Letartóztatták a rendőrök azt a 35 éves budapesti férfit, aki gyermekek szexuális kizsákmányolását ábrázoló felvételt töltött fel az internetre, ráadásul az áldozatok között volt a saját gyermeke is.

Azonosították azt a 35 éves budapesti férfit, aki

több mint 400, gyermekek szexuális kizsákmányolását ábrázoló felvételt töltött fel az internetre.

A nyomozók kiderítették, hogy a több száz, felhőalapú tárhelyre feltöltött médiafájl közül az egyik szexuális abúzust ábrázoló képfelvételen az elkövető saját kisgyermeke látható.

A férfi az édesanya tudta nélkül szexuális cselekmény eltűrésére kényszerítette az akkor másfél éves gyermekét, melyről képfelvételt is készített.

A nyomozók november 30-án hajnalban kutatást tartottak a férfi fővárosi lakásán és lefoglalták informatikai eszközeit, majd gyanúsítottként hallgatták ki gyermekpornográfia és szexuális erőszak bűntettének elkövetése miatt. A kihallgatást követően a férfit őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Címlapkép: YouTube/PoliceHungary

(police.hu)

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
@GeoCravker: 7:26 Igazad van...
@Shikari: Akkor kaleta is liberális?Vagy azok,akik rohadtsok közpénzen menekítették haza,ahelyett,hogy hagyták volna megrohadni egy Dél-Amerikai börtönben..
nezelodo
Lehet, politikai pályára készül, végül is megüresedett Kaleta helye... Vagy a Józsi barátnője van már ott?
jesz
másfél éves gyermeket kényszerített az abuzus tűrésére?

És ennyi?

(vagy huszonöt évvel ezelőtt nagy divat volt, hogy holland öregurak bérbe vettek kisgyermekeket nagyonszegény családoktól azzal az indokkal, hogy nekik nincs, és pár napig hadd dédelgessék a kicsiket...természetesen nagyon jól megfizetik...aztán egy nyomozó megtudta, mit is tesz egy féléves karonülővel az a kedves bácsi..nos péppé verte az illetőt, a nyomozót pedig elbocsjtották...
...az péppé vert faszi, amikor már tudott beszélni, azt merte állítani, hogy mit vannak úgy oda? A kicsi úgy sem fog emlékezni rá, mi is történt vele, meg különben is, ő mindenkivel jót tett...a többit le sem merem írni, találják ki, mit is tett)...

Aztán megszűnt ez a turizmus..
namihami
Melyik külország követségére helyezte el az orbáni diplomácia? Mikor menekítette haza a titkosszolgálat?
dr. prédikátor
@Shikari: nyikari cerkóf te kis buzi pedofil, megint kibujtál a szarból és itt bűzlesz!!!te mocsok román köpőcsésze!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.