Az osztrák Die Presse című lapban jelentetett meg véleménycikket Oliver Grimm "Az álszent Szájer úr" címmel – szúrta ki a 24.hu.

A szerző úgy látja:

tulajdonképpen teljesen irrelevánsnak kellene lennie, hogy Szájer József a takaró alatt vagy a meghitt pillanatokban mit tesz, és annak is, hogy ezt hány és milyen nemű emberrel teszi. 2020-ban vagyunk és ha a „tekintélyelvű” Fidesz – amelynek évtizedek óta egyik vezéralakja Szájer József – másképpen szeretné ezt látni, az Európai Unióban a szexuális önrendelkezés azon polgári jogok elidegeníthetetlen része, amelyeket az Európai Uniónak védelmeznie kell.

Mégis fontos politikai ügy, hogy Szájer József az ereszcsatornán mászva megpróbált elmenekülni a helyszínről, amikor a belga rendőrök feloszlattak egy 25 férfi részvételével zajló, drogos szexpartit – véli a szerző, aki kiemeli: egyelőre nem tisztázott, hogy Szájer József fogyasztott-e drogot.

Ez látszólag azért történhetett, mert a nemzeti, autoriter Fidesz egyik alapítója olyan rendkívüli személyes viszonyulást mutat, amelyet a pártja megpróbál törvényen kívül helyezni. Ez cinikus. A magyar kormány a nyitott társadalom, a liberalizmus és a felvilágosodás elleni haragjában furcsa fantáziákba merül a magyar családok jóléte elleni állítólagos dekadens összeesküvésekről. Legutóbbi alkotmánymódosításukban kifejezetten meg akarják tiltani az azonos nemű párok általi örökbefogadást: mintha a homoszexuálisok nem lennének szerető, jó szülők. 

— fogalmaz a szerző.

Meglátása szerint „Szájer lélegzetelállítóan képmutató”. 

Szájer és a jelentések szerint több, jelenleg ismeretlen nemzetiségű diplomata úgy gondolták, hogy a törvény fölött állnak. Szédítő merészségről árulkodik a parlamenti vagy diplomáciai mentelmi jog igénybevétele azért, hogy a közigazgatási hatóságok által kezdeményezett büntetőeljárást elkerülhesse. Hogyan írta maga Szájer november 13-án, a magyar kormány honlapján, amikor az EU jogállamiságra vonatkozó kívánalmait ostorozta? «Nincs kettős mérce. A Parlament sem kivétel!» Igaza volt – még akkor is, ha nem úgy, ahogyan szándékában állt.

Szájerről kedden derült ki, hogy péntek éjjel Brüsszelben részt vett egy összejövetelen, amelynek a rendőrök vetettek véget. A belga sajtó szerint az esemény szexparti volt. A belga ügyészség szerint Szájer a kiérkező rendőrök elől az ereszcsatornába kapaszkodva próbált menekülni, sérült kézzel. Amikor elfogták, a hátizsákjában kábítószert találtak. A lemondott EP-képviselő állítja: a szer nem az övé, nem fogyasztott belőle, nem tudja, hogyan került a holmijába.

Forrás: 24.hu, HVG

85 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Még csak most kezdik kiismerni a magyar maffiát?
Jó reggelt!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Még csak most kezdik kiismerni a magyar maffiát?
Jó reggelt!
Clavigo
Hírünk a világban...büszke,,meg erős..:):):) Nem baj,,legalább Orbán elvtárs nem szégyenli magát...Nem fejlődött ki az agya hozzá..
tudode
Egyszerű a képlet!
.
Nem csak Szájerrel, hanem az egész kompániával kapcsolat, akik
.
-----25 éve lett vége az ártatlan srácok korszakának
index.hu/belfold/2018/01/10/fidesz_szekhaz_botrany_mdf_tiszti_kaszino_1993_orban_viktor_simicska_lajos_varga_tamas/
------------------------------------
.
Mesterségük a karakterbuzerálás, még a búvkörükbe tartozókat sem kímélve!
csak úgy....
@Szeparepa2: miért várod el az ep. töl,hogy beleavatkozzon egy tagállam belsö ügyeibe? orbán a nép akaratából uralkodik és ez ellen nincs apelláta.
Csizmás Kond
Na ugye hogy ugye...most meg azt próbálják beetetni, hogy szájer jól tette amit tett csak a fidesz baszta el hogy kirugta...
...ha van sapka a fején az a baj ha nincs az...
Amógy ez azért történhetett meg mert bá szájernek feltehetőleg nem ez az első ilyen buzipartija mivel a fideszt valamivel le kellett támadni hát megrendezték...amúgy minden buzit megfigyelnek mert ma azzal nagyot lehet aratni...vagy így vagyúgy.
namihami
Ez az osztrák újságíró és az osztrákok a saját erkölcsi felfogásuk felől szemlélik a Szájer és a Fidesz viszonyát. Ahogy a Szájer és Vezére, úgy a hétköznapi fideszhaverok se látnak kivetnivalót abban, hogy a keresztény erkölcsöket hírdető vezetésük nap mint nap hágja át és meg a nekik fennen hírdetett elveket. Már annyira hozzá vannak a Vezérük napi pálfordulásaihoz szokva, hogy az jelent hiányérzetet számukra, ha egyik napról a másikra nem kell 180 fokot fordulni az elveikben.
""Isten, Haza, Család""---ugye, milyen szép szavak. De a Fideszben tényleg csak szavak. A vezetést a napi érdekek, a tagságot a kinyilatkoztatások irányítják. És a család nemcsak a másik két szót, de a teljes, Magyarországhoz való viszonyukat felülírja. A Szájer csak azt tette, amire úgy érezte, hogy a 30 év feltétlen engedelmessége alapján jogot szerzett.
csak úgy....
@Csizmás Kond: mondtam már neked a mai nap folyamán,hogy ütödött vagy? csak mert nem szeretem ismételgetni magam! te nem a tökés laci ? csak a logikádból ítélve...
Clavigo
@Csizmás Kond: " megrendezték.."...:):):):) hát persze Kandur.. Személyesen Soros rendezte meg,,,:):) ,,vagy migráncsok...
Gazella
@csak úgy...: én a mai nap folyamán többször is olvastam, hogy lehülyézed a macskát. Csak ő azt hiszi ha itt ugrál a shikarival a fideszt védeni az náluk oké. Csak azt nem veszik észre ezek a csököttagyúak, hogy Brüsszelnek elege lett a dagadék vétózgatásából, és válasut adtak rá a szájer üggyel.
csak úgy....
@Gazella: egy macska örüljön ha csak lehülyézem és közben nem rúgom seggbe! ,persze ez, csak a gyogyós macskákra érvényes,mint ez a felekezetes román kandúrr bandi.
