Muszáj foglalkozni vele, hogy mit is jelent ma Magyarországon nemzeti konzervatív értékeket vallani, és hogy miket tesznek azok, akik ezt kifelé hirdetik, belülről pedig csúnyán elárulják. Nos, nem titok immár továbbá, bár ezt nem magától a Fidesztől tudjuk, hogy az alapító atyja, a szellemi vezetője, Szájer József lebukott, mégpedig egy brüsszeli homoszexuális, illegális orgián, és sajtóhírek szerint Szájer úr éppen az ereszen át próbált menekülni, nehogy azonosítsa a rendőrség. Sajnos, a belgák nem balgák, így nekik is feltűnt egy magyar pókember a falon, aki miután újra a saját lábain állt, kénytelen volt azonosítani önmagát.

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egy jogosnak látszó kritika alapvető tévedésekkel

másfelől biztos vagyok benne, hogy méh ez sem – sőt a telkes sorozat sem – ingatja meg a hívőit

A parpercpolitika.blog „Nemzeti és kereszténydemokrata értékrendről” című írása, főleg az indító gondolatával „Muszáj foglalkozni vele, hogy mit is jelent ma Magyarországon nemzeti konzervatív értékeket vallani,” sokat ront az értékén. Igen az orbáni értékrendről van szó, amiről evidencia, hogy
semmi köze a konzervatívizmushoz,
s nem sokkal több a demokráciához és a kereszténységhez, s a nemzeti is sokkal inkább nemzetieskedés.
Sokat ront a dolgon az is, hogy
egyfelől; a homoszexre koncentrál, pedig a lényeg az orgia,
másfelől; könnyedén ellapoz a drog felett.
A legnagyobb tévedése azonban „használat után egyszerűen csak bevágják őket a fiókba. ”! Nos a dolog úgy áll, hogy tarthatatlan mértékben kiállnak mellettük. Demeter még mindig a számos funkciójában és Szájer lemondása után a Párt még így reagált: „Mi, a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselőcsoportjának tagjai a magunk és a teljes politikai közösségünk nevében köszönetet mondunk Szájer Józsefnek, akinek döntő szerepe volt abban, hogy a magyar polgári konzervativizmus és kereszténydemokrácia elfoglalhassa az őt megillető helyet az európai politikai színtéren”!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.