A telex.hu munkatársai figyelemre méltó videót tetté közzé arról, hogy Orbán miniszterei és a párt elit tagjai miként nem akarnak tudomást venni a magát a keresztény erkölcsiség és normalitás letéteményeseként meghatározó Fidesz legújabb szexbotrányáról.

Szájer-szexbotrány: így sunnyogják el az Orbán-kormány keresztény erkölcsiségre oly sokszor hivatkozó vezető politikusai a legkézenfekvőbb kérdéseket

Mint beszámoltunk róla, a rendőrség a sajtó érdeklődése után kordont vont Orbán Viktor palotája köré. A kormány ülése szerdán kezdődött a Karmelita kolostorban.

Az Alaptörvény, ezzel együtt az Orbán-rendszer erkölcsi hitvallását megalkotó Fidesz-alapító Szájer József botrányáról egyebek mellett itt és itt írtunk.

Itt nézhetik meg a telex.hu videóját.

Cikk- és címlapkép: telex.hu, Youtube

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sgl
@Giovanni Alba: minden második fideszmédia hír: az ellenzék adót emel.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
Van még a nerben Szájer féle moslékhoz hasonló disznóság, ez a vadászat. Az aztán a keresztény mocsok ami ott megy. országdúlás,gyilkolás, tivornyázás pénzszórás. Az önkormányzatok csak lesnek mi folyik ilyen címen..
Giovanni Alba
@ómió: Mi van amőba, felhorgadt a büszkeséged? Nem én mosom össze a dolgokat, hanem a fidesz regnálása idején alkalmazták a jóembert a külügyben. Mennyire volt alapos az előzetes átvilágítás, erről mesélj. Az életrajzot kimásoltam csak neked, csak most a wikipediáról, nem én írtam, ha még ezt sem vetted volna észre.
Gyökérséged többi összetevőjéről most nem ejtenék szót, bár eléggé alpári a szóhasználatod. A te köreidben ez dívik? A családdal is így beszélsz, mint ahogy egy ismeretlennel?
Giovanni Alba
@ómió: Megfeledkeztem a szokásos zárómondatról
Mondd, a kérdésemre tudod már a választ?
Szeparepa2
@durbincs: Hazaáruló tetves putris náci fasszopó fogyatékos seggnyaló GYÁVA HAZUG buzi csicska anyabaszó putris troll vagy a kurva anyád... HIÁBA VERGŐDSZ, AKKOR SEM LESZNEK A CÍMLAPON A NÁCI HAZAÁRULÓ SZARBÁNCSELÉD HAZUGSÁGAID...
ómió
@Giovanni Alba: Megint alulmaradtál az értelmi fogyatékoddal szemben, bolsi fajkretén? Magad írod, hogy "ezt követően külszolgálaton kezdett dolgozni Los Angelesben"! Csak azt "felejtetted onnét le", hogy az az "ezt követően" már 2002. után volt, immár a ti bolsi regnálásotok alatt! Magyarul, magatokon kérd számon, hogy külszolgálatra "mennyire volt alapos az előzetes átvilágítás"! Ne engem, hanem az efftársaidat meséltesd erről, idiótája! Stílusbeli "érzékenységedről" meg csak annyit: messzemenőkig igyekszem alkalmazkodni az "itteni módihoz" Túl jól sikerült? A kérdésedre adott választ meg, majd, ha több eszed lesz, megérted!
Giovanni Alba
@ómió: A kérdésemre nem adtál választ, hőbörögsz szokás szerint, a szennyesedet próbálod rám tolni.
Vicces látvány egy diadalmámorban úszó medúza, de ez nem leplezi el ostobaságodat. A kérdésemre továbbra sem adtál választ, mert az nem válasz, hogy én nézzek utána az általad bedobott oximoronnak.
Nem tisztem magyarázkodni a Martonyi vezette külügy személyzeti politikája miatt, őt faggasd, hogy milyen munkaköri alkalmassági próbákat alkalmaztak. Ha ezt megemésztetted, akkor gondolkodj el azon, hogy miért nem rúgta ki az új kormány a régi kiszolgálóit, és miért maradhatott a helyén az újabb kormányváltáskor.
Ó, igen, miért is kellett ezt az áldott jó embert hazacsempészni? Miért kellett az ügyet elsunnyogni? Miért kellett az ezt megszellőztető Indexet beszántani?
Mennyi kérdés, igaz, egysejtűkém?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok