Egy lengyel lapnak nyilatkozott David Manzheley, aki azt az orgiát szervezte, ahol Szájer Józsefet kínos menekülése közben elkapták – szúrta ki a Telex.

A brüsszeli orgia szervezője már kilenc magyar politikust emleget, akik vendégei voltak
Fotó: MTI/Európai Parlament Multimédiás Központja/Genevieve Engel

A 29 éves férfi azt mondta, több mint két éve szervez legális meleg orgiákat Brüsszelben, és állítása szerint a lengyel konzervatív politikai párt négy tagja mellett

összesen kilenc olyan fideszes politikusról tud, aki jelen volt már a bulijain, több más helyi politikus és külföldi képviselő társaságában.

A partikon szigorú szabályrendszer van: a nők csak nézőként lehetnek jelen, a férfiaknak viszont szexelniük kell egymással.

A szervező arról is mesélt, hogy "egy idióta elfelejtette bezárni az ajtót", így jutottak be a rendőrök. Többen azt hitték, ők is a műsor részei, és elkezdték (volna) lehúzgálni az egyenruhások sliccét.

Manzheley úgy tudja, Szájer december 12-én hasonló bulit tartott volna, ahová őt is meghívta.

(Telex)

106 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Vajon Orbán sejti már, hogy nem kellene az Uniós költségvetést megvétózni?
Józsipapa
az a további 8 fő mikor kerül elő ???
hídvéghy balázska ???
Csizmás Kond
...na ugye hogy csak am magyarok és a lengyelek a buzik...és még mondja valaki hogy nem akarunk alkalmazkodni a ferdehajlamű nyugat felé.
...és persze hogy lejáratás a célja mert ez a ferdehajlam velejárója hogy hátból basz meg.
simmering73
A srác kinyitotta a szekrényajtót és csak úgy dőlnek ki belőle a fideszes buzernyákok. Nem látom shikari fajtárs hozzászólását. Csak nem fellációja van?
tudode
Perverz, kiégett álkeresztény, imádkozó sáska bagázs!
Gazella
@Csizmás Kond: tényleg nem érted meg, hogy a vétózgatás miatt van ez a cirkusz??
kissé felnőttem
na ugye jön a gólya aztán kelepeli a listát Tavaszig nem is kell várni.
Csizmás Kond
@Gazella: pont ezt magyarázom én is...és ami nem érthető a buzipártolók miért egy buzival akarnak visszaütni
Józsipapa
mi van fijúk ??? - hol vagytok szóvivők - megmondók ???
hollik - nacsa - kocsis mátéka - kovács zoli ???
a hívek várják az infót !!!
sokanvagyunk
Britannia kiválása az EU-ból a tenger kincsei miatt akadozik - közben Brüsszelben van a legtöbb homár?... :)
colibri
Tök mindegy, hogy mi miatt van ez a buktával végződött eresz-kedés, azért mégis jó érzés, hogy orbánék a saját csapdájukba estek bele. Legalább 10 éve karaktergyilkolják a politikai ellenfeleiket és most milyen rosszul esik nekik, hogy szájert is legyilkolták! De ez pont így van jól és relélem sok-sok gólt kapnak még ezen a téren, mert az egyenlítéshez sok hasonló lelepleződés kell. A fenti cikk is azt igazolja, van még lebuktatható fideszes bőven.
Málna
@Csizmás Kond: Egyre egyértelműbb, hogy csapdáról van szó. Eddig nem hittem Szájernek, hogy nincs köze a droghoz, de most már vannak kétségeim.
Csizmás Kond
@Gazella: Te ti pedig szánalmas egylövetűek...kórusba fújjátok ugyanazt...mi a lószarért nem kértek külön repertoárt ha már sipítozhatnékotok van ?
Csizmás Kond
@Málna: Nem tudom mihez volt köze és mihez nem de bebizonyította hogy egy szarházi. Az hogy most ez kiderült már beismert dolog hogy megfigyeléses alapon csaptak le és ez ugyanolyan szégyen a ratyipártoló visszavágóknak mind ennek a köcsögnek. Ugylátszik a nyugati demokráciába még buzi is csak úgy lehetsz ha az ők politikájukat fújod.
silber13
@Csizmás Kond: nár sokzor leírtam és ugyancsak jellemző rád: " Stultus es, qui facta infecta facere verbis cupias."
nezelodo
Hiába a csapda ha ha nincs a buzulástól elszédült hülye aki belesétál!
Nahát fijuk, most még ez a hülye cikk is rosszkor jött, így holnap nehéz lesz azt állítani, hogy a Jóóóózsika az egyedüli elszédült bárányka csak. A 12 -i bulit meg nyugodtan tartsa csak meg búcsúbulinak, hívja meg Orbánt is, hátha nem ismeri jól a saját kompániáját, bár kétlem, szemforgatóéknál ez nem akadály. Ráadásul a szövetséges keresztény tömegpárt is igen elnémult.
Jozefina
Lehet önként jelentkezni!!! Ez a pasas előbb-utóbb úgy is megmondja!!!
SystemError
Van egy meleg formáció, amit csak a magyarok tudnak beadni. Ez a Hortobágyi kilenclyukú híd!:)

