Szájer József a mai nappal kilépett a Fideszből. A volt EP-képviselő a párttagságáról való lemondást Kubatov Gábornak, a Fidesz pártigazgatójának címzett egymondatos levelében jelentette be – tudta meg a Magyar Nemzet.

Szerdán kilépett a Fideszből Szájer József

- írta meg szerda este a Magyar Nemzet. A lap szerint a lemondott EP-képviselő a párttagságról való lemondását a Fidesz pártigazgatójának, Kubatov Gábornak címzett egymondatos levelében jelentette be.

A Magyar Nemzet megszólaltatta az ügyben Orbán Viktor miniszterelnököt, aki így értékelte Szájer kilépését:

Amit Szájer József képviselőtársunk tett, az a mi politikai közösségünk értékrendjébe nem fér bele. Harmincéves munkáját nem fogjuk elfelejteni és megtagadni, de cselekedete nem elfogadható, és nem védhető. A történtek után az egyetlen helyes döntést hozta, amikor bocsánatkérés mellett Európai Parlamenti mandátumáról lemondott, és a Fideszből kilépett. Döntését tudomásul vettük.

A 24.hu emlékeztet, Szájer József, az EP Fidesz-frakciójának vezetője vasárnap mondott le mandátumáról, akkor így indokolt:

Döntésem egy hosszabb ideje tartó gondolkodás végére tesz pontot. A lemondás nincs összefüggésben az európai színtéren most zajló, minden eddiginél ádázabb küzdelem tartalmával. A mostani vitában egyetértek a magyar kormány álláspontjával, azt támogatom

