A telex.hu munkatársai figyelemre méltó videót tetté közzé arról, hogy Orbán miniszterei és a párt elit tagjai miként nem akarnak tudomást venni a magát a keresztény erkölcsiség és normalitás letéteményeseként meghatározó Fidesz legújabb szexbotrányáról.

Szájer-szexbotrány: így sunnyogják el az Orbán-kormány keresztény erkölcsiségre oly sokszor hivatkozó vezető politikusai a legkézenfekvőbb kérdéseket

Mint beszámoltunk róla, a rendőrség a sajtó érdeklődése után kordont vont Orbán Viktor palotája köré. A kormány ülése szerdán kezdődött a Karmelita kolostorban.

Az Alaptörvény, ezzel együtt az Orbán-rendszer erkölcsi hitvallását megalkotó Fidesz-alapító Szájer József botrányáról egyebek mellett itt és itt írtunk.

Itt nézhetik meg a telex.hu videóját.

Cikk- és címlapkép: telex.hu, Youtube

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Kövér véleménye Szájerről:
,,A normális homoszexuális nem tartja magát egyenrangúnak. A „normális homoszexuálisok” alkalmazkodni próbálnak inkább, nem akarnak egyenrangúságot, és szerinte nincs különbség a pedofilok és az örökbefogadást követelő melegek között."
,,Egy normális homoszexuális tudja, hogy a világ rendje micsoda, hogy ő így született, ilyenné lett. Próbál ehhez a világhoz alkalmazkodni úgy, hogy nem tartja magát feltétlenül egyenrangúnak."

,,Bayer Zsolt: Jelentsük ki büszkén, hogy homofóbok vagyunk!"

,,Semjén ugyanis pártja küldöttgyűlésén arról beszélt,

aki azt szeretné, hogy a tizenéves fia első szexuális tapasztalatait egy szakállas bácsitól szerezze, szavazzon nyugodtan az SZDSZ-re"

Ez mára átértékelődött, a szakállas bácsik beköltöztek a fideszbe! :))))
jó dolog ez az internet...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Giovanni Alba: Fajkreténséged még mindig nem küzdötte le az értelmezési problémáit? Talán kisebb dózisban kéne szednie a bolsevik értelmezésgátlót! Majd utána - ha értesz is valamit a hozzád írottakból - rinyáljál, tetüfi! A Kaleta "önéletrajzból" meg valahogy "kifelejtetted", hogy a külszolgálatát 2002. után, immár a bolsi regnálás időszakában kezdte (úgy próbáltad ezt a Fidesszel összemosni, hogy "Ezt követően...", de nem sikerült "jól eldugnod"), szóval, ti, efftársak küldtétek őt ki külszolgálatra és nem voltatok képesek "pedósága" előzetes felderítésére??! Nafene!!! Inkább mindent a Fideszre hazudtok, tetübandája!? Egyébként a "bocskor a stelázsira" úgy került, hogy erről éppen Clavigo efftársaddal váltottam szót, de úgy látszik, ezt se fogtad fel, inkább magadra vetted. Szóval, az értelmezésgátlódat vedd kisebb dózisra és a végén talán még majd itt-ott meg is értesz valamit!
Sámannus
Van még a nerben Szájer féle moslékhoz hasonló disznóság, ez a vadászat. Az aztán a keresztény mocsok ami ott megy. országdúlás,gyilkolás, tivornyázás pénzszórás. Az önkormányzatok csak lesnek mi folyik ilyen címen..
Giovanni Alba
@ómió: Mi van amőba, felhorgadt a büszkeséged? Nem én mosom össze a dolgokat, hanem a fidesz regnálása idején alkalmazták a jóembert a külügyben. Mennyire volt alapos az előzetes átvilágítás, erről mesélj. Az életrajzot kimásoltam csak neked, csak most a wikipediáról, nem én írtam, ha még ezt sem vetted volna észre.
Gyökérséged többi összetevőjéről most nem ejtenék szót, bár eléggé alpári a szóhasználatod. A te köreidben ez dívik? A családdal is így beszélsz, mint ahogy egy ismeretlennel?
Giovanni Alba
@ómió: Megfeledkeztem a szokásos zárómondatról
Mondd, a kérdésemre tudod már a választ?
ómió
@Giovanni Alba: Megint alulmaradtál az értelmi fogyatékoddal szemben, bolsi fajkretén? Magad írod, hogy "ezt követően külszolgálaton kezdett dolgozni Los Angelesben"! Csak azt "felejtetted onnét le", hogy az az "ezt követően" már 2002. után volt, immár a ti bolsi regnálásotok alatt! Magyarul, magatokon kérd számon, hogy külszolgálatra "mennyire volt alapos az előzetes átvilágítás"! Ne engem, hanem az efftársaidat meséltesd erről, idiótája! Stílusbeli "érzékenységedről" meg csak annyit: messzemenőkig igyekszem alkalmazkodni az "itteni módihoz" Túl jól sikerült? A kérdésedre adott választ meg, majd, ha több eszed lesz, megérted!
Giovanni Alba
@ómió: A kérdésemre nem adtál választ, hőbörögsz szokás szerint, a szennyesedet próbálod rám tolni.
Vicces látvány egy diadalmámorban úszó medúza, de ez nem leplezi el ostobaságodat. A kérdésemre továbbra sem adtál választ, mert az nem válasz, hogy én nézzek utána az általad bedobott oximoronnak.
Nem tisztem magyarázkodni a Martonyi vezette külügy személyzeti politikája miatt, őt faggasd, hogy milyen munkaköri alkalmassági próbákat alkalmaztak. Ha ezt megemésztetted, akkor gondolkodj el azon, hogy miért nem rúgta ki az új kormány a régi kiszolgálóit, és miért maradhatott a helyén az újabb kormányváltáskor.
Ó, igen, miért is kellett ezt az áldott jó embert hazacsempészni? Miért kellett az ügyet elsunnyogni? Miért kellett az ezt megszellőztető Indexet beszántani?
Mennyi kérdés, igaz, egysejtűkém?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.