Szájer József helyes döntést hozott a kormánypártok szerint. 

Kiderült, hogy Szájer egy tiltott brüsszeli szexpartin vett részt. A magyar EP-képviselő délutáni közleményében azt állította, hogy valóban jelen volt, ám a házban lévő droghoz semmi köze, a hatóságok a közlemény szerint drog birtoklása miatt is eljárást indítottak. Ez az ügy még folyamatban van.

Most a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselőcsoportja adott ki közleményt Szájer József döntéséről.

Megszólalt a Fidesz Szájer-ügyben

A közleményt változtatás nélkül közöljük:

Szájer József helyes döntést hozott, amikor lemondott Európai Parlamenti képviselői tisztségéről. Az egyedüli helyes döntést hozta meg. Döntését tudomásul vesszük, mint ahogy tudomásul vesszük azt is, hogy bocsánatot kért családjától, a politikai közösségétől és a választóktól.

Cikk- és címlapkép: AFP

(MTI)

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
Sokat gondolkodott, hogy elmenejen-e a buzipartira, de aztán ,,Szájer József helyes döntést hozott a kormánypártok szerint".

Szerintem is :)
Kellett, mint egy falat kenyér.
kokopelli
Egyes narancsos kommentelők nem tudnak elképzelni olyan országokat,ahol a bíróságok nem engedik meg a
lefoglalt dolgokat,képeket, stb.-ket közreadni! Ők az elsők,és a bulvársajtó áll leghátul! (;-!)
sokanvagyunk
Helyes döntést hozott - csakhogy a "hibát" Fidesz-színekben követte el, annak minden következménye rájuk vetül.
Főlökött
A gond ott kezdődik, hogy általunk fizetett olyan személyek ténykedéséről szól ezen történet, akik azért kapják a fizetésüket TŐLÜNK, hogy képviseljenek bennünket.
Ez nem könyör-adomány, meg ehhez hasonló, hanem egy fizetett szolgáltatás, melybe nem fér bele a bocsika - mentességi jogom van !
Ezen éra kicsit máshol kezdődik - mondjuk makulátlan életvitel - makulátlan gyereknevelés - makulátlan élet, jogkövető magatartással karöltve. No itt kezdődődik a mentességi jog(!), ha netán betámadna bárki is ! Nem ott, hogy buzibárokba és összejövetelekre tipegek és menekülök az ereszcsatornán, ha belebukok. pedig a mentességi jogomra hivatkozom !
Haverodat egy bárból mentették ki, matán belőve a yard képviselői ! Fenn van a neten a mentés videója és a képek is !

No ilyen - általunk fizetett alkalmazottakat szeretnénk, akik állítólag érdekeinket képviselnék ? Fordítva ülnek a lovon ! Sajnos el vannak foglalva saját érdekükben történő ténykedéssel úgy, hogy közben a pénzt - fizetésüket máshonnak kapják !!

Gyerekek nem kordonozni és játszani kéne, hanem végre azon személyek részére ténykedni, akiktől a fizetéseteket kapjátok ! Miért ? Mert ezen általatok kivitelezett dolgoknak nagyon rossz vége is lehet...
kulabombaafityiszre
Alapítani kel egy díjat ARANY LÓFASZ néven és ezt minden évben az eresz csatornáról leggyorsabban lemászó homokos fideszes kapja meg.Az idei kitüntetett már meg van.Ki lesz vajon a következő?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.