Deutsch Tamás szerint "ma Magyarországon a Fidesz az a párt, aki nem kíván senkinek a hálószobájában kutakodni".

Ez egy botrány, ez egy olyan botrány, aminek megvan az oka. És nyilvánvaló, hogy egy ilyen botrány árt a politikai közösségnek

- mondta Deutsch Tamás fideszes európai parlamenti képviselő az ATV-nek, amikor Szájer József szexbotrányáról kérdezték.

Az ATV riportere megkérdezte, hogyan egyeztethető össze Szájer magatartása a Fidesz által képviselt keresztény értékrenddel. Azt mondta, valójában nem azok a Fidesz nézetei, amiket „a Fideszt gyűlölő ellenzéki pártok és a Fideszt gyűlölő baloldali pártok, illetve baloldali politikusok állítanak”.

Engedjék meg, hogy tiszta vizet öntsek a pohárba. Ma Magyarországon a Fidesz az a párt, aki nem kíván senkinek a hálószobájában kutakodni, aki mindenkinek meg akarja védeni a személyes élete szabad alakításával kapcsolatos döntését, és a baloldali pártok azok, akik agresszíven, a maguk ideológiai meggyőződését életvezetési tanácsokként rá akarják erőltetni olyan magyar polgárokra, akik nem a baloldal ideológiai elképzelései szerint akarnák a személyes életüket élni

A 444 emlékeztet, Szájer péntek este megsértette a brüsszeli kijárási korlátozásokat, hogy egy szexbulin vehessen részt, főleg férfiak társaságában. Amikor a bulit rendőrségi razzia szakította meg, Szájer az ereszcsatornán próbált menekülni, de az utcán elkapták, és a táskájában kábítószert is találtak – teszi hozzá a lap.

Szájer vasárnap mondott le európai parlamenti képviselői posztjáról, majd kedden, a belga sajtóból derült fény az eseményekre.

Forrás: 444, ATV

Címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tothjani
"Ma Magyarországon a Fidesz az a párt, aki nem kíván senkinek a hálószobájában kutakodni,"
Bár azért az ország Bikája mindenkinek csinál 4 gyereket.
De azt hittem a pajtását sajnálja, mert ő hiába mondta neki hogy ne arra menjen, ő tud jobb menekülési útvonalat is.
Béla333
Tomi kapaszkodj! Ha igazak a hírek, már 30 híved aláírta a kizárásodat akaró papírt.
Nyilatkozz még egy-két Gestapót meg ÁVH-t. Tudod, azt szeretik te tyúkeszű!
Nyírfa
Úristen, hogy néz ki ez az ember! Beszélni alig tud.
Ha nem lenne nála az EP-belépő, be sem engednék, mert részeg hajléktalannak hinnék! Mit gondolhatnak rólunk, magyarokról a képviselők? Hogy nálunk ez az etalon?
legott
Megszólalt Deutsch Tamás Szájer József szexbotrányáról: Az agresszív baloldali pártok a hibásak, mer ők nem akarnak ingyenes parkolást!

azonnali.hu/gallery/2020%20szeptember/R%C3%B3na%20D%C3%A1niel/Sz%C3%A1jer/melegb%C3%A1r_Sz%C3%A1jer_Azonnali.jpg
ómió
A tovább-csócsálást hagyjuk az efftársakra!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.