Hiszen a házat már kirabolták, a drogjaikkal elkábították, akiket lehetett, és minden normát megszegtek, amit másoknak előírtak. Mi dolguk lenne itt tovább? Nekünk csak a megszégyenülés és a piszok marad.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Muszáj, nem történhet másképp. Vagy 1989-es Románia...
Aki Én
Muszáj, nem történhet másképp. Vagy 1989-es Románia...
kereső
@Aki Én: És nem egyenként-hanem egyszerre, orbánostul, mindenestül.
SOHA többé fideSS!!!- soha többé közügyek közelébe nem engedni egyiket sem!
legott
@Aki Én: Ne legyen igazad!

"maffiaállam","maffiakormány"
Az internetadó (filléres dolog volt!) egymillió embert hívott az utcára, ez a két szó, ami azt jelenti, hogy ellopják a pénzünket, tönkreteszik az életünket, meghamisítják a múltunkat, elerodálják a jövőnket, az emberek egy kis magukban füstölgéssel és egy kézlegyintéssel elintézik.

A fotelforradalmárok a fülkeforradalmárok ellen - virtuális kiterjesztett baromság!

Orbán büszke arra, hogy nem báncsák a zsidókat nálunk, míg a németeknél meg, de -de ez NEM ORBÁN ÉRDEME !!!
Ezzel nem azt írtam, hogy akkor most kezdjék el bántani a zsidókat (én is zsidó vagyok, geci, de undorodom azoktól, akik nem fogadják el Jézust Isten fiaként, mert ők embergyilkosok a hamis tanaikkal... Azt pl. tudtad, hogy a Tízparancsolat csak és kizárólag a zsidókra vonatkozik, de ők sem tartják be? Azt tudtad, hogy a Tízparancsolat több mint 600 parancslat valójában, de ősbarom zsidók még a legfontosabb kiemelt tízet sem tartják be - vagyis halálos bűnt követnek el a saját parancsolataik szerint. Bakker !!!), ezzel csak azt írtam, hogy ilyen a magyar néplélek - nem báncsák a zsidókat, még sokszor akkor sem, ha uszítják őket.
Márpedig Orbán Viktor évek óta folytatólagosan követ el bűncselekményt a saját törvényeik szerint, mert uszít és gyűlöletet kelt !!!
szegfue
@Aki Én: A romániai eseményeket én sem kivánom... De látni, hogy mennyire fosik!! Most éppen 50 m-es távolságra kordont huztak a Karmelita kolostor köré... vajon miért?!
Nyírfa
Bombajó a cím, tökéletes kép a fidesz valóságáról.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.