Üzletszerűen, tizennyolc éven aluliak sérelmére elkövetett kerítés miatt emelt vádat a Pécsi Járási Ügyészség két húszéves férfi ellen, aki barátnője prostitúciós tevékenységéből szerzett pénzt – tájékoztatta a Baranya Megyei Főügyészség szerdán az MTI-t.

Kamasz barátnőit prostiként futtatta, most vádat emeltek ellene

A vádlottak, valamint a tizenöt és tizenhat éves barátnők tavaly augusztusban határozták el, hogy a lányok prostitúciós tevékenységéből jutnak jövedelemhez – közölte Varga-Koritár György baranyai főügyész.

Ennek érdekében a férfiak a lányokról fényképeket készítettek, majd azokkal internetes szexpartnerkereső oldalakon regisztráltak. A két vádlott a lányokat utasításokkal látta el a szolgáltatások módjairól, idejéről, ellenértékéről.

A hirdetésekre jelentkezők hívását a vádlottak is fogadták, olykor ők beszélték le a találkozókat, szükség esetén pedig a – szolgáltatásaikat főként lakhelyükön vagy pécsi albérletükben nyújtó – lányok szállításáról is gondoskodtak – áll a közleményben.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
szegény lányok...nem is tudták, mit is csinálnak velük, csak térdeltek, pucsítottak, meg satöbbi..
Ekkor tudták meg, hogy nemis a gólya hozza a gyereket...

Szar érzés, amikor ezt megtudja az ember lánya...na aztán ha megtudják, hogy a mikulás is csak egy ügyfél...borzasztó...
sokanvagyunk
A hirdetéseik még mindig a Propelleren vannak, vagy ezek saját "házinyulai" a portálnak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.