Na milyen patkányok, amikor nem az Origo megrendelésre generált szenny hazugságokat vesznek elő, hanem valódit, de ugyanabban a stílusban...:) Milyen a fasz másik oldalán? Mondjuk ez igazi fasz..:)
Nem tartom amúgy korrektnek a "szervezőt",de ha már erről van szó nem fogok könnyeket hullatni egyik nemtezhy eresztény "köcsögért" sem..:)

Akkor ez most 9 ablaknak szám az adventi naptárban vagy egynek? :)

Ugyan nem erre szokták mondani, de egy igazi köcsög banda vagytok! :)
Csizmás Kond
@silber13: örvendek ...és mit kéne ebből megtanuljak ?...hogy legyek olyan mint te...vagy szájer... vagy mi ?...ez vagyok én ha tetszik ha nem...és lenézem azt az embert aki csak azért hogy valaki kedvelje képes átvedleni bármire.
Pálinkás Pál
valahogy nem látom itt a shikarit...meg a halfarkat...megnémultatok...?...vagy még nem jött info a központból...mit kéne ordibálni?
namihami
@Málna: Lehet, hogy csapda. De, ha a Szájernek nem sülne meg a hasán a sonka, akkor akármilyen csapdát állíthatnak, nem menne oda. Egy heterot hiába hívnak buzibuliba, az nem megy oda. Ez pedig ""ereszkedett"" onnan. Tehát, a gond nem az, hogy meleg, hanem a szuperkeresztény párt a más pártbeli melegeket ugyan a Holdba lőné, de a saját buzijait jólfizető helyekre és pozíciókba teszi. Milyen alapon mer pl. a KDNP, mint az erkölcs felkent őre, egyáltalán csak megszólalni, ha a testvérpártjáról mára nyilvánvaló, hogy náluk van a hazai meleggyüjtemény széles vertikuma.
""Ne menjen a Napra, akinek vaj van a fején."" Mert ugyebár a Viktornak lövése se volt arról, hogy melegekkel és qrvapecérekkel van tele a pártja? És az igazi gond nem az, hogy vannak (minden párt emberekből áll), hanem az, hogy ennek ellenére kiáll a sarokra, ordít és elereszti a láncról a kutyáit, hogy vonyíthassanak. Ha pedig nem tudott ezekről a dolgokról, az a még rosszabb eset. Mert akkor mire alkalmasak a hazai titkosszolgálatok, akiknek az lenne a feladatuk, hogy minden tekintetben tiszta, zsarolhatatlan embereket helyezzenek el úgy a honi, mint a kinti politikai és gazdasági életben. Ezek (a Szájer is) éppen ezokból válnak zsarolhatóvá.)
legott
@SystemError: Van még A kilencedik kapu c. film is, amit történetesen Roman Polanski rendezett (khm)

"Roman Polanski bizonyára megszokta, hogy benne van a hírekben (gondoljunk csak a Volt egyszer egy…Hollywood történetében elfoglalt szerepére!), most azonban Franciaországban újra körülötte zajlik a felhajtás. Az egész onnan indul, hogy MeToo-jelenség miatt őt is elővették korábbi pedofilbotránya miatt. Mint köztudott, a francia-lengyel rendezőt 1977-ben letartóztatták nemi erőszak és pedofília vádjával, mert Beverly Hills-i otthonában elkábított és szexelt egy 13 éves lánnyal. Polanski magát bűnösnek vallotta az ügyben, azonban a pszichiátriai vizsgálat idején elmenekült az Egyesült Államokból, ahol azóta sem hoztak ítéletet az ügyében. A direktor azóta nem tette be a lábát Amerikába, és olyan országba se, amelynek kiadatási egyezménye van Washingtonnal."

