A Fidesz-KDNP EP-képviselője rádióinterjúban mondta el, hogy mindenki esendő.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szegfue
"Az vesse rá az első követ, aki bűntelen." Ez igaz! Csakhogy itt nem egy "mezei földönfutóról" van szó, hanem egy M.o-ot képviselő emberről!! Tetszik, nem tetszik egy külföldön M.o-t képviselőtől a min. elvárás, hogy a magánélete is makulátlan legyen. Nem érdekel a szexuális irányultsága, hiszen minden embernek joga van ugy élni, ahogy szeretne! És az sem érdekel, ha együttélne a szerelmével, pontosan ugy mint egy család! Az már viszont érdekel, hogy a gyülekezési tiltás ellenére, elmegy egy 25 fős társaságba, ahol -- a hirek szerint -- a drog is szerepet játszott, sőt a lakást látva talán egymás mellett "boldogitották" egymást... Ugyhogy tőlem védheti akárki is Szájert, akkor is az a véleményem, hogy egy álkeresztény a javából. Azzal meg már ne is hozakodjon elő, hogy 30 akárhány évig M.o-ért dolgozott!! Ha én dolgoztam 40 évig, de most kezét-lábát eltörve megverem a szomszédomat, akkor már nem is kapok büntetést?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
legott
A kurva anyád!
Az vesse ráD az első követ, aki még nem vett részt meleg gangbang orgián, mert ezek most azt sugallják, hogy mindenki rossz - mindenki olyan aljadék geci rossz, minit a romlott fideszes potentátok, mint ők.
A kurva anyád!

A létedben vagy undorító, geci fideszes illibernyák - SEMMIBEN SEM HASONLÍTUNK TE VELŐDIG ROMLOTT, AKI ÖNÉRDEKBŐL EGY EGÉSZ ORSZÁGOT KÉPES TÖNKRETENNI !!!

Alkotmányos válság van.
Kormányváltás után vissza kell állítani Magyarország Alkotmányát az eredeti állapotba, és össznemzeti konszenzussal megváltoztatni, ha szükséges.
namihami
A kő vetésével mélyen egyetértek. Mi több, akár megkövezésről is szó lehet.
legott
Hídvégi formára nyírt szakállú fideszes köcsög, én vetem rád az első követ!
Te akartad, hát megkapod, mint üveggolyót!
Nessy
Ilyenkor milyen remekül idézik a Bibiliát! Ellenzék esetében nem ilyen toleránsak pártunk és kormányunk megszólalói! Elég egy rossz szó, vagy bármely disznóságuk megemlítése, és fölzeng a szócséplői, frakcióvezetői kórus ,megtorlást követelve!
kissé felnőttem
hát csak győzzétek eltakaritani a követ amúgy ez jellemző rád egy isten bocsássa meg, És ezzel csak ti etettétek a szegényeket évszázadokig ma ez már kiüresedett, hála a hozzád hasonlóknak ti tettétek ezt.
simmering73
Ha abban a korban élnénk, ahonnan most te a példát vetted, ti mind, egytől egyik már a fán száradnátok. Akkor nem voltak ilyen toleránsak a törvények.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.