ORBÁN BÍRKÁINAK ENNYI KELL! =)) Szájer József, a Fidesz európai parlamenti képviselője vasárnap közleményben jelentette be, hogy év végével lemond a mandátumáról. Mint akkor írta, lemondása nincs összefüggésben az európai színtéren most zajló, minden eddiginél ádázabb küzdelem tartalmával, a mostani vitában egyetért a magyar kormány álláspontjával, és támogatja is azt. Viszont egy ideje a napi politikai küzdelemben való részvétel egyre …

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
szinte kizárólag férfiak társaságában házibulizott!!! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: Ad adventi naptár 2. & 3.

A kiborult Szájer bili, no meg a Tompika

Nos a két dologban rengeteg közös van a „a mi politikai közösségünk értékrendjébe nem fér bele” illetve „nem áshatja többé alá az EPP-frakció hitelességét” –eken túl is.
Igen, Szájer és Deutsch is meghatározó tényezői a Fidesznek, sőt „alapitó tag” –ok!!
Na mostantól ez sokkal inkább – bár meg kell mondjam kizártnak tartom 9smervén a fityesznyikek arroganciáját – ők lehetnek „a lapító tagok”!! =))
RonaGyuri
Ilyen az asszociáció

Nekem a Szájer ügy kapcsán ugrott be

Pár hete volt hír, hogy „A319 és a Falcon 7X repülőgépek mellé 2023-24-ben megérkeznek Magyarországra a nagyméretű terhek szállítására is alkalmas KC-390-esek”
Nos ez onnan ugrott most be, hogy mint ismert Szájer az ereszcsatornán menekült. S Őfenesége erre azt mondta, hogy „amit Szájer képviselőtársunk tett, az nekik: nem fér bele”!
Vízuális típus lévén belegondoltam: akár milyen erősek is a belga csatornák, de nekik sem! =))
RonaGyuri
Jellemző „visszavágás”

Az m1esete a Szájer-üggyel

A csatorna beszámol róla, hogy a gaz ellen mocskolódásra (szó szerint elhangzott) egy csodálatos ember (ez nem) szerencsétlenségén. Külön kiemelték, hogy „Fekete-Győr András a Momentum elnöke szerint: «a fideszes politikus Szájer József szex- és drogbotránya, a kormánypárt botránya; a Fidesz teljes erkölcsi csődje»”!
Nos a bemondónő ezt persze kommentálta: ezek a mocsok ellenzékiek inkább a saját buzijaikkal foglalkoznának, na jó nem ezekkel a szavakkal, de ez volt a lényeg. Sőt neveket is említett!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.