voltmárjobbis
@Qqberci: ma 19:32
Na de kire állt fel a fasza? 25 meztelen férfira?
Mit szól ehhez neje handó tünde, bíró, az Országos Bírósági Hivatal (OBH) első elnöke?!
Haha! Szarban vagy te is tündike!
Gazella
@voltmárjobbis: itt maga a kormány van rendesen beszarva.
voltmárjobbis
@Szeparepa2: 19:35 miről hablagyolsz orbánista seggfej?!
"a Fidesz egyik alapítója, Szájer József, aki hétvégén a lelki teherre hivatkozva lemondott az EP-képviselői mandátumáról, részt vett egy szexpartin (szerinte házibuliban), és amikor a rendőrség lecsapott rájuk, az ereszcsatornán próbált elmenekülni. Aztán a brüsszeli ügyészség közleményéből azt is megtudtuk, ezt egy járókelő jelezte a rendőröknek, és elmondta azt is, véres volt a keze, feltehetőleg megsérült. Hátizsákjából drog került elő."
Ez a szomorú.
voltmárjobbis
@Szeparepa2: 19:35
Külföldi lapok: a rajtaütéskor 25 meztelen emberrel találták szemben magukat a rendőrök a brüsszeli orgián
Szájer József nem sokkal ezelőtt közleményben elismerte, hogy részt vett ebben a „házibuliban”.
A Politico belga lapok alapján és a The Sun brit bulvárlap arról ír, hogy a rendőrségi rajtaütéskor a részvevők meztelenek voltak. Az említett lapok is megjegyzik, hogy többségében férfiak vettek részt az eseményen. A Sun, amely a brit bulvárlapok jellegzetes stílusában egyenesen „kanos magyarként” ír a politikusról, azt is hozzáteszi, hogy „Szájer menekülés közben megsérült”. Utóbbit a 24.hu megkeresésére a belga ügyészség megerősítette.
Ez nem az eunak a szégyene, hanem orbánnak.
Magyarázni kell, vagy felfogod magadtól is?!
Homokos az alapító fideszben, miközben handó tünde a felesége és miközben elítéli a fidesz a másságot? HAHAHAHAHA!
Sámannus
@voltmárjobbis: Tünde úgy tudom, hogy má a tákolmánybíróságon üzemeltet qupit.
Csizmás Kond
@Clavigo: Nem személyesen de miatta és azért hogy találjanak fogást a sorosozókon...mert ott ahol naponta rendeznek ilyen buzibulikat nehogymá néhány máignememlített diplomatáért magálakásba kezzenek kutakodni...
voltmárjobbis
@Sámannus: 21:37. És mélyen hallgat, mit szól férje ura bi, vagy homo beállítottságáróril is? Neki tudnia kellett, nem?
Ekkora hazug keresztényt hírdető kormány, mint az orbáné, még nem volt a világon!
Hogy nem fogadhatnak egyneműek gyerekeket örökbe?
Neki hogy lett Fanni nevű lánya?
Sámannus
@voltmárjobbis: Valamikor is volt, hogy asszonyt kaszát nem ad kölcsön a magyar. Ezek még a néphagyományt sem tisztelik.
verőce21
Mennyire életszerű iratok nélkül, egy szál hátizsákban bulikázni, majd csüngeni az ereszen? mint egy macska, akinek beakadt a farka a hófogóba?
Ki van csukva, hogy a szemben lakó (?) ment ki az utcára, (kijárási tilalomban) “Gyere Maaagit, ilyet még nem láttál!”!
RonaGyuri
A kormány elindította az otthon melege programot! =))
silber13
@verőce21: Csak tudod, bármnnyie is hihetetlen telefon is van a világon, nem holmi Pukás-féle jack dugós központ és arrafelé tudják is hasznáni!

