetek vagy inkább egybesüljetek! Bizony változnak az idők a világ proletárjai egyesüljetek után.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/121586010_966773847135856_5234667725998095164_o.jpg?_nc_cat=109&ccb=2&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=Q7xGvz-9rYYAX-CwqoU&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=88cdc5b5b13e774a9255942e3d0d8057&oe=5FD7BA56
Világ proletárjai vezekeljetek!...
kissé felnőttem
@Béla333: itt már csak a kormány lemondása segit, a visszautasításokkal CSAK olaj a tűzre
.
kissé felnőttem
@Horizont: várjunk egy hetet, lehet hogy kitüntetést is kaphatnak? ilyen hozzáállásért csak a cím lesz furcsa. tőbb titulus már foglalt.
Jozefina
H. Tüncike mikor fog megszólalni??? Mióta fedezi "férjecséje" kisded kirucanásait???
ittott
@Horizont: és a többi? családbarát kereszténydemokták válása, a feleségek fiatalabbra csrélése, a vak kommondor...az asszonyverés...
JAJMÁR
Ha a Szájer nem a fidesznyik tagja, félóránként mondaná a közmédia a "botlását", amellyel dicsőséget hozott a magyar népre! De ugye ő egy fidesznyik! Egy közülük. Így csak helyes döntést tud hozni.
ómió
Szájer be is bukta! Mert, ha még nudiszelfit küldözgetett volna magáról...! Na, de így??!
simmering73
@Shikari: Látom bírod ezeket a fehér, keresztény, hetero macsókat. Franc a gusztusodat.
Peller Anikó
@Eladott Ország: A meztelenül menekülőkula József a nemzetikERESZtény Fidesz EP-képviselőjeként többszörösen bűnt követett el, és szégyent hozott az országára. A népnemzetti ereszcsatornán meztelenül menekülőkula József csak egy dolgot vett magához mielőtt kimászott az ablakon meztelenül, a tarisz nyáját, tele extasy tabalettákkal amelyet a saját használatára mentett meg a rendőrök elől az ereszcsatornán menekülve a buzibárból ahol 25 férfi dugta egymást egyszerre vagy külön külön hangoskodva. De a hangoskodás hiba volt és így a szomszédok beszóltak a rendőröknek, sőt azt is beköpték, hogy az ERESZcsatornán éppen mászik lefelé a mikulás kulás.

Na jó, nem kulás, gecis.
Eladott Ország
Azért ezt az ágasfát nagyobbra tervezném! Lenne még jelölt. 133 bátor ember. Vajon az ő keresztény "köcsögüket" ki tölti meg "mézzel"?
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/69462546_670664443413466_8708056290108112896_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=2&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=Qw65HfsSWTkAX_NOawh&_nc_oc=AQn0Cy5rKt8PBDzIX_jnd-WeqyI859dcyR6rFDi6o4K9tI6NRSG4-i0RMz4aJrxAM7A&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=160852deb0f241fc4ddf518cdd064422&oe=5FD6752C
Érzem benned a köcsögöt
data.whicdn.com/images/271128976/original.jpg
Az ifjúkori szépségének romjait arcmaszk mögé rejtő Luke Skywalker fénykarddal szalutál az áldott állapotban lévő Darth Vadernek egy budapesti idősotthon bejárata előtt. Megy minden olajozottan, nincs itt semmi látnivaló Szóval terhes? Hm... Vajh, ki az apa? És így köszöntik egymást: szia Luke, én vagyok az apád... mire Luke: szia apa, én vagyok a lukad.
Aki Én
@Pegero: Bocs, te beteg kretén, aki anno itt keresett férfi partnert magának (ezt sosem felejtjük el neked).
De rajtad kívül senki nem kíváncsi a bizonyító erejű fotókra.
Arról nem beszélve, hogy ez IQ 30 felett nem is kérdés.
Jaaaj, de szuper kis sztori ez :))))
Aki Én
Sokat gondolkodott, hogy elmenejen-e a buzipartira, de aztán ,,Szájer József helyes döntést hozott a kormánypártok szerint".

Szerintem is :)
Kellett, mint egy falat kenyér.
kokopelli
Egyes narancsos kommentelők nem tudnak elképzelni olyan országokat,ahol a bíróságok nem engedik meg a
lefoglalt dolgokat,képeket, stb.-ket közreadni! Ők az elsők,és a bulvársajtó áll leghátul! (;-!)
sokanvagyunk
Helyes döntést hozott - csakhogy a "hibát" Fidesz-színekben követte el, annak minden következménye rájuk vetül.
Főlökött
A gond ott kezdődik, hogy általunk fizetett olyan személyek ténykedéséről szól ezen történet, akik azért kapják a fizetésüket TŐLÜNK, hogy képviseljenek bennünket.
Ez nem könyör-adomány, meg ehhez hasonló, hanem egy fizetett szolgáltatás, melybe nem fér bele a bocsika - mentességi jogom van !
Ezen éra kicsit máshol kezdődik - mondjuk makulátlan életvitel - makulátlan gyereknevelés - makulátlan élet, jogkövető magatartással karöltve. No itt kezdődődik a mentességi jog(!), ha netán betámadna bárki is ! Nem ott, hogy buzibárokba és összejövetelekre tipegek és menekülök az ereszcsatornán, ha belebukok. pedig a mentességi jogomra hivatkozom !
Haverodat egy bárból mentették ki, matán belőve a yard képviselői ! Fenn van a neten a mentés videója és a képek is !

No ilyen - általunk fizetett alkalmazottakat szeretnénk, akik állítólag érdekeinket képviselnék ? Fordítva ülnek a lovon ! Sajnos el vannak foglalva saját érdekükben történő ténykedéssel úgy, hogy közben a pénzt - fizetésüket máshonnak kapják !!

Gyerekek nem kordonozni és játszani kéne, hanem végre azon személyek részére ténykedni, akiktől a fizetéseteket kapjátok ! Miért ? Mert ezen általatok kivitelezett dolgoknak nagyon rossz vége is lehet...
kulabombaafityiszre
Alapítani kel egy díjat ARANY LÓFASZ néven és ezt minden évben az eresz csatornáról leggyorsabban lemászó homokos fideszes kapja meg.Az idei kitüntetett már meg van.Ki lesz vajon a következő?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.