Szerinte a fideszesek megszentségtelenítették Magyarországot.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

67 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Szepen alakul a nevsor:
az asszonyvero, a kurvapecer, a pedofil, a korrupt yachtos es most a drogos buzi. Ezek képviselnék Magyarországot?
Tudjuk, hogy a fejétől bűzlik a hal. orbaniktor tönkretette a magyar népet , meggyalázta az országot.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
...hogy ki lesz a következő?...csaknem dugta meg ilyen hamar hogy már mást kér ?
nezelodo
@Nessy: Bizony így van még a választási programja is csak annyi volt, hogy folytatjuk. Na most bámulhat is a nagyérdemű, hogy mit folytatnak, de lehet, holnapra már azt is elhiszik, hogy ez is a Soros műve!
Gyurka80
@Aki Én: Te vagy ostoba , de nagyon!"Meg az egész fideszes hazudozás" Nem a fidesz csinálta ezt, hanem Szájer." több az ellenzéki ember" ja a moslékkoalíció aki nem tudna kormányozni, mert 10 felé húznának."talán a tolvaj vajda" gyurcsányi és bandájának bebizonyosodott a lopása: eladások malév, máv cargo metró az már angliában is feltűnt stb.És ezek minden nap elmondják a fidesz lop. pedig visszavásárolták amit ők elkótyavetéltek, miközben adókat és árakat emeltek és csődbe vitték az országot.
namihami
@Gyurka80: Ez a Szájer egyik vezéralakja annak a Fidesznek, amelyik (igaz, sokadik fordulat után), de mára a keresztény erkölcsök felkent hírdetője. Nem a Szájer, a Fidesz. Tudod:: ""Akinek vaj van a fején..."". Ilyen embert nem lenne szabad olyan helyre tenni, ahol ennyire szem előtt lehet. Legyen az buzi vagy pedofil, esetleg asszonyverő, stb.
Hogy ki mit lopott el, arról talán a Mészáros lánykori nevet használó Orbán, a mostani vírussal kapcsolatos sokszorosan túlárazott termékeket bevásárló Szijjártó és társai is tudnának néhány röpke mondatot közhírré tenni. Malévet aztán tönkretették. A metrót rozsda marja, nem ragyog (Taplós buli). Pécsi vízmű ciánnal szennyezett vizet szolgáltat. A közműszolgáltató cégek, a rezsicsökkentés okán, nem tudnak felújításra félretenni, pár év és a rezsicsöki többszörösébe fog kerülni a nagy spórolás. Bár most nem a biznisz, hanem az erkölcs lenne terítéken.
terlasz
@legott: Gyurcsány az érem másik oldalát mutatta meg. A kegyetlen orbáni rendszert teszi elsősorban felelőssé, ami kihasználja a gyarló emberi tulajdonságokat, de azt is hozzáteszi: "nem mentem" (Szájert).
Azon is el lehet gondolkodni, ha valaki a némi empátiával rendelkező embert beteg állatnak minősíti.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.