!:-)))))))))
Yoda69
@sgl: Ugyanúgy mintha borkai botranynal. Az kiverte a biztit, az hogy mennyit lopott előtte nem
ómió
És az eddigi "bulik" tucatjai, az, Die Presse-ileg mind oké volt, csak ez a "cúnya Szájer"!?
Csizmás Kond
@fideszes gyökér: mongyuk én nem ismerem ennyire a vén szart hogy így mernék nyilatkozni róla...de biztos ti még találkoztatok hasonló eseményeken ha ennyire magabiztosan ki mered jelenteni.
kissé felnőttem
ok 1000 is lehet 1 utba volt valakinek ,2 kiábrándult 3 hosszu távollétek 4 Robinson szigetén,5 tán tényleg előléptetést, más beosztást várt volna (Trocsány helyét? pld ) bármit tán csak ??? 995 feltevés
Be vállalta ennyiben etikusan zárta .
ittott
@legott: szerintem az észt nem menekült. kivárta míg felveheti a gatyáját, és igazolta magát.
Aki Én
@verőce21: ...hát, hogy történt te profi csatornás?
voltmárjobbis
@Szeparepa2: Lemondtunk a szuvenerításunkról? orbán mondott le a jogágallamiságról. Hűha, de a pénz ami orbán markát üti az eu-ból, az ugye jó? És mire is fordítja?
2018-ban az eredeti terv két és félszeresére, 90,2 milliárd forintra nőtt a határon túli támogatásokat osztogató Bethlen Gábor Alap költségvetése .
A 2019-ben megduplázott keretösszegű kárpátaljai szociális programcsomagnak köszönhetően

