Bár a Fidesz egyelőre annyit reagált Szájer József botrányára, hogy jól tette a lemondását, Orbán Viktor még nem szólalt meg a témában. A kommentelők azonban nem hagyják, hogy elüljön a történet. 

Orbán Viktor utoljára kedd reggel posztolt a Facebook-oldalára, aszerint egy misén vett részt a varsói karmelitáknál (mivel Lengyelországba utazott, hogy az ottani miniszterelnökkel találkozzon). 

Keményen osztják Szájer miatt Orbánt a Facebook-oldalán

Orbán Viktor Mateusz Morawiecki lengyel miniszterelnökkel november 26-án a volt karmelita kolostorban, mely jelenleg a magyar miniszterelnök munkahelye

Címlapkép: Facebook/Orbán Viktor

Szájer József brüsszeli fideszes EP-képviselő ügye kedden pattant ki igazán (miután a hétvégén kurtán-furcsán bejelentette lemondását), akkor derült ki, hogy pénteken a belga fővárosban a rendőrség zavart szét egy illegális szexpartit, aminek az egyik résztvevője Szájer volt, akinél ráadásul még drogot is találtak a hatóságok. 

A magyar miniszterelnök még nem hallatta hangját Szájer ügyében (a Fidesz a hétvégén még megköszönte Szájernek az eddigi munkáját, kedden viszont már azt közölték a nyilvánossággal, hogy az EP-képviselő jól tette, hogy lemondott), a keddi posztja alatt azonban a kommentelők nem nagyon hagyják, hogy a Szájer-sztori feledésbe merüljön. Rengetegen posztolják ugyanis az erről szóló cikkeket, képeket és mémeket, többen pedig a felháborodásuknak is hangot adtak, miszerint álszent és képmutató a Fidesz.

Pár hozzászólás a poszt alól:

"A btk minden paragrafusára van egy fidesz tag vagy alapító? Papa ezért repülni fogtok! Nincs annyi ima amivel ezt lemossátok! Undorítóak vagytok! Ideje menni!"

"műkERESZtény"

"Képmutatók és álszentek vagytok. Jézus pont az ilyeneket zavargászta ki a templomból. Szerencsére Brüsszelben megtaláltátok a helyetek az ereszcsatornán..."

"Képmutatás ON"

"Üzenjük Brüsszelnek... mit is? Ja, hogy példamutató keresztények vagytok? Borkai, Kaleta, most Szájer. Szégyen!"

A miniszterelnök keddi Facebook-bejegyzése alatt közel 4 ezer hozzászólás van, többségében a Szájer-ügyre reflektálnak benne, sok külföldi is kommentelte a kormányfőnek a Brüsszelben történteket.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

EladottOrszág
Kellett már egy "hír" hogy elvonjuk a figyelmet a nagyobb disznóságokról!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gina
@ómió: Te vagy itt a fidesz legalja mocskos szájú kipcsák cigány-- felfordul az ember gyomra az ilyen null IQ s fidesz barmoktól. dehát nem csoda 2 elemivel mit lehet elvárni...
kokopelli
@gina: ne bántsd a szegényt."El van itt egy kis baksis-ért a nyugdíjához! Nála nem jött be az "ismétlés a tudás
anyja"!... árván született! (;-))
ómió
@gina: Bolsi luvnyaként több mocskot nem bírsz szórni, efftársi fajkretén, vagy csak az efftársi latrinából kimászván már lecsöpögött rólad? Akkor szólj, ha önmagadon (a szaron!) kívül mással is "szolgálhatsz"!
Rockxy
jajjmán ollyan depressziós a zorbán, hogy elérték a céjjukat az osztósok.
de tuggya, hogy van másik szójerjózsi.
meg harmadik, negyedik, sokadik, akit fő lehet áldoznyi.
RonaGyuri
@Szeparepa2: hagyd a szerencsétlent el van kenődve, mert már a Szájerre nem számíthat! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.