Égettek, sepregettek, hazamentek.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Ez már orvosi eset! Mi lesz a legközelebbi agymacskája?
SystemError
@Szeparepa2: Nagyon rajta vagy, de ennyire nem jó nő. Kegyetlen náci nő fetish mi? :)
SystemError
@Szeparepa2: Mármint ez valahol olyan mint a lófej fétis vagy is nem, de érted na:)
Nyírfa
A pirománia is biztosan a kereszténység jellemzője mint az adriai hajókázás orgiával egybe kötve , vagy az ereszen leereszkedés , ha rajtaüt a rendőrség a homopartin.
A fidesz elég rendes bemutatót tart a teljesség igényével.
Még el sem ült a Demeter-botrány, de már Szájertől és Tompikától hangos a nemzetközi média.

Nem tagadom, elégtételt érzek, már nagyon ideje volt, hogy rájuk omoljon a NER.
SystemError
@Szeparepa2: Megértem...jó pár évem elment erre a szenvedély betegségre nekem is, de komoly életmínőségbeli romlást tud okozni, ha bonyólodnak a dolgok Óriási végletes qrások, de a vége valahogy mégis mindig lehúzós erergiavámpirszopóspirál, orditozás reggel munka előtt, ami szétvágja a napodat, de mint mondtam megértem így már. Ha tudod kezelni, akkor nem annyira suicid ez a dolog...:)
SystemError
@Szeparepa2: Na jó, de akkor ez eseti vagy összejáros, ha jól sejtem nálad...mármint nem barátnő. Nem tudom én utálok idegben kelni. Főleg, amikor már arra nyitod ki a szemedet, hogy sík ideg és rád rakja azonnal a feszülését. Na mindegy, ha tudod ezt kezelni akkor fasza. Tényleg a szex kurva jó ezekkel, főleg megmenve, de a többi egy idő után lassú, de biztos önpusztítás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.