A tehetség, a szorgalom, a tudás, az intelligencia önmagában SEMMIT NEM JELENT(!!!), ha nem párosul emberséggel.
134.bátor
Èdesanyámat " termèkbemutatón" lehúzták 270 ezerre,egy 20 ezres termèkkel. Mikor feljelentèst kîvántam tenni,a rendőrségen megkèrdeztèk"
pisztolyt nyomtak a fejèhez,hogy megvegye"?
Üzenem ezt a " csapdát állîtottak" mentegetèskènt szajkózó agymosottaknak. Ideje volna már èszhez tèrniük..
silber13
@Csizmás Kond: Talán le kellene fordítanod ogy megértsd...
Béla333
Vajon Ducs Tomi nem érzi úgy, hogy hosszú belső vívódás után a belső békéje érdekében inkább lemond?
Vagy a többi álkeresztény?
Csizmás Kond
@silber13: ha azt akartad volna hogy úgy értsem mint te akkor úgy is írod.
szaboria1
Mivel már elég idős vagyok és anno igen sok ismert emberekkel találkoztam. Sok áll házasság volt akkor pont azért, mert titkolták mivoltukat. Mátéka is akkor nősült amikor már nagyon mondogatták a másságát.
Aki Én
@Csizmás Kond: Elképesztően fájdalmas látni, hogy mennyi butaságot hordasz össze itt is. Komolyan fájdalmas, hogy valaki ennyire ne értsen valamit.
Aki Én
@Málna: tényleg valószínűtlen, hogy egy ilyen partin drog is van.
De ha mégis, biztos nem a fideszesnél...
...marha vagy!
Csizmás Kond
@Aki Én: ...ja...azért üvöltözöl itt utánam mert fáj neked a más butasága ?...szerintem a te butaságod fáj csak nem fogod fel.
Aki Én
Percről percre nő a fidesszel szembeni látványos közutálat. Komplett Európának elege van ezekből a hazug, hazaáruló férgekből.
Hajrá!
silber13
@Csizmás Kond: -szíveskedj akkor leírni, hogy is akrtam papírra vetni a zövgt, mert eléggé vízuális tipus vagyok és hát kardinális hiba után nekem kell pironkodnom.
Csizmás Kond
@silber13: azt sem tudom...de biztos vagyok benne hogy te is csak szavanként raktad össze mert a fordító sem tudott megbirkózni vele...amit én értettem meg belőle az az hogy te okosabbnak hiszed magad...
dr. prédikátor
remélem nem fogja magát megöngyilkolni egy használt kotonnal a szexbuli szervezője!!!mert Isten útjai kifürkészhetetlenek!!!
legott
@sgl: Az átkosban békén hagyták a "csak" dolgozni akaró, a politikára nagy ívben szaró embereket.
De ezek nem ugyanazok! (sajnos itt vitába szállnék Bródyval)

Ezek rosszabbak a rosszaknál is!. Ezek nem hagynak békén senkit - már mindenkibe belerúgtak ebben az országban.
És a Dajcs "kokós" Tomi pont most hazudja azt, hogy "Magyarországon a Fidesz az a párt, amelyik nem akar más hálószobájában kutakodni" - vagyis az emberek személyes életterébe benyomulni, holott ezt teszik úton-útfélen útonállókként A HATALOMMAL VISSZAÉLVE TÖRVÉNYBE IS FOGLALVA A JOGTALANSÁGOT.