2020-ban is jelentős anyagi támogatásban részesül a jelenleg legnehezebb helyzetben lévő nemzetrész, a kárpátaljai magyar közösség.
Itthon nincs kit támogasson orbán?
voltmárjobbis
@Szeparepa2: 20:17
Nem tudom melyik oldalon állsz.
voltmárjobbis
@Csizmás Kond: tegnap 22:07 "Na ugye hogy ugye...most meg azt próbálják beetetni, hogy szájer jól tette amit tett csak a fidesz baszta el hogy kirugta...
...ha van sapka a fején az a baj ha nincs az..."
Na mi van, csizmás, már nebm tetszik annyira a fidesz?
Csizmás Kond
@voltmárjobbis: ...fogalmam sincs mit akarsz ezzel mondani...
voltmárjobbis
@Csizmás Kond: 21:15 Nekem sem arról, te mit
szájer buzi .Ezen mit akarsz szépíteni?
Csizmás Kond
@voltmárjobbis: Mongyuk az nem is neked címeztem szóval ha érted is annyi mintha nem viszont nem szépíteni akartam...
voltmárjobbis
@Csizmás Kond: 22:02
Tök mindegy kinek akartad címezni:
A lényeg: szóval:szájer buzi .Ezen mit akarsz szépíteni?
Csizmás Kond
@voltmárjobbis: miből értetted ezt ki ?
Csizmás Kond
@voltmárjobbis: hogy én védeni akarom a buziszájert ? Csak azt próbáltam leírni, hogy az a zunió aki a buzikért kiáll most épp egyet tönkretett...mert neki ennyit ér...
voltmárjobbis
@Csizmás Kond: 22:34 "az a zunió aki a buzikért kiáll most épp egyet tönkretett...mert neki ennyit ér... "
Megint nem értelek. mivel tette tönkre az unió szájert?
csipetke
@voltmárjobbis: 22:07 Jujjj,nem buzi,hanem más vallású. Buzulmán...
Csizmás Kond
@voltmárjobbis: mert a fidesz sorosozása miatt így állt bosszút...
voltmárjobbis
@Csizmás Kond: 22:48 " mert a fidesz sorosozása miatt így állt bosszút... "
soros bűne, hogy szájer buzi és buzi orgiákat szervezett brüsszelben a lakásán és most lebukott egy buzi partin, és dec 12-re szervezett volna a lakásán egy újabbat?
Miért véded a védhetetlent?
karma1
@Csizmás Kond: Tajekozodj, mielott baromsagot irsz, cicus! szajer "eresz"jozsit NEM a fideszz rugta ki - orban meg sem szolalt azonnal, valoszinu kopni-nyelni nem tudott, es eppen aniko asszony fenyitesevel volt elfoglalva - a jozsi MAGATOL lepett ki a fideszbol, sajatmaga mondott le a soproni diszpolgarsagarol is, mert azert tudta, hogy ezt nem tudja egyszeruen kimagyarazni. Sot, azota lemondott egy bizottsagi tagsagarol is, az EP mandatumat is visszaadta. A sajat drogtesztjet pedig azert kovetelte a belga rendortol, mert TUDTA - amit mar en is tudtam azelott, mielott megirtak a neten - hogy mentelmi joggal rendelkezo diplomatatol semmilyen korulmenyek kozott nem vehetnek sem alkohol-, sem drogtesztet mezei talpas rendorok. Marpedig ezek csak atlagos belga rendorok voltak. A jozsi meg nagyon is tudta, hogy a mentelmi jogban milyen jogokkal elhet,.
Szoval olvasgass mas oldalakat is, mint a propi... Eveket fogsz okosodni
karma1
@silber13: Hagyd a fenebe, veroce el sem tudja kepzelni, hogy nez ki Brusszel belvarosa, es hogy ablak is van a hazon, sot! - az ablak sokkal jobb pozicio a megfigyelesre - es hat hogy telefon is van, sot, meg olyan mobiltelo is, amivel az akciot is fel lehet venni. Azon pedig meg a pontos idopont is megmarad...Nem erdemes ezekkel vitatkozni - a tenyek zavarjak oket a legkevesbbe...
