Égettek, sepregettek, hazamentek.

(Forrás: Index)

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szeparepa2
@SystemError: Imádom a jó seggű pszichopata picsákat! Főleg ha híres is... nyami nyami... nagyon izgi... nem tehetek róla... perverzió
Nyírfa
A pirománia is biztosan a kereszténység jellemzője mint az adriai hajókázás orgiával egybe kötve , vagy az ereszen leereszkedés , ha rajtaüt a rendőrség a homopartin.
A fidesz elég rendes bemutatót tart a teljesség igényével.
Még el sem ült a Demeter-botrány, de már Szájertől és Tompikától hangos a nemzetközi média.

Nem tagadom, elégtételt érzek, már nagyon ideje volt, hogy rájuk omoljon a NER.
Szeparepa2
@Nyírfa: Kis kiegészítés: DROGOS buzi parti...
SystemError
@Szeparepa2: Megértem...jó pár évem elment erre a szenvedély betegségre nekem is, de komoly életmínőségbeli romlást tud okozni, ha bonyólodnak a dolgok Óriási végletes qrások, de a vége valahogy mégis mindig lehúzós erergiavámpirszopóspirál, orditozás reggel munka előtt, ami szétvágja a napodat, de mint mondtam megértem így már. Ha tudod kezelni, akkor nem annyira suicid ez a dolog...:)
Szeparepa2
@SystemError: Ehh ennek én mindig elejét veszem úgy, hogy olyankor mikor ordítozna reggel, vagy alszom, vagy gyorsan még meghúzom, és jobbára foglalt szájjal azért nehezebb kicsit... utána ellazulnak általában és már nincs is ordítós kedvük... XD
SystemError
@Szeparepa2: Na jó, de akkor ez eseti vagy összejáros, ha jól sejtem nálad...mármint nem barátnő. Nem tudom én utálok idegben kelni. Főleg, amikor már arra nyitod ki a szemedet, hogy sík ideg és rád rakja azonnal a feszülését. Na mindegy, ha tudod ezt kezelni akkor fasza. Tényleg a szex kurva jó ezekkel, főleg megmenve, de a többi egy idő után lassú, de biztos önpusztítás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.