Undorító gazemberek mindegyszálig !!!
NKF
Egy valami nem tetszik a dologban.Ha Szájer buznyák ,miért csak most derűlt ki?
Ja a másik csak lengyel és magyar buzik vannak?
Ajánlom Orbánnak,kizárólag abszolut minden téren támadhatatlan embereket küldjön
a belgákhoz!
ui:utálom a buzikat!
dr. prédikátor
@silber13: nyikari cerkóf te kis buzi pedofil!!te is készülődhetsz mert téged is kibasz6nak!!!
Málna
@Aki Én: Ezt mondtam volna? Hogy lehet az, hogy te soha semmit nem értesz?
silber13
@Csizmás Kond: Tévedsz! Volt alkalmam zanulni s kiváltképp memoriteeket biflázni miket nagyon rühelltem! de a gimiben nem volt pardon
Nessy
@Shikari: Ha erre vársz, hosszú életű leszel a Földön!
Nessy
@Shikari: Vagy majd szép fehérre mossák!:-))))
dr. prédikátor
@silber13: a fentebbi bejegyzésem a nyikari cerkófnak szól . élnézést.
Csizmás Kond
@silber13: idáig rendben, de leírnád már végre a pontos jelentését ?
Aki Én
@Shikari: akkor a fidesz megszűnik, orbánnal az élen. Mind aljas és beteg hazaáruló, ezt még te is tudod, valahol mélyen.
Sámannus
Kezd kiderülni milyen keresztyénny hagyományok vannak abban a frakcióban.
Nessy
@Sámannus: Nincs kERESZténység "eresz" nélkül! :-)))
Gyurka80
@Málna: Igen, gyanús ahogy ez a brüsszeli köcsög csicsereg!
Sámannus
@Nessy: Már feltétlen meg kell vizsgálni, hogy nem -e az ereszen keresztül másztak be az öszödi beszédért is az MSZP irodájába tuggyuk hogy kik.
Málna
@namihami: Ha csapda, természetesen az sem enyhít Szájer bűnén. Csak jó tisztában lenni az ellenfél módszereivel. A kormány hozzáállását a melegekhez erősen eltúlozzátok véleményem szerint, bizonyos jogokat ugyan nem kapnak meg, de azért üldözve nincsenek.
Az viszont tény, hogy a Fidesz nagyon elbízta magát, most kapott egy jó nagy pofont, remélhetőleg kicsit észhez térnek.
Gyurka80
@Málna: Igaz.A b@ziknak gyereket ez is bizonyítja nem lehet adni, mert ki tudja milyen játékra használnák őket.A család többezer éve papa,mama,gyerekek csak a libsik próbálkoznak.
silber13
@Csizmás Kond: Ha szó zerint ordítod, akkor a szöveg :" Ostoba vagy, ha szavakkal próbálod meg nem örténté tenni, ami már megtörtént!"
silber13
@dr. prédikátor: bztam enne o nem nekem szólt. semmi probléma!
Sámannus
Ott tartották a frakcióülést a szaros farkúak.
silber13
@Gyurka80: Eredendő a hülységed avagy kemény fideszes képzéek sokaágán vettél részt??:-))))))))))))
Gyurka80
@Csibi: És a képen látható g@cizsolti osztotta az észt sok itteni hozzászólónak az ATV-ben, ezért írnak ennyi okosságot.
Csizmás Kond
@silber13: ...ez nekem sehogy sem jött ki...
Gyurka80
@silber13: Te már úgy születtél, de továbbképzésre jársz a Degenerált Koalícióba.
nezelodo
@Gazella: 12:40. Nem nagyon tolakodott amikor a gógyit osztogatták, azóta meg a C2H5OH megfejelve CH3OH-val csak oldotta azt a keveset is.
Clavigo
@Gyurka80: Szar ügy .Téged sehova nem hîvtak meg töcskölni... Hiába terpesztettél ,faroltál ,, nemzethhyleg.. De ne busulj,,,,Egyszer csak megkíván Téged is valaki
a Frakcijjjóból ,,,.
silber13
@Gyurka80: Önálló, vagy csak egy csekélyke mértékű, lopott gondolatod nincs pubika? Látszik!-))))))
magyar1
@Béla333: Egyértelmű, ebből most már világosan látszik, hogy a vétó miatt húzták csőbe Szájert.
Meg attól még egyértelműbb, hogy Orbánék ellen tették ezt,hogy kilenc magyar politikust emleget a házigazda.
De az európai polgár most már láthatja, hogy miért dolgozik a brüsszeli európai elitet ezért tartjuk el.
magyar1
Én azt nem értem, hogy a lengyelekkel miért nem fognak össze és egy pár ep.képviselőt miért nem buktatnak le ugyanilyen módszerekkel?
Katalina62
@namihami: pontosan! A képviselő urat könnyű volt táncba vinni! Épp ezt mondanám egy ellenzéki képviselőre is, akár meleg, akár heteró!
Aki Én
@Gyurka80: Most éppen a fideszes buzik próbálkoznak, nem tudom feltűnt-e???
nezelodo
Ha csapda volt, a legendás csapdaállítók most csúnyán, a párt sorsát alapvetőn meghatározó mások által állított csapdába sétáltak bele! Ja hogy kilépett?!!! Persze csak azután zavarta őket a saját homárjuk, miután kiderült, harminc évig jól el voltak a tudattal. hogy a cimbijük bort iszik és vizet prédikál!
Értenek ők is a csapdaállításhoz, emlékezzünk csak a katonai géppel utaztatott Orbán lányával megegyező nevű katona lányának esetére, csőbe húzták az ellenzéki képviselőt. A Kórózs ápolónője se a kölnitől bűzlik, a rossz nyelvek szerint a kruplin vásárolható etnikumhoz tartozik. Vagy ne felejtsük a felcsúti juhászt elütő osztrák nyuggert se...
Aki Én
@Málna: Ellenfél módszerei..., ez jó :)
Nem üldözi a fidesz a melegeket, csak gyakorlatilag hónapok óta nincs más témájuk, mert tudják, hogy ostoba tájékozatlan fajtátok vevő erre. És pont a Szájer az egyik élharcos??? Hmmm...