Vilagosan elmondta mar minden hirforras, hogy szajerbol sem csinaltak volna szemelyes hirt, ha nem menekul, es ha nem IGY, az ereszcsatornan keresztul...A masik ket politikus nyugiban maradt - ok maguk mondtak el otthon a sajat kormanyuknak a botranyt, akik titokban tudtak tartani a kiletuket igy.
karma1
@Csizmás Kond: 22.07-re: Mar megint csak a merhetetlen tajekozatlansagodrol teszel tanubizonysagot - mit akarod minden aron bevedeni a vedhetetlent? A rendorok egy BUZI BAR folotti klubhelyisegben kaptak el a 25 fot, es csakis azert, mert a szomszed hivta ki oket, hiszen Brusszelben is szigoru kijarasi- es gyulekezesi rend van eletben, amit ezek 25-en MEGSZEGTEK! Mit nem lehet erteni? Egy 4 gyerekes anyukat 400 000 forintra buntetett egy rendor este 8.10-kor, mert az edesanyjatol jott, akitol kajat hozott a gyerekeinek. Ez meg a magyar rendor, kijarasi tilalom idejen.
Szoval melyik reszet nem erted az intezkedesnek? A belga rendorok NEM vadasztak semmilyen diplomatara, hanem a kijarasi- es gyulekezesi tilalom MEGSZEGOIT akartak igazoltatni. Ami 24 esetben sikerult a lakasban, a 25.-nel meg nem sikerult szajer eseteben. Szedjel mar valami agy-elenkitot, mert nagyon hulye vagy ezzel a nehezkes agyaddal... Ha mar vallalod a legszemetebb allast, a fidesz-trollkodast, akkor legalabb keszulj fol az adott targyra, mert vannak nalad okosabbak is a palyan. Mint peldaul en is. hahaha
karma1
@voltmárjobbis: Latszik, hogy uj vagy az oldalon... Szeparepa baratunk nagyon is NEM a fidesz oldalan all - azert nem is ertettem az ellene valo kirohanasodat. O sohasem volt egy pillanatig sem fideszes, jobb, ha megfogadod a mondatait - ...:)
karma1
@voltmárjobbis: Hagyd mar a fenebe a cicust, ha egyszer o elkezdi adni az e'rtetlent, akkor azt a figurat nagyon tudja ragozni! A budos eletbe nem fogja elismerni, hogy amikor a rendorseg kiment, akkor NEM Unios politikusokat akart elkapni, hanem jarvanyugyi szabalyozast semmibevevo polgarokat! Meg a 24 masik se tudta rola, hogy kicsoda, mert papirokat nem kertek a bulizok tole. Ha ez a buli delutan 2-kor kezdodott volna, kevesebb emberrel, kevesebb ricsajjal, es valoban csak 10 fo jott volna ossze, kutyabaja nem lett volna sem szajernek, sem barki masnak, aki resztvett az orgian! De ezt a macsek a budos eletben nem fogja igy felfogni, mert egyszerubb neki a hulyet jatszani, mint beismerni azt, hogy igen, en fidiota vagyok, es a szajer tettere nincs mentseg, ezzel a fideszt cseszte szet. Mar sorosozik, terel, ahogy egy fidesz trolltol elvarhato
karma1
@fideszes gyökér: Aha. Es egy unatkozo, amde tavcsoves nyugger meg megszamolta oket, es a 25 mar neki is sok volt! Foleg ugy, hogy ebben a buliban valakinek bizony maszturbalnia kellett, mert paratlan szam!
Nem tudtam, hogy a francia negyeshez total le kell vetkozni,...:)
verőce21
A nagykövetes pedofil-ügy, a Borkai-ügy és a Szájer-ügy a legjobb példa, hogy meg kell védeni a magyar társadalmat az intézményesített és nyugati titkosszolgálatokkal dolgozó LMBTQ és drogkereskedelem ellen.
Ez a három ember a szélsőséges liberalizmust beengedte az életébe és bukott emberek, bukott politikusok lettek.
verőce21
Csak akkor csalódok a Fideszben, ha most nem viszik végig a gyerekek védelmét szolgáló Meseország-ellenes törvényt és a férfi+nő=család törvényt. Akkor viszont nagyon.