Forrás: Magyar Nemzet, 24.hu

Címlapkép: Komka Péter / MTI

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Aszongya ez a Szutyok,,," nem fér bele a közösségünk értékrendjébe "... Kiváncsi lennék
ennek a zsírdisznónak az éppen aktuális " értékrendjére "... ( kaleta még belefért az értékrendbe (?) :):). )
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Nem lehet egyébről szó, mint beáldozott egy parasztot őfélesége egy parasztot a sakktábláján!
.
Nem az első, és nem az utolsó!
.
Hová tűnt Fodor Gábor, Illés Zoltán, Simicska Lajos.és a többiek az által, aki közjogilag nem is miniszterelnök!
Nyírfa
Orbán megkapta Brüsszel üzenetét, és megértette: a jogállamisági kritériumok beépülnek a 2021-gyel induló költségvetési ciklusba, és ez ellen sem a magyar, sem a lengyel kormány nem tehet semmit. Csakhogy ezt a kül- és belpolitikai fordulatot Orbán már nem tudja miniszterelnökként megcsinálni.
Egyre izgalmasabb.
nezelodo
A homokos szexparti idején még ikonikus fidesz vezetőnek számított. Ha nem tűnik fel egy bámészkodónak ott a csatornán mászva, (esetleg túlöltözve), akkor ma is az. A kilépés már csak eső után köpönyeg, a párt ma is az ami Szájer lebukása előtt volt egy bort iszik vizet prédikáló hamis, álnok és tolvaj gyülekezet.
Clavigo
Aszongya ez a Szutyok,,," nem fér bele a közösségünk értékrendjébe "... Kiváncsi lennék
ennek a zsírdisznónak az éppen aktuális " értékrendjére "... ( kaleta még belefért az értékrendbe (?) :):). )
Béla333
Eggyel kevesebb zsarolható embere van Orbánnak.
Nagy változás nincs, hiszen mind zsarolható valamivel...
csak úgy....
én orbán helyében nem hagynám menni a józsit! persze könnyü a józsinak,akit majd eltart a zasszony és a megérdemelt? politikusi nyögdíj,-kéreget nem köll neki az tuti! egy csomó politikust erkölcsileg kicsinált már a fidesz, értük sem rítt senki,most miért pont a melegszívü és lelkü józsi miatt.
simmering73
"...a mi politikai közösségünk értékrendjébe nem fér bele". Csak a kurvadzsembori, a pedofilia, a lopás és még sorolhatnám napestig azt, ami a nemzethy-körösztény értékrendbe belefér.
Béla333
@Clavigo: 19.12
Minden elfogultság nélkül: a maffia szervezetében van az, hogy minden bűnöző zsarolható valamivel, addig nem is lehetnek a bűnszervezet tagja, amíg el nem követ valami bűncselekményt, amivel fogni lehet.
Ugyanez van a Fideszben is.
csak úgy....
@Clavigo: ..ki tudja mire és kire vár simicska? :)
kereső
@Clavigo: Én meg azt kérdezném- a náci demeter belefér? Milyen értékrendjük van ezeknek? Lopni megyünk, lopni...ennyi.
Clavigo
@Béla333: " Kegyes Urunk " sem lett átvilágítva,,nemzetbiztosági szempontok alapján... Remélem,,egyszercsak előkerül valami erről a szarháziról is...( bármi !)
Béla333
@Clavigo: 19.21
Szerintem Orbán megértette az üzenetet: Brüsszelben nem ő húzza a sakkfigurát. Ha nem akarja, hogy sorra bukjanak le a bűnözők, őt is beleértve, akkor meg kell szavazni a költségvetést. Meg is fogja, csak addig még kicsit riszálja magát, hogy utána itthon elő tudja adni a pávatáncát, hogy ő a győztes.
Pedig köze nincs a küzdelemhez...
csak úgy....
@kereső: a demeter romániai magyar és ezért értékes a padisachnak !
ö hurculja a kecskepásztortoszókat szavazni az matyarok urnája környékire,tillárom hajj..
simmering73
"De ez az ügy nem Szájerről szól, hanem az egész NER-ről, élén a miniszterelnöknek nevezett bandavezérről, aki a kriminológia történetében is előkelő helyet foglal el. Ő nem szexuális téren, de ugyanolyan aljas és mocskos életformát űz, mint az ereszen meleg szexpartiról droggal menekülő Szájer. Ezt kellene észrevennie a magyar népnek, és ugyanúgy fogadnia, mint Szájer lebukását. Mészáros Lőrinc nevén kifosztani az államkasszát, az súlyosabb, mint egy szexparti, az legalább olyan mocskos és szennyes. Az egész rendszert felépíteni, ilyen képmutató hazugságokkal működtetni, mindent kisajátítani, mindenki jogát lábbal taposni, ami nem tetszik, azt megszüntetni, elvenni, bedarálni, elfoglalni, kivégezni, az emberek életének az értelmét elvenni, korlátozni, erre jogot alapítani, az legalább olyan mocskos, mint Szájerként viselkedni. Borkai, Szájer, Demeter, Deutsch és a többiek botrányai csak kisülései egy hazug, képmutató rendszernek, és szükségszerű velejárói is."
nepszava.us/szajer-ugye-a-ner-egesz-alkereszteny-hazugsagarol-szol/
csak úgy....
@Peller Anikó: viszonylag fiatalon kezd egy másik életet,borotválkozás után.
csak úgy....
@Horizont: orbán kezelhetetlen,ez csak egy grazi mende-monda.:)
human
Fideszeseket kérdezném, hogy most ebből az következik, hogy Szájer József, mint nem hetero férfi rossz apa volt? A gyerekük meleg lett ettől?
csak úgy....
@human: a fideszesek egyenlöre azt sem tudják,hogy a szájer bolsi vagy lipsi-e !
Józsipapa
kilépett...
és azt gondolják, hogy ezzel megoldódott
minden...
álságos egy banda !!!
a fideSS kdnp - sek szájából nem hangozhat el
- keresztény
- kereszténykonzervatív
- kereszténydemokrácia
- nekünk Magyarország az első
mert nevetségesen hangzik a szájukbôl
ezen szavak emlegetése...
és 10 éve megy ez a propaganda ...
kiegészülve , hogy a család és az emberek az elsők !!!
ERKÖLCSI ALAPJUK NINCS HOZZÁ !!!
" Minden ország támasza, talpköve
A tiszta erkölcs. "
verőce21
Amúgy a tény, hogy kiderült, segít tisztán látni és kihúzni fejünket a homokból. Hol is tartunk? Mennyi ilyent hordunk magunkban, körülöttünk, közöttünk!?
rokker33
Legalább volt ebbe a buzijóskában annyi gerinc hogy lemondott minden pozíciójáról vagy legalábbis lekellett mondania! Borkai a Pedofil köcsög a lézer jani a helikopteres Rogán meg társa a szíjj jani Kósa lajcsi meg a mama ezek mikor mondanak le és adják vissza a mandátumukat ??Szerintem soha!!
ómió
Lemond, kilép! Na, ez az, amit efftársilag nem tesznek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.