Az alig fideszes Kövér véleménye:
,,A normális homoszexuális nem tartja magát egyenrangúnak. A „normális homoszexuálisok” alkalmazkodni próbálnak inkább, nem akarnak egyenrangúságot, és szerinte nincs különbség a pedofilok és az örökbefogadást követelő melegek között."
,,Egy normális homoszexuális tudja, hogy a világ rendje micsoda, hogy ő így született, ilyenné lett. Próbál ehhez a világhoz alkalmazkodni úgy, hogy nem tartja magát feltétlenül egyenrangúnak."

,,Bayer Zsolt: Jelentsük ki büszkén, hogy homofóbok vagyunk!"

,,Semjén ugyanis pártja küldöttgyűlésén arról beszélt,

aki azt szeretné, hogy a tizenéves fia első szexuális tapasztalatait egy szakállas bácsitól szerezze, szavazzon nyugodtan az SZDSZ-re"

Azt most nem elemezném, hogy ezek a kijelentések micsoda aljas és veszélyes uszítások, és micsoda mélységes ostobaságról tanúskodnak.
Imádom ezt a történetet, remélem sok lesz még :)
Gyurka80
@Clavigo: Terpesztett a jó nénikéd. te idióta.
Málna
@Aki Én: Most jó hosszan megerősítetted azt, amit mondtam. Máskor elég lesz annyi is, hogy "igazad van".
ómió
És még mindig tagadja a tetü az "akciót"?
Aki Én
@Málna: Ha igazad lenne, ha bármit megértenél, helyén tudnád kezelni, nem lennél fideszes.
Aki szerint orbánék nem tolvaj, hazug hazaárulók, az egy szellemi toprongy.
Ezt igazolod is minden alkalommal, most is. Máskor elég lesz annyi is, hogy ezt nem bizonygatod.
Titeket már a fél világ rühell, megvet, kinevet.
Aljas, szar emberek vagytok. Ne bagatellizáljuk el azt, amit tesztek.
evacica
Nem az a baj, hogy Szájer meleg, ez magánügy.Az sem érdekel, hogy kivel és hogyan bújik ágyba!A baj az, hogy egy álszent hazug ember aki kirekeszti és elítéli a másságot, sőt még szikla szilárd törvénybe is foglalja!Ez a tipikus eset mikor bort iszik és vizet prédikál! Mindenki tudta hogy Szájer meleg Orbán is, de hazudtak mint mindig! Ezek akarják megmenteni Európát a kereszténység az erkölcs és a hit számára! Röhej! Képmutató hazug jellemtelen társaság, épp ideje megszabadulni tőlük!
Clavigo
@Gyurka80: :):):)Nyugi van ,,jó öreg,,,,,Ne izgasd fel magad...:)
Lepényleső
...s lehet nem ő az egyetlen akinek eszébe jutott hasonló tevékenységgel kedveskedni az arra vágyóknak?
kokopelli
...megint kalandoztak a magyarok?Rosszul olvasták a történelemkönyvet? (;-))
magyar1
@evacica: Éppen a liberálisok büszkélkednek legjobban a melegekkel, de hozzáteszem én nem ítélem el, mert szerintem génhiba. Magánügye lenne Szájernek is, de az orgia nagyon elítélendő, bár még ez is lehet magánügy kategória.
De olyan világos mint a nap, hogy Mo. és Lengyelo. ellen húzták őket csőbe.
De arra azért kíváncsi lennék, hogy a liberálisok mit várnak a migránsoktól, azoktól akik majd elsőként ölik meg őket.
Aki Én
@magyar1: Nem csőbehúzták, hanem lebuktatták.
Óriási különbség.
...mondjuk az igaz, hogy Szájer bepróbálkozott a csőnél.