Szájernek volt választása, elbukott...
karma1
Ahogy ismerjuk az elmebetegek csokonyossegevel mukodo terdig ero emperort, nem is mondhat mast az Unionak, csak azt, amit eloszor az apjanak mondott : "edesapam, en elmegyek a diszkoba" , aztan amikor harmadszor is megismetelte ezt a mondatot az apja tiltasara, az szepen ossze is rugdalta, ahogy az az o koreikben szokasos volt a makacs fiugyerekek kezelesere - es hat lattuk ugyanezt a viselkedesi format a kisvasutnal is : ha nem kapja meg az unios penzt es tamadjak a vasutjat, akkor megepiti Bicskeig, es ha tovabb tamadjak, akkor Lovasberenyig! Az ilyen emberrel egy masodpercre sem lehet leulni targyaloasztalhoz, mert az elmebaja nem engedi semmilyen kompromisszumkotesre. Egy pillanatig sem lehet neki elhinni, hogy BARMILYEN demokrata lenne - mert azok meg- es atbeszelnek minden lehetoseget, es nagy a kompromisszumkeszseguk - de egy elmebeteg be van zarva a sajat akarnok vilagaba. Es sajnos EZT nem tudja felmerni az Unio az o eseteben...
Aki Én
@verőce21: Te egyre hülyébb. Csak nem az tett gallyra, hogy a párod nem vitt magával az ereszes ,,kalandparkba"?
Akkora baromságokat írogatsz, hogy az hihetetlen.
Te sosem csalódsz a fideszben, mert te magad vagy a fidesz szekta. Te és a hozzád hasonló elmebeteg szellemi toprongyok éltetik, teszik lehetővé ezt az országrombolást, ezt a mérhetetlen hazudozást, tolvajlást.
Te csak egyre szerelmesebb a gazdádba.
csak úgy....
@Aki Én: ö így gyászolja a szájer józsit.
Aki Én
@csak úgy...: Fájóan buta és megvezethető :(
Igazi ,,utolsó vérig" fideszes
verőce21
@Aki Én: Te olyan vagy, mint egy rossz zsidó...! Mindig megpróbálja először ostobának nézni a másikat. Aztán, ha kiderül, hogy ő az ostoba, eloldalog..., vagy másról kezd beszélni... :)
voltmárjobbis
@karma1: Majd meglátjuk, eddig elég felemás a hozzászólása.
voltmárjobbis
@karma1: "Mert az EU alapszerződés aláírásával és abba belépéssel bazdmeg LEMONDTUNK A SZUVERENITÁSUNK EGY JELENTŐS RÉSZÉRŐL, " írta szepara!
Tényleg melletünk áll? Ebből úgy látom inkább a fidesz mellett, ami eu ellenes. Tán szepara is?
Te?
karma1
@voltmárjobbis: Dehogy all O a fidesz mellett! En meg plane nem! De amikor beleptunk abba a kozossegbe, akkor bevallaltunk egy csomo kompromisszumos feltetelt, viszont azt mind a 28 (mar csak 27) allam IS bevallalt! Ezzel eppen azt bizonyitotta @Szeparepa: , hogy az unios ertekekre sokkal jobban oda kellene figyelni, mert ezeknek koszonhetoen nem kanaszodnak el a tobbi orszagok sem, nem fordulnak naciba, vagy egyeb diktatorikus allamrendbe! Ezt hivjak a "fekek es ellensulyok" rendszerenek, vagyis ahol nem elhetsz barbar modon bele a vilagba, es fokent nem szarhatsz annak az asztalnak a kozepebe, ahonnan az ennivalodat kapod!
Csizmás Kond
@karma1: ...én az egészből csupán azt nem értem, hogy tudsz ennyi hülyeséget összehordani. Megértem hogy ott felétek minden olcsóbb de az összes pénzedre nem csak marhaságot kéne összevásárolj. Előállsz egy saját verzióval és engem állítasz be butának...
Aki Én
@verőce21: ...de rólad még nem derült ki, hogy nem vagy ostoba.
Az sem, hogy én zsidó.
Marad az, hogy te tényleg ostoba fajankó.
csak úgy....
@Gyurka80: tibi-tibi,neked csak a buzulás jár az eszedbe..
Aki Én
@Gyurka80: Hát nincs nekünk elég saját buzink meg pedofilunk, hogy külföldön keresgélsz? Hát milyen magyar vagy te, hogy a nyugatit terjeszted? Nekünk jó a hazai.
Azt nem akarod megérteni, hogy itt a sajtó perek tucatjait elbukó Pesti Srácok féknyúzzal nem sokra mész. Az viszont látványos, hogy téged hogy amortizál le.
Gyurka80
@Aki Én: Neked meghagyom az ATV-t meg az amerikai népszavát stb, az a te szinted DK-s.
Aki Én
@Gyurka80: ...kedves tőled. Nem is buktak annyiszor, mint a féknyúz gyár :)
DK-s ??? Ez miből jött le? Aki nem orbánista, az DK-s?
Gyurka80
@Aki Én: Aki nem "orbánista" az DK-s, ha még nem az majd az lesz a moslékban.
Aki Én
@Gyurka80: ...te nagyon buta vagy :( , ebből eddig sem csináltál titkot.
Gyurka80
@Aki Én: Maj 2022-ben meglátjuk ki a buta.
verőce21
@Aki Én: (23:18) Küzdesz, mint disznó a jégen, te Ostoba...?
csak úgy....
@Gyurka80: @Shikari: az ikrek! :)@verőce21: meg a butus,hazudós,átlátszó ostoba!:)
Sámannus
@Shikari: 2022-ben húztok el a búsba az Urálon túlra a tajgába
csak úgy....
@Gyurka80: olcsó játék hülyegyerekeknek! :) @Gyurka80: és @Shikari: egy és ugyan az !:) a gyogyós sikari gyereke a @Gyurka80: ... :)
ütödött tibi.
csak úgy....
@verőce21: a nagy hazudozós ki tallini lakástulaj és bejárta a világot tutajjal.. :) a fideszben mindenki agyilag defektes?
Gyurka80
@csak úgy...: Neked az a mániád, hogy valakire ráfogod ő ki? nagyon tévedsz.
csak úgy....
@Gyurka80: sosem tévedek,olyan vagyok mint @Shikari: ! :) tévedhetetetlen !
simmering73
@karma1: Nehéz felfogású. nekem is volt már kalandom vele. De most mit lehet tenni, ha mégis a mi kutyánk kölke? Kicsit ketyós, kicsit lassú de a mienk.
csak úgy....
@Gyurka80: különben is,a gyagya szöveged mindíg lebuktat! :)
verőce21
@csak úgy...: Te egy durbincs2.0 vagy, nem más. :)
Aki Én
@verőce21: ...én? Nem!
Sosem az érveiddel taroltál itt :)
Ezért ,,szeretünk". Tudjuk, hogy jó oldalon állunk :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.