Bruttó 4,1 millió forint, vagyis nettó 2,7 millió forint jutalomban részesítette saját magát Pápai Mihály, Gyál fideszes polgármestere.

Videó: így indokolta a fideszes polgármester a saját magának kiosztott 4 milliós jutalmát

A városvezető élt a veszélyhelyzet lehetőségével, amely alapján a települések vezetői önálló hatáskörben hozhatnak határozatot.

A Telex vette észre, hogy a polgármester december 2-án tartott online fogadóóráján megindokolta, hogy miért érzi jogosnak a jutalmat.

Pápai arra hivatkozott, hogy amikor az ő jutalma volt a kérdés, tartózkodott, de a képviselők megszavazták. Szerinte nem rendkívüli a jutalom, és az elmúlt tíz évben, ahogy a város többi vezetője, mindig kapott.

Úgy véli, ha segédmunkás 2-300 ezer forintot, egy jól kereső szakmunkás 400-700 ezer forintot visz haza, akkor az ő 460 ezres nettó fizetése még kevés is, ahhoz mérve, hogy egy ötmilliárd forintból gazdálkodó várost vezet. Pápai azt mondta, hogy az elmúlt három évben nem emelkedtek a polgármesteri fizetések, de van olyan jogosítványuk, amelyekkel értékelhetik a munkájukat.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
És az efftársi polgármesteri jutalmak? "Lőn néma csend"?
Peller Anikó
@ómijó: Listázd ki ide baromarc, mit pofázol a levegőbe szarjankó.
Aki Én
@ómió: ítt és most ez a fideszes lopás a téma, te agyatlan, buta balfasz.
kissé felnőttem
finoman vagy parasztosan nem alázta meg magát alamizsnával ennyi lendülettel 15 millát kellett vóna nokiás dobozba.amúgy ez a jog adta pofátlanság tipikus esete. a korrupció melegágya ínnem indult ki tán,Az Aldí vagy Tesco pénztárosokat senki nem ruházza fel miért nem? durva szemlélet lopj de fedezünk évente x 9 x akár:? ?
namihami
Egyáltalán, de miért kellene ezt indokolni? A Viktor és köre se indokol. És ott az összeg is húzósabb. Ennyiért azok már le se hajolnának.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.