De mi köze a fideszes hagudozásnak meg buzulásnak a migránsokhoz?
kulabombaafityiszre
@magyar1: tegnap, 19:06
Nektek milyen az a nagy jobboldali családvédelem,ahol a nagy magyar férfiak minden héten agyonvernek egy nőt.Migráncs meg sehol.
kulabombaafityiszre
@magyar1: tegnap, 19:06
Képviselt egy melegellenes,a melegekeket pedofiloknak,bünözőknek beállító értékrendet,miközben buzi orgiákra járt.
Na ez az ellentét a probléma szájer esetében is.Tudod bor-víz.
NKF
Most akkor mi van?50 buzi egyrakáson ,nem tudom elképzelni!
Szopnak ,nyalnak,seggbe kúrják egymást .Én nem tudom elképzelni sem!
Biztos maradi vagyok,de maradok a puncinál!
karma1
Nem "mar" , hanem AZONNAL 9 fideszes politikust emlegetett a buliszervezo, szoval nem erdemes csusztatni, mint ahogy a legelso hiradasok kozott szerepelt szajer jozsef SAJAT megjegyzese is, miszerint o is szokott hasonlo bulikat szervezni. Vagyis nem kell a szerecsent mosdatni - ugyse lesz feher...:o(((
karma1
@Gyurka80: 16.48-ra: Ha hallgattal volna, es nem mondanal hulyesegeket, akkor talan akar okoska is maradhattal volna! Ha nem tudnad, a karikalabu focista sulyos dollarmilliokat fizetett eveken at azert, hogy a homofob propagandat epitsen fel a fidesznek az a finkelstein, aki nemcsak zsido volt, hanem BUZI is, es a ferjevel/felesegevel szep egyetertesben NEVELTEK GYEREKEKET, amiket a novakkati, (far)turo dorika meg a varga dekazgatos ribanc olyan nagy vehemenciaval ostoroz! Tajekozodj, mielott idiotasagokat bufogsz ide - tehat roviden osszefoglalom:
- attol a buzi, zsido letere nacionalista, tobb gyereket homoszexualisok kozti, azonosnemu tarsaval nevelo , elvtelen szemetladatol rendelte meg a fidesz, aki nekiment zsido letere a zsidoknak, buzi letere a tobbi szerencsetlen homo-nak, es aki azon ugykodott, hogy azonos nemu parok soha ne lehessenek neveloszulok...
De a te tudatodig ez nem fog eljutni, igy hat csak annyit: vizet predikal es bort iszik
nezelodo
@Aki Én: "fia első szexuális tapasztalatait egy szakállas bácsitól szerezze, szavazzon nyugodtan az SZDSZ-re"
El kell nézni a Zsótinak, hogy a fidesz helyett szdsz-t mondott! Képzeld el, mennyire visszaszívná most az örökbecsű mondását, hogy a hittestvére bebukott! Képzeld, hogy szaladna gyónni naponta a tanítómesteréhez a szép emlékű Miklós Imre, Kádár egyházügyi államtitkárához! Igazolásul mindig lukasztana egyet a villamosjegyén!
Aki Én
@verőce21: Igazad van, ilyenek ezek a libsik. Nem véletlen volt a gazdád 10 évig a libsi alelnök, Kövér meg hangos libsi értékvédő :) Na, meg az a sok KISzes meg MSZMP-s...
Szépen lassan minden a helyére kerül, jönnek a tényadatok.
Így van ez jól, és szerintem messze nincs még vége a tényfeltárásnak :)
Mondanám, hogy meg fogsz te még lepődni, de ez a te esetedben bizonytalan, vagy olyan ostoba, hogy még magadnak is hazudj.
Gyurka80
@karma1: Nyugi, látom ideges vagy és nagyon jól tájékozott vagy (vagy nem) ausztráliában.Magyarországon senki nem üldözi a b@zikat, lásd pride . Az hogy a család papa,mama,gyerekek több ezer éves hagyomány, nem véletlenül.Mert a társadalom így reprodukálja magát.Nem ilyen családban ki tudja a gyerek mennyi abúzust él át.
csak úgy....
@Gyurka80: te egy zseni vagy Shikari tibi ! :)
Aki Én
@Gyurka80: Te egy igazi gyakorló keresztényi és evolúciós szaktekintély. Buzik meg csak tegnap óta vannak, mi?
kokopelli
@Aki Én: (08:34) Mindegyik fityiszes ,mint a Zorbán is, focista volt!? Befutották a pályát minden irányban!Ezt átvették
a politikában is! A bal szélső párttól a jobb oldalig mindent bejártak!..Kár,hogy olyan gyorsan felejtenek! Lehet,hogy
csak csoportos memóriazavar !?...lehet,hogy csaka Mammon et. jött közbe a becsület helyett? (:-()
Gyurka80
@kokopelli: A libsik 360 fokot jártak be 2 év alatt, jobbik(ballik), momo, és degeneráltak a maszop meg megy a levesbe.
kokopelli
@Gyurka80: az Orbán nem volt libsi? Nem kell a válasz,mert volt! Soros-pénzen!...Ende der Durchsage!
Gyurka80
@kokopelli: Te nem voltál kamasz, mindjárt felnőttnek születtél?
csak úgy....
@Gyurka80: orbán leragadt kamasznak? ö a nép nevében hisztizik !
Gyurka80
@csak úgy...: Hogy te is értsd 30 évvel ezelőtt te is másképp gondolkodtál.
kokopelli
@Gyurka80: ..de voltam!Igaz,hogy nem ilyen ß@rságokkal foglalkoztunk! Az "IFI-park" és az angyalföldi nagyvállalatok kultúrházainak műsora érdekelt bennünket!...mármint a tánc, a barátok és lányok!!...(;-))
.-...még kérdés? ...nincs? ...na azé,mert nem is lehet! -mondta a szolgálatvezetőnk anno a seregben? (;-))
kokopelli
@Gyurka80: ...de voltam kamasz!Mi az "IFI-parkba" jártunk táncolni,és ősztől az angyalföldi vállalatok kultúrházaiba
is! Leß@rtuk azt az egydimenziós politikát,mivel a csak a "Jani bácsi" volt a választék!
"...még kérdés? Nincs?..nem is lehet!"...-hogy a szolgálatvezetőnket,mint a század anyját idézzem. (,
Aki Én
@Gyurka80: 15:10 igazad lehet, csal azt kéne helyretenni magadban, kik is itt a libsik. Vagy mindig az aktuális érdekeiknek megfelelő bárkik.
Tudom, téged nem zavar orbán múltja, vagy akár előző napi kijelentései, mert a felét sem érted. Ettől még persze tény marad.

www.youtube.com/watch?v=roch3_SatNE
Gyurka80
@Aki Én: Ugyanmár a többi politikus Orbánhoz képest egy szélforgó! PL.Gyurcsány a Kisz titkártól a libsikig a jobbik(ballik) és a maszop is egyedül Moldova maradt a kádárnál.
kokopelli
@Aki Én: ahogy a fityiszesek. a válasz helyett..." az Obánhoz képes..."-t adják el...!
Mint a Móricka arra a kérdésre,hogy mit tud a farkasról úgy válaszol:
- A farkas az egy veszélyes állat,de az oroszlán még veszélyesebb!!- és elmeséli az oroszlánról olvasottat! (;-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.